Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya ben bu kocaları anlamıyorum ya evlenmeden önce duygu pıtırcıkları oluyolar evlendikten sonra çok geniş davranıyolar herşey onlar için normal herşeye sabır neden bizler kadar ince düşünmüyolarki

erkeklerin doğası bu canımcım değiştiremiyoruz elbet biyerden patlak veriyolar

eşim hala nazlar beni tabi herşey karşılıklı ben nasıl davranırsam oda bana o nasıl davranırsa bende ona ama bu bebk konusunda bi türlü anlaşamıyoruz ben hiç bişe anlatmıyorum bu konuda ona geçende üşüttüğüm zaman çok midem bulanmıştı endişelendi sonrada dedi hamilesindir belki ben de yok bişe çıkmadı demiştim şimdi inceleme altına aldım onu ben hiç muhabbetini açmıyorum oda açmıyo deli oluyorum o zaman bende

ya ben bu kocaları anlamıyorum ya evlenmeden önce duygu pıtırcıkları oluyolar evlendikten sonra çok geniş davranıyolar herşey onlar için normal herşeye sabır neden bizler kadar ince düşünmüyolarki

kadınların ortak noktasıkaydirigubbakcemile5

evet canım aynen katılıyorum sana bazen bizi üzücek şeyler olabiliyor ama onda da bir hayır olduğuna her zaman inanmışımdırr.. o yüzden hayırlısı ne zamansa o zaman olsun işallah:Saruboceq:

bnmki kızyo bide kk ya girmeme oraya girdikce daah cok takıyosun die :)

yok ya canım bence öyle değil ben buraya girince rahatlıyorum hem bilgi sahibi oluyorum hem ben daha önceleri kendimde daha çok belirti arardım kafayı yerdim artık internetin başında ama sonra bu topiği keşfettim ve bizim kuralımız belirti yok artık fazla aramıyorum en azından kafayı yicek kadar

canım daha önce de söylemiştim onların hammaddeleri odun çünkü :)))) hepsi aynıııı

ben çıktımçgörüşürüz yine..öpüyorum hepinizi.hayırlı haberlerle görüşürüz inş...

ay yazık kız fazla da üzme..şimdi eşin üzüldü ama belki de hamilesin iki sevinç birden yaşayacak işallahh :))

yok canım ya ben çok üzüldüm ogün birazda o üzülsün hem hamileysemde ona hastalandım dicem baştan sonra doğum gününde açıklıcam

ilk hamile kaldığımda eşim sabaha kadar uyyamamıştı

iki karış ağız nasıl devamlı gülüyodu o kadar heyecanlanmıştı ki

hastaneden eve taksiye binicektik unuttu uça uça geldik :)

her bebeişli bi film veya bişe izlediğimizde böyle elini yüzümde gezdiriyo

biliyorum ağlıyo muyum diye kontrol ediyo çaktırmamayada çalışıyo

ah canım benim ya :)

ha ama öyle geniş rahat davranmıyo mu çook oh beyfendi hiç tasası yok erkekler hep aynı

ne kadar ince düşünceli olurlarsa olsunlar bizde hep aynıyız yani çok ince düşünüyoruz

ve eminim onlarada bayy geliyordur artık

yok canım ya ben çok üzüldüm ogün birazda o üzülsün hem hamileysemde ona hastalandım dicem baştan sonra doğum gününde açıklıcam

peki canım sen bilirsin...ama doğum gününde söylemek süperrrrr hayatı boyunca unutmaz bu doğumgününü :)

yok canım bizde fazla bebek muhabbeti yapmak istemiyoruz daha doğrusu o açmıyo konuyu aslında iyide oluyo çünkü o beni çok sıkıştırsa ben daha çok stres yaparım neden olmuyo diye hastalandığım zaman bile canımız sağolsun diyo o kadar fazlada deşmiyo konuyu kısmet diyo

ya sen çok duygusal yazdın ya da benim duygularım çok bi kabarık bu saatlerde....bi tuhaf oldum anlatış şekline.Ne kadar zamandır çalışıyosunuz siz canım ya

ben de eşime bir gün hamileyim desem o ilk tepkisini sevincini çok merak ediyorum ya o da çok istiyor ama belli etmiyor.. o an bi gelse artıkkkkk mafoldumben

bizde bebk düşünmeden önce isim arardık
bi bebek görsem ben bebeğe o bana bakardı
ne biliyim işte düşünmeye başlayalı sanki bi tuhaf geliyo yada ben öyle algılıyorum
kıskanıyo sanırım çünkü ona çok düşkünüm bunuda biliyo bebk gibi nazlarım sürekli
biraz zor evlendik biz çok sıkıntı yaşadık şimdi o yüzden herşeyi birlikte yaparız konuşuruz
belkide bu olayda konuşamadığım için böyle mutsuz oluyorum
zaten bu ay denemiycem bakalım anlarız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…