ya ben bu kocaları anlamıyorum ya evlenmeden önce duygu pıtırcıkları oluyolar evlendikten sonra çok geniş davranıyolar herşey onlar için normal herşeye sabır neden bizler kadar ince düşünmüyolarki
ya ben bu kocaları anlamıyorum ya evlenmeden önce duygu pıtırcıkları oluyolar evlendikten sonra çok geniş davranıyolar herşey onlar için normal herşeye sabır neden bizler kadar ince düşünmüyolarki
aa tablo ne güzelmiş nerden bulabiliriz onu :))
kızlar daha önce bahsetmiştim bizim üretimde ikizler vardı kızlardan biri doğum yaptı 10.ayında hamile kalmıştı diğeri ise 1 yılı geçmişti bi hamile diye duyduk bide düşürmüş die( az önce yanıma geldi iş başı raporunu getirmiş sordum bende hamile olduğumu hiç anlamadım ben diyo hep adet olcakmışım gibi geldi diyo adetine 2 gün kala test yapmış çıkmamış 2 gün geçince yapmış çıkmış ama azar azar kanaması oluyomuş dr.a gitmiş düşük yapmışsın demiş sağlam tutunamamış heralde.. Demem o ki hep bir an önce olsun istiyoruz o kızda öyle istiyordu ama hayırlı değilmiş demekki herşeyin hayırlısını istemek lazım evladın da..Bazen bizim şer dediklerimiz hayır hayır dediklerimizde şer olurmuş..Rabbim tüm isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.:Saruboceq:
bnmki kızyo bide kk ya girmeme oraya girdikce daah cok takıyosun die :)
canım daha önce de söylemiştim onların hammaddeleri odun çünkü :)))) hepsi aynıııı
ay yazık kız fazla da üzme..şimdi eşin üzüldü ama belki de hamilesin iki sevinç birden yaşayacak işallahh :))
:roflol::roflol::roflol:
yok canım ya ben çok üzüldüm ogün birazda o üzülsün hem hamileysemde ona hastalandım dicem baştan sonra doğum gününde açıklıcam
canım teşekkür ederimmm
eşim hala nazlar beni tabi herşey karşılıklı ben nasıl davranırsam oda bana o nasıl davranırsa bende ona ama bu bebk konusunda bi türlü anlaşamıyoruz ben hiç bişe anlatmıyorum bu konuda ona geçende üşüttüğüm zaman çok midem bulanmıştı endişelendi sonrada dedi hamilesindir belki ben de yok bişe çıkmadı demiştim şimdi inceleme altına aldım onu ben hiç muhabbetini açmıyorum oda açmıyo deli oluyorum o zaman bende
ilk hamile kaldığımda eşim sabaha kadar uyyamamıştı
iki karış ağız nasıl devamlı gülüyodu o kadar heyecanlanmıştı ki
hastaneden eve taksiye binicektik unuttu uça uça geldik :)
her bebeişli bi film veya bişe izlediğimizde böyle elini yüzümde gezdiriyo
biliyorum ağlıyo muyum diye kontrol ediyo çaktırmamayada çalışıyo
ah canım benim ya :)
ha ama öyle geniş rahat davranmıyo mu çook oh beyfendi hiç tasası yok erkekler hep aynı
ne kadar ince düşünceli olurlarsa olsunlar bizde hep aynıyız yani çok ince düşünüyoruz
ve eminim onlarada bayy geliyordur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?