evet ikiz :) hakikaten öyle oldu bekledi bekledi sonunda Allah
gönlüne göre verdi..biz de çok sevindik
4 haftalık sanırım şu anda..
hımm valla pembeyle msn de görüşüyomuşsunuz
benim de msn açık hep ama nedense seni göremedim..
farklı bi yerde konuşuyorsunuz sanırım,doğal olarak sana ulaşamadım ben..
iigeceler fıstıkNeyse ben çıkyorum iyigeceler hepinize
Yo!Sevdiğini biliyorum;ben de seni seviyorum;ama kankalık böyle olmaz.Bunun bilincindeyim.O yüzden almadım kendimi aranıza...
Konuşabiliyor ya da konuşamıyor olman önemli değildi ki benim için;hiç de olmadı...Sadece var olduğunu hissettirmen,sıkıldığımda ALO diyebilecek bir ses olduğunu bilebilmem yeterdi bana.
Pembe de aramadı mesela ama öyle ya da böyle msnden mesajlar attı bana.
Su'yu hiç katmıyorum bile;o zaten bu ortam dışında hep dışarda kalmayı seçti,o yüzden suçlayamam onu;ama seninle aynı masa da bile oturmuşluğumuz var kaç kere...
Neyse;bunalrı konuşmak için çok geç...
SELİZ evet Ankaradayım.nedne sordun?
Canım benim inan yüz yüze görüşmeyi çok istiyorum...Haberleşelim görüşelim inşallah.Gelirkende mutlaka haber ver canım nasip olursa seni çalarım bir kaç saatliğine :))
Smartımmm canım şimdiden eşinle güzel günler geçirmeni diliyorum dilerim süper bir tatil olur ikiniz içinde!Ara verme gel ama emii merak edıorum valla seni...Sık sık geliosun aklıma msnde de hiç göremiorum(
Kızlar fıstıklar kociş bağırmadan gideyim yatagıma yarın malum okul var offf
Hepinizi kocaman kocaman öptüm iyi geceler diliyorum tatlışlar
Smarttımm canım inşallah bir gün görüşücez inanıyorum ben...
Ayrıca msnde olmasan bile mail atıcam sana canım bebiş kendisini gösterince merak etme,çok öptüm seni...Seni seviyoruz canım!!
Msn derken maili... kastettim,ama msnde de görüştük.Sen hiç online deildin.Mutlaka karşılaşırdık aksi olsa...başka msn adresim yok çünkü.
ben artık çıkmalıyım;malum sabah iş güç!
Öpüyorum hepinizi...
Msn derken maili... kastettim,ama msnde de görüştük.Sen hiç online deildin.Mutlaka karşılaşırdık aksi olsa...başka msn adresim yok çünkü.
Öpüyorum hepinizi...
Onlar hatalarını biliyor!Merak etme sen...İnsan sevdiğine kırılırmış onu da çok ii biliyorlar.iigeceler fıstık
aaa siz smartımı nie üzdünüzz kızlar yaa smart valla bilmiyorum ama bende ne numaran var ne msn adresin var canım oyüzden hiç ulaşma imkanım olmadı sana arasıra sordum seniii topikte...aslında fatoş vefalı bir dost ama onunda hem işten çıkması bide evi kalablıktı bi aralar aslında tabiki bunların hiçbiri bahane değil ama arasıra oluyor böyle şeyler fatoşumada kızmaa hamiş şimdiii o gece üzülmesin....
[/B]
Smartımmm canım şimdiden eşinle güzel günler geçirmeni diliyorum dilerim süper bir tatil olur ikiniz içinde!Ara verme gel ama emii merak edıorum valla seni...Sık sık geliosun aklıma msnde de hiç göremiorum(
Kızlar fıstıklar kociş bağırmadan gideyim yatagıma yarın malum okul var offf
Hepinizi kocaman kocaman öptüm iyi geceler diliyorum tatlışlar
Öpüyorum hepinizi...
iyigecelr canımmmmmmhımm anladım..demekki denk gelemedik..
bundan sonra mailleşiriz o zaman..
iyi geceler sana da..
ben de çıkıyorum kızlar iyi gecelerrrrr
Onlar hatalarını biliyor!Merak etme sen...İnsan sevdiğine kırılırmış onu da çok ii biliyorlar.
Ankaraya yolun düşmeye yakın konuşuruz yine... :)
öpüyorum.
Kızlaaaaaaaaaaaarrrr günaydın hepinizehenüz kimsecikler gelmemiş ama ben haber vermeden çıkmak istemedim, bugün fakültede olucaz, ne kadar sürer bilmiyorum, işim biter bitmez haber ederim size, topiğe girebilirsem burdan yazarım, giremezsem elife msj atarım o iletir, öptük hepinizi mucu mucu dua edin bizim için bi aksilik çıkmasın
canım evet k.k acılmadı bende giremedim..Hatice canım;o akşam konuşurken internet gidiverdi ve bağlanamadım tekrar.
Bi de anlattıklarından sonunun nasıl geleceğini çok ii biliyordum;ama bunu söylemek
zor olduğundan aksini söyleyip seni de boş yere umuda sokmak istemedim salıya kadar!
Hayırlısı olsun be gülüm...Allah gönlünğze göre versin inşallah...
canım sakın öyle düşünme senin durumunda belliydi sonucta aynı sorunlar başımızdan gecti bende bir süre gelmedim acıkcası kendimi iyi hissetmedim gerci halada iyi değilim ama ne yapayım dayanmak zorundayım bir şekilde hayat devam ediyo...Ben de özledim sizleri ama başlangıçta bu benim için en doğrsuydu.
Sonrasında ise tamamen benim hatam...
Haticeye de destek oalmadım doğru dürüst;ama işte denmiyor ki 'Hatice canım kendini alıştır bu hamileliğin sonu yok diye.' Genelde negatif şeyler yaşayanalrın tecrübelerini dinlemek istemez insxan o haldeyken haklı oalrak hep pozitifi duymak ister.
O yüzden susmak daha mantıklı geldi bana diğer günlerde.
Şero hamile mi?ne kadarlık?Kendiliğinden mi oldu :))
Ohh...Kankası da hamile;hiç bitmez arrtık onların muhabbeti.Sen ve Fatoş gibi.
Kızlaaaaaaaaaaaarrrr günaydın hepinizehenüz kimsecikler gelmemiş ama ben haber vermeden çıkmak istemedim, bugün fakültede olucaz, ne kadar sürer bilmiyorum, işim biter bitmez haber ederim size, topiğe girebilirsem burdan yazarım, giremezsem elife msj atarım o iletir, öptük hepinizi mucu mucu dua edin bizim için bi aksilik çıkmasın
süpersim canımmm .çok çok merci
yaaa çiğdem aklıma takıldı ne dikişi ne dogumu daha çok var yaaaa
yelizcim bende hala iyileşemedim antibiyotige başladık dün mecburen sen gittinmi doktora
ayşecim yeni işin hayırlı olsun kuşum
ayyy ayyy benim kuzum yılma bırakma tabiki bizim tek tutunacak dalımız umudumuz rabbim inşAllah yuzunue gülsün
dediğin gibi bencede deneyin ama doktora sormadan ilaç kullanmasın bence eşin
bu arada ben hala hasta yatıyorum senin biletleri allah izin verirse yarın alıp yollucam ama malesef nimetablaya gidemiyorum
yarın ararım seni adresin için cancazımmm
gökçem nbr balımmm geçtimi agrılarınnn
gunaydın cnm keyıfsızımm yaaaa halsızliğimm haat safadaaasen nasılsın hımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?