günaydın arkadaşlar
hosbulduk canım nasılsın
ben biraz uzanayım kızlar..
canımm bi test daha yaptır yaaa kan verippp ama şöylede bişi varrr emoştada benzer bi durum olmuştu hatırlıyosann ondada kese gibi bişi görmüştü minnacık ve degeride 1.20 ydi ama sonra hastalanmıştı kese içinde şüpheli kese demişti hatta doktoru.canım idrar testi kıpkırmızı çıkmış sonuçta ama kandada çıkması lazımm tabi bide şöle bişi varrr idrar testinde çokk belirgin çıktıgı için keseninde görünmesi lazımmm ayyyyy benim bile kafam karıştıı ama bence sen kan testini tekrarlattır
bende çok şaşırdım ya nasıl olur. ult en azından rahim kalınlaşmış deseydi adetimi beklerdim. iki kere baktı ii kere yakaladı ah işte kese falan dedi havalara uçtum
size nasıl izah edeceğimi düşündüm hep bir hafta beklemek çok zor ama eşimde bekliceksin hep acele ediyosun diyor
inş dış gebelik falan değildir ben ondan korkuyorum
canım benim yaaa bak valla kızıcam heeeeevet canım tekrarlasam iyi olur. ama o kadar zorki burda kan tahlili vermek sağlık ocakları almıyo devlet desen 2 servisle gidiliyo sonuç 2,30 da çıkıyo doktorlarda aşırı sıra oluyo bütün bunlardan sonra tekrar negatif olduğundaki psikolojimide siz düşünün
canım benim olurmu size nasıl izah edicem falan sonuçta idrarda hamile çıktınnn.lütfen ble şeyleri düşünmebakalım bi kaç gün bekle ve kan testi yaptır tekrar hatta bence idrar testi al bidaha bak bakalım yine çıkcakmı
tamam canım üzmem kendimicanım benim yaaa bak valla kızıcam heeeenedemek negatifi görünceki psikolojimmm tatlım sonuçta senin başından bi hamilelik geçti bu da demekki hiç bi sorununuz kalmadı.alan allah verirde hiç merak etme sadece zaman yaaa öyle düşünnn
inş. canım doktor zatn umutsuz gibi konuşmadı gerçi ben oana güvenmiyorumdakıslar bende çıkıyorum şimdilikkk gece uyyamadım şimdi uykum geldii sonra yine gelirim inş..
öptüm hepinizi yıldızcımm üzülme demek çare deil biliyorum ama fazla yıpratma kendini ne olacağı belli olmazz duacınım inş...
kıslar bende çıkıyorum şimdilikkk gece uyyamadım şimdi uykum geldii sonra yine gelirim inş..
öptüm hepinizi yıldızcımm üzülme demek çare deil biliyorum ama fazla yıpratma kendini ne olacağı belli olmazz duacınım inş...
hiloytttttttttttttttttt konuşun bakemmmmmmmmmmmm
canım şimdi düşündümde ben gecen akşam bebe aspirine başlamıştım dr. devam et demişti hani aspirinde kanamaya arttırıyoya acaba ondanmı kaynaklı diye düşündüm..HAYATIM DÜZENSİZ VE ÇOK KANAMA İYİ DEĞİL YAZIYORDU NETTE..SENİ HUZURSUZ ETMEK İSTEMEM KESİNLİKLE..EĞER ÖYLEYSE DR.A GİT..ALTTAN Bİ BAKSIN RAHİMİNE...İÇİN RAHAT EDER....
BAK BENİMKİNİ AYRINTILI YAZAYIMM.BENİM KÜRTAJDAN ÖNCE DÜŞÜK BAŞLAMIŞTI...KANAMAM VARDI..KÜRTAJDAN SONRA 1-2 GÜN DAHA DEVAM ETTİ..AŞIRI DEĞİLDİ..AYNI ADET GİB HİSSEDİYORDUM KENDİMİ..HAFİF AĞRILARIM FALANN...
30 EYLÜLDE KÜRTAJ OLDUM 25 EKİM DE ADET OLDUM..İLK ADETİMİ..ADETİMDE İLK İKİ GÜN YOĞUN SÜRDÜ..SONRA KESİLİR GB OLDU İKİ GÜNDE.SONRA AZCIK AZCIK BİKAÇ GÜN DAHA DEVAM ETTİ..BÖYLE İŞTE... ÇOK KANAMAN OLURSA GİT DR.A..ZATEN KÜRTAJDAN 15GÜN SONRA KONTROLE ÇAĞIRIYOLARR...
günaydın kıslar kafam öyle karışıkki
cumartesi doktora gittim
idrar testinde pozitif çıktı hamileyim galiba dedim.oda önce karından baktı keseyi göremedi sonra alttan baktı ve işte kese dedi ve bayağı bi yakaladı dondurdu. ama çok minik dedi.ilaç yazdı aspirin yazıyorum dedi. . buraya kadar herşey normal
ama şu kan tahlil sonucunu getirde dedi. ona göre reçeteni verelim 1 saat sonra kan tahlili sonucu çıktı 0,100okuyorum allahım nerde benim yüksek değerim görmüyorum heralde dedim hemen dktorun sekreterine verdim ne yazıyo ben anlamadım dedim gebelik yok dedi.
doktora sordum kanda gebelik yok dedi nasıl olur ya dedim keseyi gördünüz. ben dedi tam kese demedim şüpheli kese dedi :26::26::26::26:haftaya gel yine bakalım dedi ya anlatamam nasıl hayal kırıklığı resmen yalancı durumuna düştüm eşime ve size karşıişte çıkarıp elime verdiği kesem Eki Görüntüle 116832 Eki Görüntüle 116832
kafeın nın etkısı ahandaaaaaaaaaaaaaaa
canım şimdi düşündümde ben gecen akşam bebe aspirine başlamıştım dr. devam et demişti hani aspirinde kanamaya arttırıyoya acaba ondanmı kaynaklı diye düşündüm..
ama eğer cok devam ederse giderim dr..
bana dr. kürtajdan 1 hafta sonra gel demişti gittim ve rahim tertemiz bir tane kücük bir kist var dedi o kadar oda adet kanamasıyla atılır demişti...neyse sağolasın verdiğin bilgiler için canım...
canımmmmm yaa diyecek kelime bile bulamıyorumm...anlamıyorumm bende bu dr. ufacık birşey görse bile hemen kese diyo ve verdiği resimdede kese baya belli...
canım allahım yardımcın olsun inş. bu defa herşeyin güzel olmasını temenni ediyorum..
kısss bende üsecem heeee şimdi dün sen kimse yok olanlarda konuşmuo dieee üzülmüşün yaaa bende üzülüyomm konuşun baekimmmmmm hadi muhabbeteee aa üzüntüü ya hayır üzüntüye hayırrr
günaydın ne var ne yok benim başım yine ağrıyor
ben ıyıyım canm sen nasılsınn
ruzgar bebek nasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?