Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet canım tekrarlasam iyi olur. ama o kadar zorki burda kan tahlili vermek sağlık ocakları almıyo devlet desen 2 servisle gidiliyo sonuç 2,30 da çıkıyo doktorlarda aşırı sıra oluyo bütün bunlardan sonra tekrar negatif olduğundaki psikolojimide siz düşünün

canım benim olurmu size nasıl izah edicem falan sonuçta idrarda hamile çıktınnn.lütfen ble şeyleri düşünme bakalım bi kaç gün bekle ve kan testi yaptır tekrar hatta bence idrar testi al bidaha bak bakalım yine çıkcakmı

canım benim yaaa bak valla kızıcam heeee nedemek negatifi görünceki psikolojimmm tatlım sonuçta senin başından bi hamilelik geçti bu da demekki hiç bi sorununuz kalmadı.alan allah verirde hiç merak etme sadece zaman yaaa öyle düşünnn

kıslar bende çıkıyorum şimdilikkk gece uyyamadım şimdi uykum geldii sonra yine gelirim inş..
öptüm hepinizi yıldızcımm üzülme demek çare deil biliyorum ama fazla yıpratma kendini ne olacağı belli olmazz duacınım inş...

peşini bırakmicam bu işin

tamam canım üzmem kendimi

inş. canım doktor zatn umutsuz gibi konuşmadı gerçi ben oana güvenmiyorumda

tatlı uykular cnmm :80::80::80:

canım şimdi düşündümde ben gecen akşam bebe aspirine başlamıştım dr. devam et demişti hani aspirinde kanamaya arttırıyoya acaba ondanmı kaynaklı diye düşündüm..
ama eğer cok devam ederse giderim dr..
bana dr. kürtajdan 1 hafta sonra gel demişti gittim ve rahim tertemiz bir tane kücük bir kist var dedi o kadar oda adet kanamasıyla atılır demişti...neyse sağolasın verdiğin bilgiler için canım...

canımmmmm yaa diyecek kelime bile bulamıyorumm...anlamıyorumm bende bu dr. ufacık birşey görse bile hemen kese diyo ve verdiği resimdede kese baya belli...
canım allahım yardımcın olsun inş. bu defa herşeyin güzel olmasını temenni ediyorum..

hatçemm yaaa bişi sorcam sana ama çekiniorum sen 3 melek yazmışsın yaaa bide kızın olcakmış kaç haftalıkken kaybettin onu

Hayde gidelum hayde
Dağa k'arayemişa
Elun nişanlisina
Ben nasil deyim hayde

Çiktum çami budadum
Endurdum yarisina
Boyle sevdami olur
Girsun yerun dibina

K'izilağaç fidani
Tepeden budanur mi
İnsan sevduği yardan
Bu k'adar utanur mi

Endum dere duzina
Aşlamayi aşladum
Sevdaluk eyi şeydur
Ben da yeni başladum

ayyyy şarkı söliesim geldi menümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…