Rica ederim canım :)
Ya şimdi baktımda eğer hamileysem bebişin doğum günü eşimin
doğum günüyle aynı gün oluyo olaya bak yaaa 13 eylül :)
peki canım sen bilirsin...ama doğum gününde söylemek süperrrrr hayatı boyunca unutmaz bu doğumgününü :)
ben de eşime bir gün hamileyim desem o ilk tepkisini sevincini çok merak ediyorum ya o da çok istiyor ama belli etmiyor.. o an bi gelse artıkkkkk mafoldumben
evet yaa ama tabi hamileysem
bence hamilesin canım belirtilerin onu gösteriyor özellikle lekelenmenin olması hayatında ilk defa..ama ümitlendirmeyelim yine de hayırlısı olsun işallah :1hug:
ay kıyamam sana sona saklıyordur belki canım
ya sen çok duygusal yazdın ya da benim duygularım çok bi kabarık bu saatlerde....bi tuhaf oldum anlatış şekline.Ne kadar zamandır çalışıyosunuz siz canım ya
sucum üzülme yaa gelicek bigün bebişlerimiz sadece biraz sabır
canım yaa ağzından bal damlıyoo ay varya bu seferde değilsem belirti melirti diye bişey yok kardeşim buna karar vericem artık
canım şöyle söylim biz hiç uğraşmadık yani ilk hamileliğimde de
şu an eğer hamileysem bundada korunuyorduk nasip oluyo işte
hiç uğraşmadık çok şükür :) bebeişimiz hemen geldi bize he noluyo
bişey olmak deyip bi ara korunmazsak hamile kalıyorum sanırım
ilaç fln kulanmadım hiç.
eşimin o kadar sevinmesine çok şaşırmıştım bende çünkü pek bahsini açmazdı :)
en çok ben derdim bebiş bebeiş diye :)
bi gün kontrole gittik güle oynaya ama 9. haftamdaydım masaya gectim doktor Allah
Allah dedi noldu dedim kilondan göremıyoruz sanırım gel alttan bakalım dedi baktı
anladım bişey olduğunu ağlamaya başladım zaten dedi üzülme canım kalbi durmuş
dünya başıma yıkılmış gibi olmuştu off çok kötüydü ya neyse öeleğim cennette ki :)
hem kardeşler büyütürüz biz de ona inşallah
canlarım sizinle olmak güzeldi ben çıkıyorum yarın görüşürüz inş ii akşamlar
evet ama insan sabredemiyor işte bazı anlar( yani bence de ama işallah yanıltmaz bizi bu belirtilerinnnnn
canım şöyle söylim biz hiç uğraşmadık yani ilk hamileliğimde de
şu an eğer hamileysem bundada korunuyorduk nasip oluyo işte
hiç uğraşmadık çok şükür :) bebeişimiz hemen geldi bize he noluyo
bişey olmak deyip bi ara korunmazsak hamile kalıyorum sanırım
ilaç fln kulanmadım hiç.
eşimin o kadar sevinmesine çok şaşırmıştım bende çünkü pek bahsini açmazdı :)
en çok ben derdim bebiş bebeiş diye :)
bi gün kontrole gittik güle oynaya ama 9. haftamdaydım masaya gectim doktor Allah
Allah dedi noldu dedim kilondan göremıyoruz sanırım gel alttan bakalım dedi baktı
anladım bişey olduğunu ağlamaya başladım zaten dedi üzülme canım kalbi durmuş
dünya başıma yıkılmış gibi olmuştu off çok kötüydü ya neyse meleğim cennette ki :)
hem kardeşler büyütürüz biz de ona inşallah
inşallah canım yaa bu sefer yanılmak istemiyorum çünkü ben dinlemedim kendimi onlar biz burdayız diye hissettirdiler kendilerini hemde çok bariz bişekilde sabahtan beri midem bulanıyo ve kasık ağrım hiç dinmedi yaa ööf olasun artık pazartesi
canım yaşadığın gerçekten zor ben de atlatamazdım heralde( Allah bir daha yaşatmasın işallah böyle şeyler ( sağlıcakla alırsın işallah bebeğini kucağına :1hug:
canım yaa ne zor bişey yaşamışsın öyle Allah sabır versin çok üzüldüm ben olsam çok zor atlatırdım herhalde
kızlar yaa bende çıkıyorum artık hepinizi öpüyorum gece gelirim belki internet bağlanırsa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?