hoşgeldinn canımmm bende kendi adıma ascık bunalım takılıyom dünden beridirrr.sen nasılsınnn ayşemm napıyooo işi nasıl gidiooo alışabildimiii
ben de bıle varkı uyku sorunu senın şurda ne kadarın kalmış sankı kesın olurr ama sonunu düşünerek mutlu ol hayatımm az kaldı meleğinle kavuşmana allahın ıznıyleeee
günaydın kızlarr
hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim..dünden beri kasılmalarım azaldıeğer geçmeseydi bugünden itibaren doğuma kadar hastanede yatıracaktı doktorum.artma olursa tabi yine aynı şey olucak,hastanede kontrol altında tutulucam.. inşallah olmaz bi sorun..
gökçecim, senin albümlerini göremediğim için hatırlamıyorum; kuzucuklu bir alt açma vardı albümünde..onu nerden aldığını sormuştm ve yazmıştın,hatta bir internet sitesi söylemiştin bana..ama şimdi hatırlayamıyorum.evden dışarı çıkmadığım için, son alışverişleri netten yapıcam.. tekrar söylermisin tatlım
iiim canım saolasınn hayırdır niye bunalım takılıosnn ???
ablam işinden gaayyet memnunn henüz tam yerleşememiş ama düzene girer girmez alışır
canımm benımm bak ben sana soyluyorummm allaha tevekkel ol bol bol dua ettt rabbım yanında olacakkk hıç pımpırıklenmeeee canm benmmm
hoşgeldin canımm...huhuuuuu nbrsinz kızlarrrr
günaydın kızlarr
hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim..dünden beri kasılmalarım azaldıeğer geçmeseydi bugünden itibaren doğuma kadar hastanede yatıracaktı doktorum.artma olursa tabi yine aynı şey olucak,hastanede kontrol altında tutulucam.. inşallah olmaz bi sorun..
gökçecim, senin albümlerini göremediğim için hatırlamıyorum; kuzucuklu bir alt açma vardı albümünde..onu nerden aldığını sormuştm ve yazmıştın,hatta bir internet sitesi söylemiştin bana..ama şimdi hatırlayamıyorum.evden dışarı çıkmadığım için, son alışverişleri netten yapıcam.. tekrar söylermisin tatlım
günaydın kızlarr
uykusuzluk dışında bi problemim yok çok şükür ağır geçmio hamileliğimm ama uykusuzluğu ddoğumdan sonrada çekicem bi müddet mecburenn ammaann kuşum sağ saalim evimizde olsundaa uyumamaya razıyıımm :97::97:
öyle yapmaya çalışıyorumm.başka çare yok zatenn...
hoşgeldin canımm...
canım çok sevindimmm ayşeme zamanla düzenede girer inşallah.canım bende ne biliyim öyle iki gündür bi acaipim
öyle yapmaya çalışıyorumm.başka çare yok zatenn...
hoşgeldin canımm...
canm albumlerımı sıldığım için göremıyorsundur muhtemelennn
bu arada çok ama çok geçmiş olsunn çiğdemcımm kendıne çok dıkkat et tmm mı kuzucuklarımıza ıyı bakkk allahım sana da sağlık sıhhat sabır versınnnn bız 1 tanesını zor taşırkenn bel ağrıları çekerken sen de 3 tane var. hayrlı sağlıklı bır şekılde rabbım kucağına almayı nasp etsın ıçinde de bızım ınş.
canm benm bahsettığın alt açmayı ben cıvıl bebekten almıştımm yanı bır ınternet sıtesınden değil. tabı cıvıl bebeye bı gır bak bakalım netten alışveriş ımkanı var mı acabaaa ...
canım çok sevindimmm ayşeme zamanla düzenede girer inşallah.canım bende ne biliyim öyle iki gündür bi acaipim
canım aynısı yoktu ama güzel şeyler vardı o sitede.fiyatlarıda uygundu.. netten alışveriiş imkanı da var.. bi bakınayım ben..
kız cucuk ne uzuluyorsun sen
kı sennnn neşe kaynağısın bu topiğinnn aaaaaaaaaaa
meloş un dediği gbı kalk ıkı göbek at kendıne gelll hade bakalımmmm
benım şu saatten snra doğum olur mu acaba yaaa
zaten ben sezeryan ıstıyorum ya hanııı
bu arada yarın meleğimle buluşmamız var bakalım ne kadar olduu çok heyecanlanıyorum her kntrole gıttığımızdee burdakı dr da bakacak haftaya da trbzondakı dr umuza bakılacağızz bakalımmm ahh ahhhh
evet evet ben çok uyguna aldım onu yaa 26tl ya da 24 tl ınan hatırlamıorum kaça olduğunu yastığı var battanıyesı var bır de alt açma bezı varrrayy canm keşke sana gndersem onu bennn
ayy ne bilemmm hayatımm yaaaaaaaaaa üzülmekte degilde bööle bi acaibimmmm.düzelirim birazdann heraldee bi acı kahve içem bariii bendeee uykum açılsın barimmm
ayy bacımm bırak zamanında gelsinn doğru sabırsızlanıosn biliyorum ama doktorların belirlediği tarihte olsun inş. bizimde yarın var kontrol artık her hafta gidioz aayy önceden 1 ay nasıl geçiomuş şimdi 1 hafta geçmek bilmiyo inş. yakın zamanda aracısız görücez bebişimizi :97::97:
canım benim olur mu hiç öyle şey.. sitedeki çoğu şey hoşuma gitmişti ilk baktığımda..o yüzden istedim adını senden..
yine de düşündüğün için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?