Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bayankarasu kız sen kaç ay balayı yaptın:bbo:

Canımcım biz iki hafta balayı yaptık, evliliğim tam da siklusun ortasına denk gelmiş, ilk günlerde hamile kalmışım nasıl becerdim bilmiyorum o hevesle ipin ucunu kaçırdık sanırsam :kedi: :kedi: :kedi:
iki haftanın sonunda dönüşte 22 saat otobüs yolculuğu (Bodrum-Samsun arası) ve diş ağrım sebebiyle birsürü de ağrı kesici almıştım üstüste :çok üzgünüm: dönüşte acayip sancılı bi adet oldum, kocaman bi pıhtı attım tuvalett, hemen doktora koştuk, düşük yapmışsın dedi malesef mafoldumben
O zaman çok da üzülmedik olsun yine olur zaten farkında bile olmamıştık dedik ama 3. ayımda yine aynı şeyi yaşadım malesef :gitme:
Odur budur çalışıyoruz, şu an 6. ayım hala tık yok, inşallah bigün benim de sağlıklı ve anneciğine sımsıkı tututanak bi meleğim olacak :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tesekkür edetim ay burda muhabbet cok koyu masallh hızınıza yetişemiyorum

Sağolun arkadaşlar, iyi ki burası var, iyi ki sizler varsınız.. En azından yalnız değiliz, bu yol çok zorlu ve yıpratıcı bir yol, insan bir şekilde paylaşmak istiyo duygularını... Çok sağolun...

sende sağol canım biz burda sadece sevinçlerimizi paylaşmıyoruzki üzüntülerimizi heyecanlarımızı paylaşıyoruz valla ben buraya girip muhabbet edince çok rahatlıyorum ve akşam bunu eşimede anlatmayı başardım bu sefer anladı beni zaten geçenki davranışından dolayı özür diledi

İnşallah canım...

CANIM 120 AY BİZİM VADEMİZ :) DOLAŞTIK EN UYGUN BUNU BULDUK

ya ben hesaplamayı bilmiyodum,yerleşme gününü bilmiyodum,yastık koyma muhabbetini bilmiyodum,hemen kalkmamamız gerektiğini bilmiyodum...ay ne çok şey bilmiyomuşum:)

canım aşağıdaki tabloya göre bakıyorum ben yumurtlama günüme

ilk adet gününden itibaren 12. gün 14-15-16 en verimli günler

benim her ay 4 gün öne atardı....kürtajdan sonra 3 gün öne atmaya başladı

Hımssss madecim burada öğrenmişsin işte ne güzel.
Ben de davul gibi şiş bir göbiş,1 hafta gecikmiş adet , bol gaz sancısı vede kasık sancısı ile doluyum.
ıdrar tahilili yaptım bu sabah bişey çıkmadı

ay canım hem güldürdün hemde ağlattın beni ama allah seni ağlatmasın hep güldürsün
seninkide baya ilginç olmuş ha balayı ertesi doktor
benimki daha enteresan ben evlendim ertesi gün doktora gittim tabi düşükden felan değil

canım sevindim seni üzmüştü çünkü..dün eşimde bana diyor o liste ne diye ben de hamile kalmak istiyoruz ya isimlerimiz yazıyor dedim o da güldü :)) hepsi aynı yaniiiiiii klava:

insallh en kısa zamnda gelir bebişin cnm bnmde 8 ay olmadı sonra olanda dıs gebelik oldu eger dursalardı bugun iiz bebişlerim olacaktı kucagımda ama kısmet degilmiş simdi onun üstünden 7 ay gecti gecen ay korunmayı bıraktım dıs gebelkte tekl tüüm alındıgı için doktor klomne baslattı ihtimali arttırmak için oda kist yaptı bu ay bakalım ne olacak umudum yok degil gögslerim sisti ve ızlıyo bu kadar erken siemsi normal degil ama kitte neden olmus olabilir dei bi yandanda umutlanma diyorum kendiem

canım siz iyi almışsınız normalde 55 aya ben 1,65 almıştım düşün okadar düştüki faiz oranları sizinki hakkaten karlı olmuş

canım sevindim seni üzmüştü çünkü..dün eşimde bana diyor o liste ne diye ben de hamile kalmak istiyoruz ya isimlerimiz yazıyor dedim o da güldü :)) hepsi aynı yaniiiiiii klava:

evet yaa erkekler kadınların duygularından ne zaman anladıki akşam ona eğer bu ay hamile değilsem artık yok bebek falan dedim görsen nasıl üzüldü ne yapıcanı şaşırdı

canım sen 6 aylık mı evlisin?

ya ben bu kocaları anlamıyorum ya evlenmeden önce duygu pıtırcıkları oluyolar evlendikten sonra çok geniş davranıyolar herşey onlar için normal herşeye sabır neden bizler kadar ince düşünmüyolarki

bnmki kızyo bide kk ya girmeme oraya girdikce daah cok takıyosun die :)

kızlar daha önce bahsetmiştim bizim üretimde ikizler vardı kızlardan biri doğum yaptı 10.ayında hamile kalmıştı diğeri ise 1 yılı geçmişti bi hamile diye duyduk bide düşürmüş die ( az önce yanıma geldi iş başı raporunu getirmiş sordum bende hamile olduğumu hiç anlamadım ben diyo hep adet olcakmışım gibi geldi diyo adetine 2 gün kala test yapmış çıkmamış 2 gün geçince yapmış çıkmış ama azar azar kanaması oluyomuş dr.a gitmiş düşük yapmışsın demiş sağlam tutunamamış heralde.. Demem o ki hep bir an önce olsun istiyoruz o kızda öyle istiyordu ama hayırlı değilmiş demekki herşeyin hayırlısını istemek lazım evladın da..Bazen bizim şer dediklerimiz hayır hayır dediklerimizde şer olurmuş..Rabbim tüm isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.:Saruboceq:

evet yaa erkekler kadınların duygularından ne zaman anladıki akşam ona eğer bu ay hamile değilsem artık yok bebek falan dedim görsen nasıl üzüldü ne yapıcanı şaşırdı

ay yazık kız fazla da üzme..şimdi eşin üzüldü ama belki de hamilesin iki sevinç birden yaşayacak işallahh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…