Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
güle güle canım yine gel

bende ıyıym canım sagolasınn

slm canım hosgeldın hamıleymıssın canım superr allah saglıkla versın ınsallahh

benimkide sanırım 10 aralık olacaktı

yıldız canım hamıleymıssın sende gozunaydın ınsallah bu sefer saglıkla hayırlısıyla versın rabbımm canım benım ya kotu tavugum kotu tavugum dedın hep bak masallahın varr[/QUOTE]
inş. canım sizden aldığım destekle bu sefer kendime dikkat edecem
evet ya bana kötü tavuk diyolardı hala iyi tavuk olduğuma inanamıyorum

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

nihonjin.....................14 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

emos8935............................22 ARALIK
kadser.....................................1 OCAK
pembedana..............................2 OCAK
hatunsultan............................13 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
KotuKediSero--Yildiz10--nurum84--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)

kızlarrr ben geldimmmm iyileştimde artık evde oturmam yalnızz bu topiğe neoldu böyle artık ne sabah nede akşam kimsecikler olmuyor

kızlarrr ben geldimmmm iyileştimde artık evde oturmam yalnızz bu topiğe neoldu böyle artık ne sabah nede akşam kimsecikler olmuyor

Ben de geldim canım!Haftanın yorgunluğu üstünde son gücümü tüketmemek adına oturdum popomun üstüne:)
Nasılsın iyisin demi?

Ben de geldim canım!Haftanın yorgunluğu üstünde son gücümü tüketmemek adına oturdum popomun üstüne:)
Nasılsın iyisin demi?

ben iyiyim canım valla bende şimdi girdim eve yemeğe geçicem birazdan.artık burda eskisi gibi muhabbet olmuyor kalabalık olmuyor en kalabalık olduğumuz sabah saatlerinde bile 3-4 kişi oluyor ne oluyor anlayamadım herkescikler nereye gitti

sende iyisindir inşallah...

Evet canım haklısın bu aralar forum anladığım kadarıyla daha sessiz.Benimde ancak aksamları imkanım oluyor okuldan gelince.Neyse kalplerimiz bir olsun!
Sevindim iyi olmana canım daha da iyi olursun inşallah... Ben iyi olmaya gayret ediyorum canım iki gündür bir okulla ilgili bir koşuşturma içindeyim. Kasıklarım çok ağrıyor haftasonu iyice bir dinlenmem lazım...

aman dikkat et kendine senin şimdi bundan sonra dahada dikkat etmen gerekecek.göbişin çıktımı kızzz hiç resim falanda görmedik merak ediyorum:86:

kızlarrrr doktordan geliyorum.Dr pipi gördüm dedi erkekmiş 3 hafta sonrada üçlü tarama testi yapılacakmış

aman dikkat et kendine senin şimdi bundan sonra dahada dikkat etmen gerekecek.göbişin çıktımı kızzz hiç resim falanda görmedik merak ediyorum:86:

Bu son günlerde okul çok yorucu geçti canım o yüzden de ağrılarım arttı buna bağlı olarak.
Hele son bir kaç gündür kasılma ağrı falan daha çok oluyor;inşallah bir sıkıntı yoktur...

Göbüş mü istiyorsun çeker koyarım canım ama çokta bişi yok gibi:)

kızlarrrr doktordan geliyorum.Dr pipi gördüm dedi erkekmiş 3 hafta sonrada üçlü tarama testi yapılacakmış

Hadi bakalım canım bebişin erkeğin oğluşun sağlıkla sıhhatle gelsin sana inşallah!
Ayy benim bebişim göstermedi kendini ya inatçı keçi ne olcak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…