Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bence hamilesin canım belirtilerin onu gösteriyor özellikle lekelenmenin olması hayatında ilk defa..ama ümitlendirmeyelim yine de hayırlısı olsun işallah :1hug:

canım yaa ağzından bal damlıyoo ay varya bu seferde değilsem belirti melirti diye bişey yok kardeşim buna karar vericem artık

ya sen çok duygusal yazdın ya da benim duygularım çok bi kabarık bu saatlerde....bi tuhaf oldum anlatış şekline.Ne kadar zamandır çalışıyosunuz siz canım ya

canım şöyle söylim biz hiç uğraşmadık yani ilk hamileliğimde de

şu an eğer hamileysem bundada korunuyorduk nasip oluyo işte

hiç uğraşmadık çok şükür :) bebeişimiz hemen geldi bize he noluyo

bişey olmak deyip bi ara korunmazsak hamile kalıyorum sanırım

ilaç fln kulanmadım hiç.

eşimin o kadar sevinmesine çok şaşırmıştım bende çünkü pek bahsini açmazdı :)

en çok ben derdim bebiş bebeiş diye :)

bi gün kontrole gittik güle oynaya ama 9. haftamdaydım masaya gectim doktor Allah

Allah dedi noldu dedim kilondan göremıyoruz sanırım gel alttan bakalım dedi baktı

anladım bişey olduğunu ağlamaya başladım zaten dedi üzülme canım kalbi durmuş

dünya başıma yıkılmış gibi olmuştu off çok kötüydü ya neyse meleğim cennette ki :)

hem kardeşler büyütürüz biz de ona inşallah

canım yaa ne zor bişey yaşamışsın öyle Allah sabır versin çok üzüldüm ben olsam çok zor atlatırdım herhalde

evet ama insan sabredemiyor işte bazı anlar ( yani bence de ama işallah yanıltmaz bizi bu belirtilerinnnnn

inşallah canım yaa bu sefer yanılmak istemiyorum çünkü ben dinlemedim kendimi onlar biz burdayız diye hissettirdiler kendilerini hemde çok bariz bişekilde sabahtan beri midem bulanıyo ve kasık ağrım hiç dinmedi yaa ööf olasun artık pazartesi

canım yaşadığın gerçekten zor ben de atlatamazdım heralde ( Allah bir daha yaşatmasın işallah böyle şeyler( sağlıcakla alırsın işallah bebeğini kucağına :1hug:

kızlar yaa bende çıkıyorum artık hepinizi öpüyorum gece gelirim belki internet bağlanırsa tabi

evet ben de ondan bahsediyorum kendini hissettirmiş yani belirtiler sen aradığından değil.. test yaptırmayı düşünüyor musun yoksa beklicekmisin gününü?yani fazla belirti oldu diye sordum yoksa gün geçmeden test yapmak yasakk :))

canım yaşadığın gerçekten zor ben de atlatamazdım heralde ( Allah bir daha yaşatmasın işallah böyle şeyler( sağlıcakla alırsın işallah bebeğini kucağına :1hug:

canım yaa ne zor bişey yaşamışsın öyle Allah sabır versin çok üzüldüm ben olsam çok zor atlatırdım herhalde

Atlattık çok şükür :) teşekkür ederim kızlar allah kimseye yaşatmasın tabii

bu arada faturaları yazmam lazım öptüm hepinizi byss :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…