kız her sayfada adım var baksana hep yazmışım bennnnn
hoşgeldin mercancımm..kız maşallah kocaman olmuşsunuz bile...gecmiş olsun canımm nedenki acaba başın niye ağrıyo..günaydın ne var ne yok benim başım yine ağrıyor
hatçemm yaaa bişi sorcam sana ama çekiniorumsen 3 melek yazmışsın yaaa bide kızın olcakmış kaç haftalıkken kaybettin onu
canımmmmm yaa diyecek kelime bile bulamıyorumm...anlamıyorumm bende bu dr. ufacık birşey görse bile hemen kese diyo ve verdiği resimdede kese baya belli...
canım allahım yardımcın olsun inş. bu defa herşeyin güzel olmasını temenni ediyorum..
Hayde gidelum hayde
Dağa k'arayemişa
Elun nişanlisina
Ben nasil deyim hayde
Çiktum çami budadum
Endurdum yarisina
Boyle sevdami olur
Girsun yerun dibina
K'izilağaç fidani
Tepeden budanur mi
İnsan sevduği yardan
Bu k'adar utanur mi
Endum dere duzina
Aşlamayi aşladum
Sevdaluk eyi şeydur
Ben da yeni başladum
ayyyy şarkı söliesim geldi menümmm
Hayde gidelum hayde
Dağa k'arayemişa
Elun nişanlisina
Ben nasil deyim hayde
Çiktum çami budadum
Endurdum yarisina
Boyle sevdami olur
Girsun yerun dibina
K'izilağaç fidani
Tepeden budanur mi
İnsan sevduği yardan
Bu k'adar utanur mi
Endum dere duzina
Aşlamayi aşladum
Sevdaluk eyi şeydur
Ben da yeni başladum
ayyyy şarkı söliesim geldi menümmm
hoşgeldin mercancımm..kız maşallah kocaman olmuşsunuz bile...gecmiş olsun canımm nedenki acaba başın niye ağrıyo..
canımm ne demek cekinmek tabiki sorucan..
evet canım kızım olucaktı ve doğmuş olsaydı 3 yaşında olcatı.20 haftalıktı canım gelişim geriliği ve su azlığından sonlandı gebeliğim..ve diğer 2,sininde kalp atışlarını duymuştuk son ikiyi saymıyorum bile.
hoşgeldin mercancımm..kız maşallah kocaman olmuşsunuz bile...gecmiş olsun canımm nedenki acaba başın niye ağrıyo..
canımm ne demek cekinmek tabiki sorucan..
evet canım kızım olucaktı ve doğmuş olsaydı 3 yaşında olcatı.20 haftalıktı canım gelişim geriliği ve su azlığından sonlandı gebeliğim..ve diğer 2,sininde kalp atışlarını duymuştuk son ikiyi saymıyorum bile.
ıyıyım bende canım rüzgar da ıyı büyüyo teyzesı mama verıyorum suan acıkmıs oglum
dett dettt
gökçe senınde az kalmı doguma A llah yardımcın olsun canım
cem yılmaz gayet eğlencelı soylemiş
ya ben nasıl mama verıcem nasıl emzırcemm nasıl bakıcamm korku aldı benııı allahım yarabbımmm veb beceremem sankı bana oyle gelıoo allah korusunn bşey kaçırırım falan ağzınaa ya da ne bıleyım nasıl acıktığını hayatta anlayammm yanııı ....
hep beraber hem söyleyelim hem oynayalım..
saol canm benm çok heyecanlıyım ben
çantalarımız hazır bızımmmm bır tek oğluma bez alıcaz o kadarrr
ayyyy bı doğsa sağsalımmm :18::18::18:
saol canım benim inş herşey çok güze olur hepimiz için gerçekten kese bellimi yoksa o doktor ben hamieyim dedim diye salladımı
hemde nasıllll yaaaaaaaaaaaa süper bi adam ooo küçüklügündende bellimiş böle olcagı bi kere evini gösterdilerrr onun lisede teşekkür belgesi almışş üzerine de kendi yazmış bişe degil dieee çok gülmüştüm yaaaaaa
canım korkma anne olunca hersey kendılıgınden gelısıyo rahat ol sen acıkınca aglıyorlar aranıyorlar anlıyorsun tatlım elınle bakınca agzına hemen elını emmeye baslıyo acıkınca dert etme hiç sen hepsı olur
ya ben nasıl mama verıcem nasıl emzırcemm nasıl bakıcamm korku aldı benııı allahım yarabbımmm veb beceremem sankı bana oyle gelıoo allah korusunn bşey kaçırırım falan ağzınaa ya da ne bıleyım nasıl acıktığını hayatta anlayammm yanııı ....
hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bak bak tirbiyesizeee ben senden büyüküm bi keremmmmm
kızlarr ben cumartesi günü evdeki iplerden zeytin hanıma kazak ördümm çok şirin oldu benim kuşumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?