Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Msn derken maili... kastettim,ama msnde de görüştük.Sen hiç online deildin.Mutlaka karşılaşırdık aksi olsa...başka msn adresim yok çünkü.

ben artık çıkmalıyım;malum sabah iş güç!
Öpüyorum hepinizi...

Neyse ben çıkyorum iyigeceler hepinize
iigeceler fıstık

aaa siz smartımı nie üzdünüzz kızlar yaa smart valla bilmiyorum ama bende ne numaran var ne msn adresin var canım oyüzden hiç ulaşma imkanım olmadı sana arasıra sordum seniii topikte...aslında fatoş vefalı bir dost ama onunda hem işten çıkması bide evi kalablıktı bi aralar aslında tabiki bunların hiçbiri bahane değil ama arasıra oluyor böyle şeyler fatoşumada kızmaa hamiş şimdiii o gece üzülmesin....

Canım benim inan yüz yüze görüşmeyi çok istiyorum...Haberleşelim görüşelim inşallah.Gelirkende mutlaka haber ver canım nasip olursa seni çalarım bir kaç saatliğine :))

çok ii olur canımmm kocişe dersem inş birgün getirir beni samsuna haberlerşiz sende müsait olursan görüşürz canım benimm

Smarttımm canım inşallah bir gün görüşücez inanıyorum ben...
Ayrıca msnde olmasan bile mail atıcam sana canım bebiş kendisini gösterince merak etme,çok öptüm seni...Seni seviyoruz canım!!

Kocaman öpüyorum;o benim yeğenim ona göre haberdar et beni.... :) sakın unutma;ben de öpüyırum herkese i geceler...

hımm anladım..demekki denk gelemedik..
bundan sonra mailleşiriz o zaman..
iyi geceler sana da..

ben de çıkıyorum kızlar iyi gecelerrrrr

Onlar hatalarını biliyor!Merak etme sen...İnsan sevdiğine kırılırmış onu da çok ii biliyorlar.
Ankaraya yolun düşmeye yakın konuşuruz yine... :)

öpüyorum.

iigecelr canım görüşmek üzere

canım banada msn adresini atarmısın özelden.ankaraya geliyorum sık sık görüşmek isterim tabiki sende istersen.birbirimizi daha iyi tanırız.inşallah bu topikteki herkesle birgün buluşmak isterim....
sanada ii geceler canım...

hımm anladım..demekki denk gelemedik..
bundan sonra mailleşiriz o zaman..
iyi geceler sana da..

ben de çıkıyorum kızlar iyi gecelerrrrr
iyigecelr canımmmmmm
Onlar hatalarını biliyor!Merak etme sen...İnsan sevdiğine kırılırmış onu da çok ii biliyorlar.
Ankaraya yolun düşmeye yakın konuşuruz yine... :)

öpüyorum.

tamam canım konuşuruz inşallahda görüşürz
evet insan sevdiğine kırılırr bende ne haddime karışmak falan değilde fatoşa kıyamadım

kızlarrr bende çıkıyorum herkese ii geceler tatlı rüyalar......

Kızlaaaaaaaaaaaarrrr günaydın hepinize henüz kimsecikler gelmemiş ama ben haber vermeden çıkmak istemedim, bugün fakültede olucaz, ne kadar sürer bilmiyorum, işim biter bitmez haber ederim size, topiğe girebilirsem burdan yazarım, giremezsem elife msj atarım o iletir, öptük hepinizi mucu mucu dua edin bizim için bi aksilik çıkmasın

hadi hayırlı haberlerle gel bitanemm.haber ver mutlaka...
belki seninkiler başlamıştır pıt pıtaa...
inşalahh...
öptümm..

akşam smart gelmişş.birazcık küsmüşş...
haklı olabilirr..bişey diyemem..
smartçım benim hamişlik sanki zorlayacak gibi..
mide bulantılarım başladı..çok zorr...
ama tek duam herşeyin yolunda gitmesi...
sağlıklı bi bebek olması..
başka herşeye razıyımm...
öpüyorum seni..lütfen artık muhabbete dönn...
kötü günler geride kaldı...Allah bidaha yaşatmasınn...

canım evet k.k acılmadı bende giremedim..
bende sonumun ne olacağının bilincindeydim ama insan kendine bir teselli arıyo bu durumda ne kadar konduramamışta olsam sonun ne olduğu belliydi..
artık ne yapalım canım herşeyin hayırlısı allahım böyle nasip etmiş elimizden başka birşey gelmiyo..
allahım hepimizin gönlüne göre versin..

canım sakın öyle düşünme senin durumunda belliydi sonucta aynı sorunlar başımızdan gecti bende bir süre gelmedim acıkcası kendimi iyi hissetmedim gerci halada iyi değilim ama ne yapayım dayanmak zorundayım bir şekilde hayat devam ediyo...
gebelik boş gebelik ve cok büyümedende sonuclandı..belkide üzlünülecek birşey değil ama artık canım cok yanıyo bu 5. böyle olması beni mahvetti daha ne kadar böyle olacak acaba demekten kendimi alamıyorum..
tekrardan hamile kalınca aklımda hep acabamı olacak...neyse canım herşey geldi gecti allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkeze..
sende artık lütfen gel gece sohb etlerini özledim cok bekletme bizi gezmelerin bitince mutlaka bekliyoruzz tamamı...

günaydın şerocummmmmmm...
kalbim ve dualrım sizlerle inşallah güzle haberlerle geliceksinnn...
merakla bekliyorum sizleri...

evett canım gittim ben doktoraaa antibiyotik verdi gönderdi onları içtim ama hala banamısın demio şimdide başka bi antibiyotige başladım bide sinizüt başladı sabah akşam baş agrısı çekiommmm.

ohh ohhh hadi gidin bakalımmm inşallah herşeyler yolundadır.

günaydınn elma şekerlerimmmmm.

gamzelimm iyi olmana çok sevindim canım.allahım inşallah yeni yılda saglıklı bi bebiş verir sana.

smartçım kendini toparlamana çok sevindim canım eşinde gelmiş bi hafta yanındaymışş çok sevindimmm

elifcim seninde bulantılar başlamış heralde umarım şiddetli geçirmesiin canım.ama geçirsen bile bebegin ve sen saglıklı olundda gerisi boşş

ben hala hastayım yawww fotoşta iileşememiş dahaa

kızlar nirdesiniz yaaaaaa.
yıldızda ne msn de nede topikte yokkk test yapcaktı noldu acabaaaaa:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…