Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay kızlar egeyi görmelisiniz parmağı ağzında uyuyo ....çocuk emzık almıyo habıre parmak emıyo..gecende cenemı bı yakaladı vantuz gıbı nasıl emıyo cok cok...neyse ben kuzumu alayımda yatayım artık yarın yıne ayrılık var..offf napalım buna da sukur herkesı opuyorum..yavyum senı de optum ...kandıne ıyı bak olur mu

iyi geceler gülümm menimmm...

ben cikiyorum herkezlere iyi gecelerr...
iyi geceler canımmmm...
ewet yaaa bakalım hangi bebek birinci sırayı alacak. ben idilden yana oyumu kullanıyorum. sonra melojj sonra elmi
bende önce elmi sonra idil ve en sonda meloj diyorumm...
anketmi yapsak neyy...

iyi gelecelerr kıslarrrr nasılsınızzz
iyi geceler hayatım hoşgeldinnnn ben kendi adıma iyiyimmm çarşamba memleketime gidiyorum nasipse...
kızlarr bu sefer çıkıyorumm.öptümmm hepinizi...
iyi geceler hayatımmmmm bizde sizi öptükkk..
oyyy teyzesi yesin onun minnak ellerini onu şuanda öyle görmeyi nasıl isterdim bilemessin..egemi öp benim için en kocamanından...iyi geceler tatlı rüyalar canımmmm...
üst komşumu aradımm yokmuş salatalıkkk...
ayyy canım kıyamam yaaaa yakınında olsam hemen yetiştirirdim sana ama imkanlar el vermiyo..

neyse kızlarrr kimseler kalmadı sanırımmm bende cıkıyorum hepinize iyi gecelerr tatlı rüyalarrr başşş başş...

merhaba arkadaşlar benim adetim 5 gün gecikti 2 gün geciktiğinde test yapmıştım ama bişi çıkmadı..3.gün tekrar test yaptım gene bişi çıkmadı...ne zaman test yapmalıyım sizce bidaha?? ama negatifi grmekten çok korkuyorum..kafam karıştı...acaba gebelik yok diye mi negatif çıktı

adetin geçtikten sonra zaten hemen idrarda çıkıyor... arka arkaya yapma istersen bi 2 gün daha bekle. belkide beklenti içinde olduğun için gecikiyordur...

ehuehuehu ilahii haticeee evet yauu anket yapınn ama bencede ben en son doğururummm hiç bir tıkırtı yokkk bendeee en azından geçen haftalarda belime sancı vuruyodu bu hafta oda yok çok iyiymm sadece yatarken zorlanıyorum normalde hiç bi şikayetim yokk sevineyiimi bilemedimmm hiç gelcek gibi görünmüyoo

Günaydın bacılarr.ben yine çok yoğunumm...
şero naber bacımm..nasıl gidiyor hamişlik.bulantı kusma varmı??
Benim iki gündür batmalarım kusmalarım azaldı.. :18:hemen pimpirikleniyorumm.
Bişeymi olduda belirtiler azaldı diyeee...

gunaydın yavru pıtırcıklarımmmm

nasılsınızzzzzzzzzzz :82::82: burası gunluk guneşlik yahuuuu mevsımler de şaşırdı ıyıceee

günaydınnnnnnnnnnnnnn şekerciklerimmm...
gökceeee burasıda bir soğukki sorma gitsin kar havası var...

elıfcım kolay gelsın canmmmmm
sakın sakın kötu yorma yahuu meleğin senınle annesıı stres yapıp da onu a huzursuz etme olur mu o daha mınnacıkkk

bu arada geçen gun raporla ılgılı bır şeyler sormuşsun canm yenı okudum açıkcasııı ben sureklı rapor alıyorumm eşim de dr olduğu için saolsun burdakı dr lar da yardımcı oluyorlarr...ama bu ay heyet raporu aldıkk bu butnce bır tane dha heyet alacağızz ve doğum ızınlerım içinen çıkacak tabıkı (doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta ) daha sonra da ucretsız ızne ayrılacağımmm allah nasıp ederseee bebeğimı azcık ben buyuteyım dıorummmm seneye de bakıcıya verırım dıye düşünuyorum bakalımm hayırlsıı olsunn hayatımm

ayyy birde birşey daha elifcim sen daha iy anlarsın..benim kanamalarım gecmişti normal akıntıya dönmüştüm ama bu sabah kalktım kanamam başlamış adet gibi acaba dedim adetmi oluyorum kürtaj olalı bugün 12 gün oldu sizce adet olmak için daha erken değilmi..

canım çanakkale gelibolu edirneye sınır..:92:

ayyyyyyyyyyy çanakkale de eğer oyleyseeeeeee bu sene batı kışı yaşıyorr doğu da geçen senelerdekı batıdakı kışı açıkcasııı hele kı burda eylulde kar yağardı yahuuuuu ama maşallah şimdık tık yokkk tobe tobee ahir zaman dedıklerı bu işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…