merhaba arkadaşlar
uzun süredir girip okuyorum ama bir türlü yazamadım sizlere..
yeliz sağolsun anlatmış olanları.. geçen hafta pazar günü kontrolümüz vardı..doktorumuz bebekler dikişleri zorluyorlar,doğmaya çalışıyorlar dedi..eğer dikişlerim olmasaymış,şimdiye kadar doğarlarmış
bir de kasılmalarım başladığı için kesin yatak istirahati verdi.tuvalet ihtiyacım dışında yataktan kalkmıyorum..perşembe günü kasılmalarım çok arttı.hemen doktorumu aradık.doktorum bana 1,5 saat mesafede.. kasılmalarımın sıklığını ve süresini söyleyince,bu kasılmalar rahim ağzını açabilir,doğum başlayabilir,hemen izmir ege üni ye gidin,buraya gelip vakit kaybetmeyin dedi.. doktorumun olduğu yerdeki küvözler 30 haftadan önce doğanlar için yterli kapasitede değil,o yüzden hemen izmire yönlendirdi..gece apar topar gittik izmire hastaneye..hemen açılmama baktılar,kasılmalarımı kontrol ettiler,ağrıma baktılar, çok şükür açılmam yokmuş..ama o elle muayene mahvetti beniçok ağladım,çok bağırdım o an
ağrılarımda yoktu..serum verdiler..kendi doktorum da nidilat diye bir hap verdi,kasılmaları azaltmak için.. o gece izmirde kaldık,ertesi gün kendi doktoruma gittik dönerken..baktı dikişlerim sağlammış.. ama yatmaya devam tabi..1-1,5 ay dayanmaları lazım dedi..
benim durumum böyle kızlar.. nolur dualarınızı esirgemeyin benden..miniklerimdayansınlar biraz daha
canm benm saolasınnn evettt çok gusel durdu evdeeee
ben yatak odamıza bayb2go nun park yatağından da aldım yatak oadsında o duracak gcelerı bızım yanımızda yatağında gunduzlerı de kendı odasında vakıt geçirecek allahın ıznıyle ınş.evet canm bızımksı de buyuyebılen yatakkk o daha kullanışlı çnkuuu
iyi geceler kıslarrrrrrr misafirlerim vardı gelemedimm gönderdim ve burdayım...
pembecim bugün yumurtlamışsın hadi bakalım geliversin bebişin yılbaşı hediyesi olsun size..
iyi geceler kıslarrrrrrr misafirlerim vardı gelemedimm gönderdim ve burdayım...
pembecim bugün yumurtlamışsın hadi bakalım geliversin bebişin yılbaşı hediyesi olsun size..
evet canımm...parmakla bakıyolarmışşş...
valla ilk defa böyle oldum bende...tamam dediğini yapayımm..sağolll...
kızlar ben kaçıyorumm..iyi geceler...:79:
canm kalp atislarini duymussun bebisin gözünaydin.
kabizlik bende de olmustu dktorum bana krem vermisti distan uygulamak icin .iyide geldi kanamalar gecti.bi söyle druna istersen.
canımm benimmm..
gözlerimm dolduuu...valla esiyolar bana böylee bazenn napiimm...
eşim yanımda olsa herşey nekadarda farklı olacak sanki..
neyse Rabbim böyle uygun görmüşş..yalnızlığada tahammül ederimm..bulantılaradaa...
yeterki o sağlıklı olsunn..
yeterki sağlıcakla kucağımıza gelssiinnn..
inşallahh o dediklerini bende yaşarımm..tekmelerini hissederimm...eşimlee büyük bi aşkla sevmek nasip olur yavrumuzu...
inşallhh....
çok sağol canım moral verdiğin içinn..
hamişler erken yatabiliriyi gecelerrrr
olacak canım hepsı olacak sen bı kurtaj yasadın bunun tramvası hala uzerınde cunku kolay bı olay degılmıs ablam da yasamıstı o da kolay kolay atlatamadı ama bak allah sana bır tane daha nasıp ettı...esınle bırlıkte bu hamılelıgı yasamak ıstdıgını bılıyorum..ama sana tavsıyem esın gelıncehaftasonları yanına bunu fazlasıyla yasat ona canına oku kııız..ay vallahı ben bazen numaradan kotu oluyodum sırf bulaşıkları yıkasın dıyesen de bu fırsatı sonuna kadar degerlendır ısın tadını cıkar ...melankoli takılcagına...öhöö öhhööö ol biraz ...bak nasıl eğleniyo insan
ay hakkaten tavuk gb oldumm.hemen uyumıycam gerçi tv izliyorum...pc başında durmıyım dedimdi..
ayy kızlarr salatalık koktu burnumaa.evdede yok...:26:
güle güle canımmm iyi geceler tatlı rüyalarrr...kızlar ben kaçıyorumm..iyi geceler...:79:
hoşbuldum hayatımm....hosgeldin tatlimm...
ay inşallahhhhh olurrr... bu ay çok sakinim. geçen ay paralamıştım kendimi... olmazsa olmaz diyorum ama bebek istiyorum yaaaaaaaaaa, hamileliğide özledim.
evet evet kürtajın korkusunu atlatamadımm sanırımm...
bu arada çok cadısııınnn...bak nasıl taktikler veriyorrr....
eşim zaten bana hiç bişey yaptırmıyo..hatta bunaltıyor beni...ben yiyemedim midem bulandı oda kalktı sofradann...bulaşığım vardı ben gelmeden onları yıkamış...şimdilik iyi gidiyoo....
sabah hemen al kendıne manavdan ...komsuna gıt ıste sevaptır verır herkes kos gıt hemen hamılelere ayıp yok annem solerdı hep sakın cekınme kımde ne gorursen ıste dedr ...ay annemın halasının canı ne cekmıs bılıyonmu ..arabanın tekerlegı..kocasına yalvarmıs gecen arabayı durdurmus oturmus yalamıs cok gulmustum..bu arada hamıleyken amma salatalık ve lımon yedım yaaa cok ıyı gelıyo ılk aylar...sınıfta lımonla duruyordum
güle güle canımmm iyi geceler tatlı rüyalarrr...
hoşbuldum hayatımm....
anammmm bir türlü doğuramadınız kızlarrr..bakalım önce kim doğuracak..elimi,idil,melojj önce kim doğurdum diye bağıracak burdan..
inşallah canımmm...bencede sakin ol sen kendini paralasan bile olmucanda olmuyo...allahım inş. yüzünü güldürsünn seninde hamilelik bulantılarını konuşalım burdan..
kız bak acıma sonra pişman olursun ay garıbım helal olsun ona demekkı harıka bır baba olacak benım esım gıbı..o da cok vıjdanlı davrandı acıksacı ben somurdum onun duygularını sonuna kadarrrr
ama ege de tam babacı asık resmen..kızlar duskun olur derler ama bızımkı babacı...bana acıkınca bakıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?