Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

çigdoşum canımmmm neyseki açılman falan yokmuşşş agrılarda heralde zorladıkları için oluyor ama her zaman dedigim gibi senin doktorun çokkkk iyi o yüzden hayırlısıyla alıcaksın kucagına bebeişşleriniii hiçç korkma balım dayanıcaklar bak görürsünnn

hatçemmm benimde öyle olmuştu ilk iki gün kanamam oldu ascık sonra akıntıya çevirdi hafif pembe daha sonra 2. hafta yine az kanamam olmuştu ama o adet degil canımm daha erken yaniii

# Yavyum
# gokcegokce

günaydınnn cancagızlarımmm

elifcim kalp atışlarınıda duymuşsunuzzz çok sevindim canım allahım inşallah saglıkla kucagına almayıda nasip etsinnnnn.

gökçem tatlımm nasılsınnnn hasta olmadın dimiiii:26::26:

hatçemmm benimde öyle olmuştu ilk iki gün kanamam oldu ascık sonra akıntıya çevirdi hafif pembe daha sonra 2. hafta yine az kanamam olmuştu ama o adet degil canımm daha erken yaniii

hımm anladım canımm sağol...bende dedim hani bu kadar erken adet olmam diye...

canm benm hoşgeldınnnn

valla hala burun tıkanıklığım var ve gozlerım akıyorrrr neysekı çok bşeycık yokk

sen nasılsınnn ıyıleştın mı

AMAN NE BİLİM YAA..aLLAH ALSIN BU PİMPİRİKLENME HUYUNU BENDENN..GEÇEN HAFTALARDA DAHA İYİ DAHA OLUMLUYDUMM.OLACAĞIN ÖÜNNÜE GEÇİLEZZ.KADERİMDE VARSA GELECEK,,YOKSA NE YAPSAM NAFİLE DİYORDUMM.KALP ATIŞINI DUYDUKTAN SONRA DAHA Bİ PİMPİRİK OLDUMM...
MİDE BULANTILARIM AZALDI..KASIKLARIMDA BATMALAR OLUYORDU..HEP AZALDI..NE BİLİMM... :18:

EŞİMDE BANA HEYET RAPORU ALALIM DİYORDUDA..BEN İSTEMİYORUM GERÇİ.O YÜZDEN SORDUMM.SAĞOL HAYATIMM..

HAYATIM DÜZENSİZ VE ÇOK KANAMA İYİ DEĞİL YAZIYORDU NETTE..SENİ HUZURSUZ ETMEK İSTEMEM KESİNLİKLE..EĞER ÖYLEYSE DR.A GİT..ALTTAN Bİ BAKSIN RAHİMİNE...İÇİN RAHAT EDER....
BAK BENİMKİNİ AYRINTILI YAZAYIMM.BENİM KÜRTAJDAN ÖNCE DÜŞÜK BAŞLAMIŞTI...KANAMAM VARDI..KÜRTAJDAN SONRA 1-2 GÜN DAHA DEVAM ETTİ..AŞIRI DEĞİLDİ..AYNI ADET GİB HİSSEDİYORDUM KENDİMİ..HAFİF AĞRILARIM FALANN...
30 EYLÜLDE KÜRTAJ OLDUM 25 EKİM DE ADET OLDUM..İLK ADETİMİ..ADETİMDE İLK İKİ GÜN YOĞUN SÜRDÜ..SONRA KESİLİR GB OLDU İKİ GÜNDE.SONRA AZCIK AZCIK BİKAÇ GÜN DAHA DEVAM ETTİ..BÖYLE İŞTE... ÇOK KANAMAN OLURSA GİT DR.A..ZATEN KÜRTAJDAN 15GÜN SONRA KONTROLE ÇAĞIRIYOLARR...

canm benm hoşgeldınnnn

valla hala burun tıkanıklığım var ve gozlerım akıyorrrr neysekı çok bşeycık yokk

sen nasılsınnn ıyıleştın mı

ohhh iyi tatlımm çokkk şiddetli geçirmiceksin anlaşılannn.bende iyiyim hayatım yaaa bi öksürük bide burun kaldı onlarda geçio yavaş yavaşşşşş baş agrısından kurtuldum ya çok mutluyum

günaydın canımm.çok şükür duyduk evett... Sağoll...

canımm benımm bak ben sana soyluyorummm allaha tevekkel ol bol bol dua ettt rabbım yanında olacakkk hıç pımpırıklenmeeee canm benmmm

ohhh iyi tatlımm çokkk şiddetli geçirmiceksin anlaşılannn.bende iyiyim hayatım yaaa bi öksürük bide burun kaldı onlarda geçio yavaş yavaşşşşş baş agrısından kurtuldum ya çok mutluyum

evet hayatuımmm
oh oh ıyı olmana sevındımm cnm benmmm
ayy o baş ağrılarıı bana aara sıra gelıo kıı sormaaaa

huhuuuuu nbrsinz kızlarrrr

hoşgeldınn meloşcummmm ben kendı adıma allahıma hamd olsun ıyıyımm sen nasılsınnnn ayyyy çok heyecanlı az kalmışş kızımıza kavuşmanaaa

ayşem neredee özledım ben yaaa gelse de ıkı muhabbet etsekk onunla daaa çok slm sole ayşeme de

evet hayatuımmm
oh oh ıyı olmana sevındımm cnm benmmm
ayy o baş ağrılarıı bana aara sıra gelıo kıı sormaaaa

ayy tatlımm ben valla 20 yaşından beri baş agrısının farklı aşamalarını çekmekteyimm 20 yaşında migren oldum zaten sürekli onu çektimm sonra hamiş kaldım tek ve tek belirtim baş agrısıydı onu çektimmm grip oldum sinüslerim doldu onu çektimm ve şimdi tekrar migrene devam bu sıralar yok çok şükür

bende iyiyim çok şükürr ama sadece 4 saatlik uykuylayımm 1 de yattım 5 di gözlerimi açtıım ztm zor uyumuştum uyanınca dahada uyyyamadımm
evet az kaldıı ama yaklaştıkça uzaklaşıyo sankii

ablamda çalışıyo naapsın sölerim başüstüneee

oy oy oy kıyamam geçmiş olsun hayatıummm

ben de bıle varkı uyku sorunu senın şurda ne kadarın kalmış sankı kesın olurr ama sonunu düşünerek mutlu ol hayatımm az kaldı meleğinle kavuşmana allahın ıznıyleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…