Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yelizim kuzum noldu sana? sen bana kaç gündür moral verirken,nedir bugünkü halin böyle bakim
hemen iç kahveni de toparla kendini

günaydın kıslar kafam öyle karışıkki
cumartesi doktora gittim
idrar testinde pozitif çıktı hamileyim galiba dedim.oda önce karından baktı keseyi göremedi sonra alttan baktı ve işte kese dedi ve bayağı bi yakaladı dondurdu. ama çok minik dedi.ilaç yazdı aspirin yazıyorum dedi. . buraya kadar herşey normal
ama şu kan tahlil sonucunu getirde dedi. ona göre reçeteni verelim 1 saat sonra kan tahlili sonucu çıktı 0,100 okuyorum allahım nerde benim yüksek değerim görmüyorum heralde dedim hemen dktorun sekreterine verdim ne yazıyo ben anlamadım dedim gebelik yok dedi.
doktora sordum kanda gebelik yok dedi nasıl olur ya dedim keseyi gördünüz. ben dedi tam kese demedim şüpheli kese dedi :26::26::26::26:haftaya gel yine bakalım dedi ya anlatamam nasıl hayal kırıklığı resmen yalancı durumuna düştüm eşime ve size karşı işte çıkarıp elime verdiği kesem

canm benm yaaa uzulme rabbım bılır her şeyın en guslını
boyle durumlarda ben konuşamıorummm allahım tez zamanda bebeğinızı kucağınıza verır ınş.

canm benm yaaa uzulme rabbım bılır her şeyın en guslını
boyle durumlarda ben konuşamıorummm allahım tez zamanda bebeğinızı kucağınıza verır ınş.

bilmiyorum canım ben de bişi söyleyemezdim heralde gerçekten çok çelişkili bi durum iki gecedir uyuyamıyorum

canım o kadar çok şeyler okuyoruz ki,inan ben artık imkansız diye bir şeyin olduğuna inanmıyorum..aynı şey benimde başıma gelmişti..şüpheli kese vardı ama kanda gebelik yoktu..evet bende gerçekten gebelik yoktu ama sen bekle bi kaç gün daha..bi daha test yaptır.. yoksa da gebelik sağlık olsun bitanem..
hem neden yalancı çıkacakmışsın ki sen idrar testinde gördün ve söyledin..bizler ve eşin asla kötü bir niyetin olduğunu düşünemeyiz.....

tamam kuzummmm kahvemi yaptımm şimcikk içiorummmm ohh miss gibimmmm amann gelin kız sizede yapimm dicem ama olmass sizeee yasak
sen iyisin dimi hayatımmm

iyiyim canım çok şükür..moral olarak da daha iyiyim..evet kasılmalarım oluyor ama kafama taktıkça daha çok olduğunu farkettim..o yüzden rahatım artık.. benim meleklerim,benim hedeflediğim tarihte gelecekler..lamı cimi yok

canımmmmmmm benimmm yaaa hiçç üzme kendini olurmu yalancı duruma düştüm falan çok ayıppp ama.belkide sonradan artıcak falan bişidir ne biliyim biraz daha bekle bakalımm düzelir herşeyyy hamişsende degilsende olsun balımmm nolur sıkma canınıııııı

yıldız canım nasıl böle bısı olur yaaa anlamıyorum gebelık yoksa kese nasıl görünür kı bu doktor nasıl böyle bır hata yapmıs olabılırkı egerkı kese yoksa çok sasırdım gerçekten yanı acaba kan testı sonucunda hata olabılırmıkı

yıldızzz canımmm ne desem bilmiyorum ama hem günün geçti hem idrarda pozitif hem kese göründü ama kanda olmaması garip dr. dediği gibi haftaya gidince bakalım nolucakk
hem niye öle diyosun niye yalancı olasın yaşadığın değişiklikleri bizimle paylaşıyosun yalancı durumunda deilsin sakın öle şeler düşünüp sıkma canını lütfennn

Son düzenleme:

acaba diyorum hastanenin labaratuarındamı bi sorun var çünkü resmen ilk hamileliğimdeki giibiyim.
offfff ya neyapacağımı hangi doktora güveneceğimi şaşırmış vaziyetteyim

hııııııhhhh işte bizim çigdoşumuz yaaaaa çok şükür gelebildinn tatlımm tabikiii sen canını sıktıkça bebeklerde huzursuz olurrrlarrrr eee kolaymı zaten sıkış tıkış duruyolar içerde bide sen canlarını sıkıyosunnn valla dogduklarında seni döferlerr heeee 1 e 3 sonuçtaaa

bende çok şaşırdım ya nasıl olur. ult en azından rahim kalınlaşmış deseydi adetimi beklerdim. iki kere baktı ii kere yakaladı ah işte kese falan dedi havalara uçtum
size nasıl izah edeceğimi düşündüm hep bir hafta beklemek çok zor ama eşimde bekliceksin hep acele ediyosun diyor
inş dış gebelik falan değildir ben ondan korkuyorum

acaba diyorum hastanenin labaratuarındamı bi sorun var çünkü resmen ilk hamileliğimdeki giibiyim.
offfff ya neyapacağımı hangi doktora güveneceğimi şaşırmış vaziyetteyim

canımm bi test daha yaptır yaaa kan verippp ama şöylede bişi varrr emoştada benzer bi durum olmuştu hatırlıyosann ondada kese gibi bişi görmüştü minnacık ve degeride 1.20 ydi ama sonra hastalanmıştı kese içinde şüpheli kese demişti hatta doktoru.canım idrar testi kıpkırmızı çıkmış sonuçta ama kandada çıkması lazımm tabi bide şöle bişi varrr idrar testinde çokk belirgin çıktıgı için keseninde görünmesi lazımmm ayyyyy benim bile kafam karıştıı ama bence sen kan testini tekrarlattır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…