Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ciğdem canımmmm cok gecmiş olsun...allahım üçüzlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsinn dularım sizlerle..inşallah bebişler biraz daha dayanırsa herşey daha güzel olucak..yat dinlen cok dikkat et kendine..

iyi geceler kıslarrrrrrr misafirlerim vardı gelemedimm gönderdim ve burdayım...
pembecim bugün yumurtlamışsın hadi bakalım geliversin bebişin yılbaşı hediyesi olsun size..

ıyı yaapmıssın park ayatk almakla ben almadım ablamın besıgı vardı onu kullandım odada sımdı bakıcının evınde o besık bu nedenle aramızda yatıyo kötü alıştırdık bılıyom ama koklasarak uyumak onun ıcın degıl kendım ıcın daha doğrusu..baba da sıkayetcı degıl zaten ..aslında bende park yatak ıstıyom ama cok masrafımız var ya ...bebek oldu olalı bıtmıyo eksıkler sımdılık bole ıdare edıyoz...

iyi geceler kıslarrrrrrr misafirlerim vardı gelemedimm gönderdim ve burdayım...
pembecim bugün yumurtlamışsın hadi bakalım geliversin bebişin yılbaşı hediyesi olsun size..

ay inşallahhhhh olurrr... bu ay çok sakinim. geçen ay paralamıştım kendimi... olmazsa olmaz diyorum ama bebek istiyorum yaaaaaaaaaa, hamileliğide özledim.

evet canımm...parmakla bakıyolarmışşş...
valla ilk defa böyle oldum bende...tamam dediğini yapayımm..sağolll...

canm kalp atislarini duymussun bebisin gözünaydin.
kabizlik bende de olmustu dktorum bana krem vermisti distan uygulamak icin .iyide geldi kanamalar gecti.bi söyle druna istersen.

canm kalp atislarini duymussun bebisin gözünaydin.
kabizlik bende de olmustu dktorum bana krem vermisti distan uygulamak icin .iyide geldi kanamalar gecti.bi söyle druna istersen.

bak krem iyi olurr...ilaç istemiyorumm.tamam canım söylerimm...hafta içi arıycam zatenn...

olacak canım hepsı olacak sen bı kurtaj yasadın bunun tramvası hala uzerınde cunku kolay bı olay degılmıs ablam da yasamıstı o da kolay kolay atlatamadı ama bak allah sana bır tane daha nasıp ettı...esınle bırlıkte bu hamılelıgı yasamak ıstdıgını bılıyorum..ama sana tavsıyem esın gelıncehaftasonları yanına bunu fazlasıyla yasat ona canına oku kııız..ay vallahı ben bazen numaradan kotu oluyodum sırf bulaşıkları yıkasın dıye sen de bu fırsatı sonuna kadar degerlendır ısın tadını cıkar ...melankoli takılcagına...öhöö öhhööö ol biraz ...bak nasıl eğleniyo insan

evet evet kürtajın korkusunu atlatamadımm sanırımm...

bu arada çok cadısııınnn... bak nasıl taktikler veriyorrr....
eşim zaten bana hiç bişey yaptırmıyo..hatta bunaltıyor beni...ben yiyemedim midem bulandı oda kalktı sofradann...bulaşığım vardı ben gelmeden onları yıkamış...şimdilik iyi gidiyoo....

ay hakkaten tavuk gb oldumm. hemen uyumıycam gerçi tv izliyorum...pc başında durmıyım dedimdi..
ayy kızlarr salatalık koktu burnumaa.evdede yok...:26:

sabah hemen al kendıne manavdan ...komsuna gıt ıste sevaptır verır herkes kos gıt hemen hamılelere ayıp yok annem solerdı hep sakın cekınme kımde ne gorursen ıste dedr ...ay annemın halasının canı ne cekmıs bılıyonmu ..arabanın tekerlegı..kocasına yalvarmıs gecen arabayı durdurmus oturmus yalamıs cok gulmustum..bu arada hamıleyken amma salatalık ve lımon yedım yaaa cok ıyı gelıyo ılk aylar...sınıfta lımonla duruyordum

kızlar ben kaçıyorumm..iyi geceler...:79:
güle güle canımmm iyi geceler tatlı rüyalarrr...
hosgeldin tatlimm...
hoşbuldum hayatımm....
anammmm bir türlü doğuramadınız kızlarrr..bakalım önce kim doğuracak..elimi,idil,melojj önce kim doğurdum diye bağıracak burdan..

ay inşallahhhhh olurrr... bu ay çok sakinim. geçen ay paralamıştım kendimi... olmazsa olmaz diyorum ama bebek istiyorum yaaaaaaaaaa, hamileliğide özledim.

inşallah canımmm...bencede sakin ol sen kendini paralasan bile olmucanda olmuyo...allahım inş. yüzünü güldürsünn seninde hamilelik bulantılarını konuşalım burdan..

kız bak acıma sonra pişman olursun ay garıbım helal olsun ona demekkı harıka bır baba olacak benım esım gıbı..o da cok vıjdanlı davrandı acıksacı ben somurdum onun duygularını sonuna kadarrrr
ama ege de tam babacı asık resmen..kızlar duskun olur derler ama bızımkı babacı...bana acıkınca bakıyo...

ney ney neyyyyyyyyyy... tekerlekmiiiiii....allahımmm..
benim annemde bi kadını söylemişti..onun canıda ineklere verilen yaldan çekmişşş...

komşumdan isterimmde ne bilimm...zeytinlen idare ediyim şimdilik.pazardan alırım yarınnn...

ewet yaaa bakalım hangi bebek birinci sırayı alacak. ben idilden yana oyumu kullanıyorum. sonra melojj sonra elmi

pis egeee....pis çıkarcııı....

teee bekarkenn emindim eşimin çokk iyi bi baba olacağına.hatta en çok o konuda emindim ondannn..Rabbim inşallahhh kucağında görmeyi nasip etsin yavrumuuzu... o anı düşünemiyorummm...
bu arada acımam tamam...dr.dan çıkar çıkmaz ilk işimm kira parası istemek olduu.çocuğunu taşıyorumm...parasını ver dedimmm...aklı çıktı...ne para gözsün diyoo...kredinin son taksidini versinn haraca bağlıycam onu haberi yokkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…