merhaba arkadaşlar
uzun süredir girip okuyorum ama bir türlü yazamadım sizlere..
yeliz sağolsun anlatmış olanları.. geçen hafta pazar günü kontrolümüz vardı..doktorumuz bebekler dikişleri zorluyorlar,doğmaya çalışıyorlar dedi..eğer dikişlerim olmasaymış,şimdiye kadar doğarlarmış
bir de kasılmalarım başladığı için kesin yatak istirahati verdi.tuvalet ihtiyacım dışında yataktan kalkmıyorum..perşembe günü kasılmalarım çok arttı.hemen doktorumu aradık.doktorum bana 1,5 saat mesafede.. kasılmalarımın sıklığını ve süresini söyleyince,bu kasılmalar rahim ağzını açabilir,doğum başlayabilir,hemen izmir ege üni ye gidin,buraya gelip vakit kaybetmeyin dedi.. doktorumun olduğu yerdeki küvözler 30 haftadan önce doğanlar için yterli kapasitede değil,o yüzden hemen izmire yönlendirdi..gece apar topar gittik izmire hastaneye..hemen açılmama baktılar,kasılmalarımı kontrol ettiler,ağrıma baktılar, çok şükür açılmam yokmuş..ama o elle muayene mahvetti beniçok ağladım,çok bağırdım o an
ağrılarımda yoktu..serum verdiler..kendi doktorum da nidilat diye bir hap verdi,kasılmaları azaltmak için.. o gece izmirde kaldık,ertesi gün kendi doktoruma gittik dönerken..baktı dikişlerim sağlammış.. ama yatmaya devam tabi..1-1,5 ay dayanmaları lazım dedi..
benim durumum böyle kızlar.. nolur dualarınızı esirgemeyin benden..miniklerimdayansınlar biraz daha
hatçemmm benimde öyle olmuştu ilk iki gün kanamam oldu ascık sonra akıntıya çevirdi hafif pembe daha sonra 2. hafta yine az kanamam olmuştu ama o adet degil canımm daha erken yaniiiayyy birde birşey daha elifcim sen daha iy anlarsın..benim kanamalarım gecmişti normal akıntıya dönmüştüm ama bu sabah kalktım kanamam başlamış adet gibi acaba dedim adetmi oluyorum kürtaj olalı bugün 12 gün oldu sizce adet olmak için daha erken değilmi..
hatçemmm benimde öyle olmuştu ilk iki gün kanamam oldu ascık sonra akıntıya çevirdi hafif pembe daha sonra 2. hafta yine az kanamam olmuştu ama o adet degil canımm daha erken yaniii
# Yavyum
# gokcegokce
günaydınnn cancagızlarımmm
elifcim kalp atışlarınıda duymuşsunuzzz çok sevindim canım allahım inşallah saglıkla kucagına almayıda nasip etsinnnnn.
gökçem tatlımm nasılsınnnn hasta olmadın dimiiii:26::26:
hımm anladım canımm sağol...bende dedim hani bu kadar erken adet olmam diye...
elıfcım kolay gelsın canmmmmm
sakın sakın kötu yorma yahuu meleğin senınle annesıı stres yapıp da onu a huzursuz etme olur mu o daha mınnacıkkk
bu arada geçen gun raporla ılgılı bır şeyler sormuşsun canm yenı okudum açıkcasııı ben sureklı rapor alıyorumm eşim de dr olduğu için saolsun burdakı dr lar da yardımcı oluyorlarr...ama bu ay heyet raporu aldıkk bu butnce bır tane dha heyet alacağızz ve doğum ızınlerım içinen çıkacak tabıkı (doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta ) daha sonra da ucretsız ızne ayrılacağımmm allah nasıp ederseee bebeğimı azcık ben buyuteyım dıorummmmseneye de bakıcıya verırım dıye düşünuyorum bakalımm hayırlsıı olsunn hayatımm
ayyy birde birşey daha elifcim sen daha iy anlarsın..benim kanamalarım gecmişti normal akıntıya dönmüştüm ama bu sabah kalktım kanamam başlamış adet gibi acaba dedim adetmi oluyorum kürtaj olalı bugün 12 gün oldu sizce adet olmak için daha erken değilmi..
canm benm hoşgeldınnnn
valla hala burun tıkanıklığım var ve gozlerım akıyorrrrneysekı çok bşeycık yokk
sen nasılsınnn ıyıleştın mı
# yavyum
# gokcegokce
günaydınnn cancagızlarımmm
Elifcim kalp atışlarınıda duymuşsunuzzz çok sevindim canım allahım inşallah saglıkla kucagına almayıda nasip etsinnnnn.
Gökçem tatlımm nasılsınnnn hasta olmadın dimiiii:26::26:
AMAN NE BİLİM YAA..aLLAH ALSIN BU PİMPİRİKLENME HUYUNU BENDENN..GEÇEN HAFTALARDA DAHA İYİ DAHA OLUMLUYDUMM.OLACAĞIN ÖÜNNÜE GEÇİLEZZ.KADERİMDE VARSA GELECEK,,YOKSA NE YAPSAM NAFİLE DİYORDUMM.KALP ATIŞINI DUYDUKTAN SONRA DAHA Bİ PİMPİRİK OLDUMM...
MİDE BULANTILARIM AZALDI..KASIKLARIMDA BATMALAR OLUYORDU..HEP AZALDI..NE BİLİMM... :18:
EŞİMDE BANA HEYET RAPORU ALALIM DİYORDUDA..BEN İSTEMİYORUM GERÇİ.O YÜZDEN SORDUMM.SAĞOL HAYATIMM..
HAYATIM DÜZENSİZ VE ÇOK KANAMA İYİ DEĞİL YAZIYORDU NETTE..SENİ HUZURSUZ ETMEK İSTEMEM KESİNLİKLE..EĞER ÖYLEYSE DR.A GİT..ALTTAN Bİ BAKSIN RAHİMİNE...İÇİN RAHAT EDER....
BAK BENİMKİNİ AYRINTILI YAZAYIMM.BENİM KÜRTAJDAN ÖNCE DÜŞÜK BAŞLAMIŞTI...KANAMAM VARDI..KÜRTAJDAN SONRA 1-2 GÜN DAHA DEVAM ETTİ..AŞIRI DEĞİLDİ..AYNI ADET GİB HİSSEDİYORDUM KENDİMİ..HAFİF AĞRILARIM FALANN...
30 EYLÜLDE KÜRTAJ OLDUM 25 EKİM DE ADET OLDUM..İLK ADETİMİ..ADETİMDE İLK İKİ GÜN YOĞUN SÜRDÜ..SONRA KESİLİR GB OLDU İKİ GÜNDE.SONRA AZCIK AZCIK BİKAÇ GÜN DAHA DEVAM ETTİ..BÖYLE İŞTE... ÇOK KANAMAN OLURSA GİT DR.A..ZATEN KÜRTAJDAN 15GÜN SONRA KONTROLE ÇAĞIRIYOLARR...
ohhh iyi tatlımm çokkk şiddetli geçirmiceksin anlaşılannn.bende iyiyim hayatım yaaa bi öksürük bide burun kaldı onlarda geçio yavaş yavaşşşşş baş agrısından kurtuldum ya çok mutluyum
huhuuuuu nbrsinz kızlarrrr
evet hayatuımmm
oh oh ıyı olmana sevındımm cnm benmmm
ayy o baş ağrılarıı bana aara sıra gelıo kıı sormaaaa
huhuuuuu nbrsinz kızlarrrr
hoşgeldınn meloşcummmm ben kendı adıma allahıma hamd olsun ıyıyımm sen nasılsınnnn ayyyy çok heyecanlı az kalmışş kızımıza kavuşmanaaa
ayşem neredee özledım ben yaaa gelse de ıkı muhabbet etsekk onunla daaaçok slm sole ayşeme de
ayy tatlımm ben valla 20 yaşından beri baş agrısının farklı aşamalarını çekmekteyimm20 yaşında migren oldum zaten sürekli onu çektimm sonra hamiş kaldım tek ve tek belirtim baş agrısıydı onu çektimmm grip oldum sinüslerim doldu onu çektimm ve şimdi tekrar migrene devam bu sıralar yok çok şükür
bende iyiyim çok şükürr ama sadece 4 saatlik uykuylayımm 1 de yattım 5 di gözlerimi açtıım ztm zor uyumuştum uyanınca dahada uyyyamadımm
evet az kaldıı ama yaklaştıkça uzaklaşıyo sankii
ablamda çalışıyo naapsın sölerim başüstüneee
oy oy oy kıyamam geçmiş olsun hayatıummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?