- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
Bu son günlerde okul çok yorucu geçti canım o yüzden de ağrılarım arttı buna bağlı olarak.
Hele son bir kaç gündür kasılma ağrı falan daha çok oluyor;inşallah bir sıkıntı yoktur...
Göbüş mü istiyorsun çeker koyarım canım ama çokta bişi yok gibi:)
aman nazar falan değmesin canım yoktur bencede sen çok zayıfsın birkaç ay sonra koy anca anlarız
kızlar ben yemek yapmaya geçiyorum hepinizi öpüyorum kendinize iibakınnn
hoşgeldinn canımmm..kızlar bu ara uğramıyorumm.çünkü iş yeri acayip yoğunnn...hafta sonu mesai yapsak anca ama gidemem...
ve mide bulantılarım varr..hele dün akşam baya kötüydümm.çıkarmadım hiç ama kötü yaa bu mide bulantısı ...insanın aklını fikrini alıyorr....
karasunun daha betermişş.yediğini çıkarıyormuş.bu gidişle hastaneye yatcam dedi...
herşey yolunda olsunda razıyız hepsineee...
NURUMM tebrik ederim hayatımm..Allah tamamına erdirsinn...
MERCAN oğlun olmasına sevinmedim desem yalan.kızın varmış birde oğlan fena olmadı hani..Allah sağlık sıhhat versinnn.hayırlı evlat olsun en önce...
eşim geldi benimde..yemek hazırlıyorr...yarın pıt pıt duymaya gidicez inşallahh duyarız.inşallah nasip eder Rabbimm....
inşallahhh...
hepinizi öpüyorumm...
iyi akşamlar kızlarrr...
arkadaşlar reglimden 1 gün önce açık pembe az bişi geldi sonra az koyu lekelenmem oldu. kahverengi tonlarda. bugünde aynı. 2 aylık denememiz war .ben yerleşme kanamasıdır diye bgn test yaptım tek çizgi çıktı. acaba idrarda görünmemiş olabilir mi?
lütfen cwp bekliyorum
kızlar bu ara uğramıyorumm.çünkü iş yeri acayip yoğunnn...hafta sonu mesai yapsak anca ama gidemem...
ve mide bulantılarım varr..hele dün akşam baya kötüydümm.çıkarmadım hiç ama kötü yaa bu mide bulantısı ...insanın aklını fikrini alıyorr....
karasunun daha betermişş.yediğini çıkarıyormuş.bu gidişle hastaneye yatcam dedi...
MERCAN oğlun olmasına sevinmedim desem yalan.kızın varmış birde oğlan fena olmadı hani..Allah sağlık sıhhat versinnn.hayırlı evlat olsun en önce...
eşim geldi benimde..yemek hazırlıyorr...yarın pıt pıt duymaya gidicez inşallahh duyarız.inşallah nasip eder Rabbimm....
inşallahhh...
Kıyamam canım ya..Allah'ım yardımcı olsun sana inşallah...Daha fazla artmazda böyle kalır en azından.
Ayy demek yarın pıt pıt duymaya gidiyorsunuz hadi bakalım canım Allah'ım o muhteşem duyguyu en güzel şekliyle yaşatsın size inşallah.Bizede güzel haberlerini verirsin emi dualarımız seninle...
hepinizi öpüyorumm...
iyi akşamlar kızlarrr...
canımm benim adetten 2 gün önce lekenmem olmuştu ve ertesi günü test yaptığımda silik bir cizgi cıkmıştı ve sonradan gittikce koyulaştı...ama gebeliğim uzun sürmedi..
inşallah seninde bebiş habercisidir..
birkac gün daha bekle adetin gelmesse tekrar edersin testi..
kızlar bu ara uğramıyorumm.çünkü iş yeri acayip yoğunnn...hafta sonu mesai yapsak anca ama gidemem...
inşallahhh...
hepinizi öpüyorumm...
iyi akşamlar kızlarrr...
iyi akşamlarr kıslarrrrr..
mercan canımmm tebrik ederim bir kızın vardı birde oğluşun olucakmışş cok sevindim..sağlıklı gelsin inş. oğluşş...
eliffff bugün birşey sormuştum ama görmedin sanırımm kürtajdan ne kadar sonra başladın çalışmalara acaba ben başlasam herhangi bir sorun olurmu..bugün tam 10 gün oldu..
Canımmm benim ne zamandır senınle bir türlü karşılaşamadıkk !
Nasılsın iyisin inşallah?
hoşgeldinn canımmm..
ayy miğde bulantısı cok kötü yaa allahım kolaylık versin inş. en kısa zamanda gecer..
bebişler sağlıklı olsunda bir şekilde geciyo herşey..
inşallah yarında pıt pıtları duyarsınn ve herşey cok güzel olur...
Canım merhabalar...Kıyamam mide bulantın varmış ama bebişin büyüyor demek ki minnak minnak:)
Allah'ım tez zamanda kurtarsın bu sıkıntılardan da şöyle doya doya hamişliğinin tadını çıkar.Aynı şeyleri Şerom içinde diliyorum en içten...Yarında bebişinin pıt pıtlarını duymaya gidiyormuşsun hadi bakalım canım şimdiden dilerim süper bir gün olur!Bizede haber et emi dualarımız seninle her daim...
iyi akşamlar kızlarrr...
ah canım yaa mide bulantısını çok iyi bilirim tam 3 ay çektim
Allah yardımcınız olsun şeronun da senin de canım..
gerçekten çok fena oluyor insan,inşallah uzun sürmez..
pıtırcıklar sağlıklı olsun da bi şekilde geçiyor o bulantılar..
yarın da doktora gidiyomuşsunuz,inşallah pıtpıtları duyarsınız ve
güzel haberlerle gelirsin canım..
bizi de haberdar et olur mu
sağoll canım iyiyim allahıma bin şükür..
bamba gibiyim hatta libido tavan yapmış durumda..
annemler var pek fazla kalamıyorum bende.
ee sen nasılsın bebişin nasıll sanki içime senin bebiş oğlan gibi geliyo artık göstersede merakmız gitse bari...
ben geldim kızlar kociş hastalanıyor galibaa erkenden uyudu ilkdefa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?