hoşgeldin canım, sana da iyi akşamlar zehsel
zehsel,hatunsultan merhaba kızlar :)
Dün 5. günde 3 hamişimiz oldu;e bi kaç gün sakin geçecek ortalık gibiBen iyiytim canımcım koşturmaca işte sen ansılsın
Canımcım kusuruma bakma;eşim kahve yapmış beni de çağırıyo.
kaçıyorum gelirim ama buralardaysan iki muhabbet ederiz.Kocaman optüm.
canımcım sayfalrı okuyordum görmemişim;ne oldu hormon testleri dün girmedin hiç merak ettim sonucu?
ıyıyım canım bende esım bugün gitti doktora doktor muayne etmıs önce dıstan görünen bir problem yok bu çok ıyı demıs mesela varıkosel olsa dıstan bıle anlasılıyomus sonra madem ıncelenmek ıstıyosun ayrıntılı bakalım demıs ultrason çekılecek cumartesı sabah ve sperm tahlılı yapılacak yıne cumartesı günü ınsallah aksılık olmaz aılende çocugu olmayan varmı dıye sormus tabıkı yok yanı bu da ıyı demıs sonra ayrıntılı anlatmıs herseyı işte egerkı sorun çıkarsa mesela varıkosel amelıyatla halledılıyor demıs ama genetık bişi olursa demıs yapıcak bişeyımız olmuyo ydemıs yanı kısacası tüp bebek olur demek ıstemıs herseyı çok güzel anlattı benı bılgılendırdı dıyo esım memnun kalmıs çok bakalım ınsallah sonuçlarımızda temız çıkar Allah ım dua edın lütfen
ıyıyım canım bende esım bugün gitti doktora doktor muayne etmıs önce dıstan görünen bir problem yok bu çok ıyı demıs mesela varıkosel olsa dıstan bıle anlasılıyomus sonra madem ıncelenmek ıstıyosun ayrıntılı bakalım demıs ultrason çekılecek cumartesı sabah ve sperm tahlılı yapılacak yıne cumartesı günü ınsallah aksılık olmaz aılende çocugu olmayan varmı dıye sormus tabıkı yok yanı bu da ıyı demıs sonra ayrıntılı anlatmıs herseyı işte egerkı sorun çıkarsa mesela varıkosel amelıyatla halledılıyor demıs ama genetık bişi olursa demıs yapıcak bişeyımız olmuyo ydemıs yanı kısacası tüp bebek olur demek ıstemıs herseyı çok güzel anlattı benı bılgılendırdı dıyo esım memnun kalmıs çok bakalım ınsallah sonuçlarımızda temız çıkar Allah ım dua edın lütfen
canım prolaktin hormon yüksek çıktı bir ay ilaç kullancam. 3 ay sonra tekrar gel dedi. bende doktora sormayı unuttum ilaçın etkisi olurmı ya bide şimdi korunmuyoz. bide bu süre zarfında bebiş olursa :)))
allah gönlüne göre versin canım, inşallah her işiniz rast gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?