Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

benimde 24 dü bekliyorum bakalım seninle zaten aynı zamanlardaydık. işllah bu ay umutlarımız yıkılmaz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım allah gönlüne göre versin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah hepimiz 2010 yılına hamiş olarak gireriz.

geçen ay 24 ünde olmam gerekirken 18 inde oldum
bu ayda 14 ünde oldum
normalde de hep geriye giderdim ama bu kadar değil korunmayı bırakalı sapıttı :bbo:

merhaba arkadaşlar benimde son 6 günüm geçmek bilmiyor ama sanırım kırmızıları erken görücem sol kasığımda sızı oluyor ara ara bakalım bekliyorum

inşallah canım yaa doktora gitmen çok iyi erken teşhis herzaman iyidir ben bu ayda kalmazsam gitmeyi düşünüyorum bende guatr var o yüzdenmi hamile kalamıyorum merak ediyorum

selam canım guatr ın varsa yumurtalara etkı edermıs.yanlız ben ogluma hamıleyken yaptırdım guatr testı zehırlı guatr cıktı..cok sukur oglum ıyı..sımdı yıne gebelıgı dusunmeden once yıne yaptırdım testı degerlerım normale donmus..doktor ne yedınde bole oldu dedı.bende dereotu yedım bol bol.tvde bı doktor solemıstı.yemeklerden 15 dakıka once tavsıye edıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…