bayankarasu kız sen kaç ay balayı yaptın:bbo:
Sağolun arkadaşlar, iyi ki burası var, iyi ki sizler varsınız.. En azından yalnız değiliz, bu yol çok zorlu ve yıpratıcı bir yol, insan bir şekilde paylaşmak istiyo duygularını... Çok sağolun...
Nell ÜzÜlme canım okadar ya bÖyle Çok yıprananları gÖrÜnce bende Çok ÜzÜlÜyorum(((((( vardır bİ sebebİ yavrucum rabbİm bİlİr en İyİsİnİ napalım elbette bİzİmde sıramız gelecek dİmİ canım.
Şenay yok faİzlerİn dÜŞtÜĞÜnden haberİm vardıda
İndİrİm yapabİleceklerİnİ bİlmİyordum canım
ay_she 1.08 bence yÜksek gÜlÜm arkadaŞ bu ay Çektİ 0,90dan valla. 2500tl masraf sadece.. Bİ araŞtır İstersen
made bu bankalara elİnİ versen beden gİder kolda deİl :)))
ya ben hesaplamayı bilmiyodum,yerleşme gününü bilmiyodum,yastık koyma muhabbetini bilmiyodum,hemen kalkmamamız gerektiğini bilmiyodum...ay ne çok şey bilmiyomuşum:)
Canımcım biz iki hafta balayı yaptık, evliliğim tam da siklusun ortasına denk gelmiş, ilk günlerde hamile kalmışım nasıl becerdim bilmiyorum o hevesle ipin ucunu kaçırdık sanırsam :kedi: :kedi: :kedi:
iki haftanın sonunda dönüşte 22 saat otobüs yolculuğu (Bodrum-Samsun arası) ve diş ağrım sebebiyle birsürü de ağrı kesici almıştım üstüste :çok üzgünüm: dönüşte acayip sancılı bi adet oldum, kocaman bi pıhtı attım tuvalett, hemen doktora koştuk, düşük yapmışsın dedi malesef mafoldumben
O zaman çok da üzülmedik olsun yine olur zaten farkında bile olmamıştık dedik ama 3. ayımda yine aynı şeyi yaşadım malesef :gitme:
Odur budur çalışıyoruz, şu an 6. ayım hala tık yok, inşallah bigün benim de sağlıklı ve anneciğine sımsıkı tututanak bi meleğim olacak :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sende sağol canım biz burda sadece sevinçlerimizi paylaşmıyoruzki üzüntülerimizi heyecanlarımızı paylaşıyoruz valla ben buraya girip muhabbet edince çok rahatlıyorum ve akşam bunu eşimede anlatmayı başardım bu sefer anladı beni zaten geçenki davranışından dolayı özür diledi
Canımcım biz iki hafta balayı yaptık, evliliğim tam da siklusun ortasına denk gelmiş, ilk günlerde hamile kalmışım nasıl becerdim bilmiyorum o hevesle ipin ucunu kaçırdık sanırsam :kedi: :kedi: :kedi:
iki haftanın sonunda dönüşte 22 saat otobüs yolculuğu (Bodrum-Samsun arası) ve diş ağrım sebebiyle birsürü de ağrı kesici almıştım üstüste :çok üzgünüm: dönüşte acayip sancılı bi adet oldum, kocaman bi pıhtı attım tuvalett, hemen doktora koştuk, düşük yapmışsın dedi malesef mafoldumben
O zaman çok da üzülmedik olsun yine olur zaten farkında bile olmamıştık dedik ama 3. ayımda yine aynı şeyi yaşadım malesef :gitme:
Odur budur çalışıyoruz, şu an 6. ayım hala tık yok, inşallah bigün benim de sağlıklı ve anneciğine sımsıkı tututanak bi meleğim olacak :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
CANIM 120 AY BİZİM VADEMİZ :) DOLAŞTIK EN UYGUN BUNU BULDUK
canım aşağıdaki tabloya göre bakıyorum ben yumurtlama günüme
ilk adet gününden itibaren 12. gün 14-15-16 en verimli günler
benim her ay 4 gün öne atardı....kürtajdan sonra 3 gün öne atmaya başladı
canım sevindim seni üzmüştü çünkü..dün eşimde bana diyor o liste ne diye ben de hamile kalmak istiyoruz ya isimlerimiz yazıyor dedim o da güldü :)) hepsi aynı yaniiiiiiiklava:
evet yaa erkekler kadınların duygularından ne zaman anladıki akşam ona eğer bu ay hamile değilsem artık yok bebek falan dedim görsen nasıl üzüldü ne yapıcanı şaşırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?