güle güle canım yine gelevet canım allah ol derse tabiki boynumuz kıldan ince..bana dr. korunma devam et dedi ama tabiki eşim normal değilde tüp olsun artık diyo..ondan sordumduu sana ne zaman başlamıştın çalışmıştın diye...
neyse kızlarr ben cıkıyorum çarşıya cıkıcazzz hadii mucuuuu mucuuuuu
bende ıyıym canım sagolasınn
slm canım hosgeldın hamıleymıssın canım superr allah saglıkla versın ınsallahh
benimkide sanırım 10 aralık olacaktı
bisede didioruuzzzz mama yiiceeezz
başş başşşş
yıldız tebrikler allah ikinizede sağlık versin canım
kızlarrr ben geldimmmm iyileştimde artık evde oturmamyalnızz bu topiğe neoldu böyle artık ne sabah nede akşam kimsecikler olmuyor
Ben de geldim canım!Haftanın yorgunluğu üstünde son gücümü tüketmemek adına oturdum popomun üstüne:)
Nasılsın iyisin demi?
ben iyiyim canım valla bende şimdi girdim eve yemeğe geçicem birazdan.artık burda eskisi gibi muhabbet olmuyor kalabalık olmuyor en kalabalık olduğumuz sabah saatlerinde bile 3-4 kişi oluyorne oluyor anlayamadım herkescikler nereye gitti
sende iyisindir inşallah...
Evet canım haklısın bu aralar forum anladığım kadarıyla daha sessiz.Benimde ancak aksamları imkanım oluyor okuldan gelince.Neyse kalplerimiz bir olsun!
Sevindim iyi olmana canım daha da iyi olursun inşallah... Ben iyi olmaya gayret ediyorum canım iki gündür bir okulla ilgili bir koşuşturma içindeyim. Kasıklarım çok ağrıyor haftasonu iyice bir dinlenmem lazım...
kızlarrrr doktordan geliyorum.Dr pipi gördüm dedi erkekmiş 3 hafta sonrada üçlü tarama testi yapılacakmış
aman dikkat et kendine senin şimdi bundan sonra dahada dikkat etmen gerekecek.göbişin çıktımı kızzz hiç resim falanda görmedik merak ediyorum:86:
kızlarrrr doktordan geliyorum.Dr pipi gördüm dedi erkekmiş 3 hafta sonrada üçlü tarama testi yapılacakmış
aminn canım saol heyecan yaptımhayırlı olsun oğluşun çok sevindim canımmmm Allahım tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?