evet ben de ondan bahsediyorum kendini hissettirmiş yani belirtiler sen aradığından değil.. test yaptırmayı düşünüyor musun yoksa beklicekmisin gününü?yani fazla belirti oldu diye sordum yoksa gün geçmeden test yapmak yasakk :))
ya canım test yapmak istemiyorum belki vardır ama teste gözükmez iyice canım sıkılır kan testinede cesaret edmiyorum çünkü eğer sorarlarsa kaç günün geçti diye bide hamile değilsem rezil olurum o yüzden:bbo:
iyi akşamlar kızlar. ben dün gece hasta oldum. beni listeden silebilirsiniz bu ay biraz erken oldu. zaten dahada çalışma falan yok. bebek işini erteliyorum yaza kadar. zaten ilk denememdi olmazsa başka zamana kalır diyordum. işim gereği korunmam gerekiyor. böylede çok zor oluyor. tatili bekliyorum artık.
canım şöyle söylim biz hiç uğraşmadık yani ilk hamileliğimde de
şu an eğer hamileysem bundada korunuyorduk nasip oluyo işte
hiç uğraşmadık çok şükür :) bebeişimiz hemen geldi bize he noluyo
bişey olmak deyip bi ara korunmazsak hamile kalıyorum sanırım
ilaç fln kulanmadım hiç.
eşimin o kadar sevinmesine çok şaşırmıştım bende çünkü pek bahsini açmazdı :)
en çok ben derdim bebiş bebeiş diye :)
bi gün kontrole gittik güle oynaya ama 9. haftamdaydım masaya gectim doktor Allah
Allah dedi noldu dedim kilondan göremıyoruz sanırım gel alttan bakalım dedi baktı
anladım bişey olduğunu ağlamaya başladım zaten dedi üzülme canım kalbi durmuş
dünya başıma yıkılmış gibi olmuştu off çok kötüydü ya neyse meleğim cennette ki :)
hem kardeşler büyütürüz biz de ona inşallah
tamam tatlım ben de öptüm seniii gece bekleriz :)) opuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlar. ben dün gece hasta oldum. beni listeden silebilirsiniz bu ay biraz erken oldu. zaten dahada çalışma falan yok. bebek işini erteliyorum yaza kadar. zaten ilk denememdi olmazsa başka zamana kalır diyordum. işim gereği korunmam gerekiyor. böylede çok zor oluyor. tatili bekliyorum artık.
ya kızlar sizin kocalar akşamları nete girmenize bişey demiyo mu?ben bazen işle ilgili bakmam gereken şeyler oluyo offf lamalar puff lamalar....
yok zaten canımı sıkmıyorum. ben hamileler için riskli olan bir iş yapıyorum ve bişey olacakmı diye düşünmekten stres yapıyorum yoksa bebek için acelem yok. bu nedenle yazın izne ayrılıp düşüneyim diyorum eşimide ikna edersem biraz zor görünüyor ama olucak :)
hastanede falan mısın,rontgen vsCADIARZU
yapmıyorlar canımcım yapmıyorlar bende savaş ilan ettim dün gece bırak çalışmayı yanımdan bile geçemicek artık çok taktım ya bunun çıkışı yok. bgn kontrol var sabah hadi gidelim dedi doktora gitmiyorum artık ben gitmicem dedim çok bozuldu daha beter olsunn
pempe dana sorun 4milyar değilki %50 ihtimal 10000 %50 20000 var işin ucunda
smartçım baba ok vermedi yazılmasına ama annesi ağladı zırladı kandırdı büyük çocuklarını yazdırdı aslında bunlarda bana plan gibi gelioda şimdi o yüzden baba ben ödemem dio ee benimkide ödemm derse annesi aglıcak yine daanamaz ona
evetttt bayanssulusmile bebeiş ertleyemem dedi ben altından kalkarım die düşündüğm ama anlattıklarına göre kalkamıcaz o yüzden ailemle konuşcam dedi vereliniortak
Budur işte yaaaaaaaaaaaaa.... Konuşulunca çözülemeyecek bişey yok.Ben hep buna inanırım.
Şimdi sana düşen ;bu kararın arkasında olmasını sağlamak....
sende sağol canım biz burda sadece sevinçlerimizi paylaşmıyoruzki üzüntülerimizi heyecanlarımızı paylaşıyoruz valla ben buraya girip muhabbet edince çok rahatlıyorum ve akşam bunu eşimede anlatmayı başardım bu sefer anladı beni zaten geçenki davranışından dolayı özür diledi
selam smart girl nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?