Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın ne var ne yok benim başım yine ağrıyor
hoşgeldin mercancımm..kız maşallah kocaman olmuşsunuz bile...gecmiş olsun canımm nedenki acaba başın niye ağrıyo..
hatçemm yaaa bişi sorcam sana ama çekiniorum sen 3 melek yazmışsın yaaa bide kızın olcakmış kaç haftalıkken kaybettin onu

canımm ne demek cekinmek tabiki sorucan..
evet canım kızım olucaktı ve doğmuş olsaydı 3 yaşında olcatı.20 haftalıktı canım gelişim geriliği ve su azlığından sonlandı gebeliğim..ve diğer 2,sininde kalp atışlarını duymuştuk son ikiyi saymıyorum bile.

saol canım benim inş herşey çok güze olur hepimiz için gerçekten kese bellimi yoksa o doktor ben hamieyim dedim diye salladımı

cem yılmaz gayet eğlencelı soylemiş

hep beraber hem söyleyelim hem oynayalım..

anladım canım ne denir bilmiomki o kötü kelimeii sölemek istemiorumm o yüzden geçmiş olsun dicemm balımmm.allahım inş sag salim kucagına almayı nasip etsinnn

ağlamak istiyorum haticecim sen neler çekmişin bizimkiler seninkinin yanında lafı bile edilecek değil de ediyoz işte

ıyıyım bende canım rüzgar da ıyı büyüyo teyzesı mama verıyorum suan acıkmıs oglum

ya ben nasıl mama verıcem nasıl emzırcemm nasıl bakıcamm korku aldı benııı allahım yarabbımmm veb beceremem sankı bana oyle gelıoo allah korusunn bşey kaçırırım falan ağzınaa ya da ne bıleyım nasıl acıktığını hayatta anlayammm yanııı ....

hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım korkma anne olunca hersey kendılıgınden gelısıyo rahat ol sen acıkınca aglıyorlar aranıyorlar anlıyorsun tatlım elınle bakınca agzına hemen elını emmeye baslıyo acıkınca dert etme hiç sen hepsı olur

saol canım benim inş herşey çok güze olur hepimiz için gerçekten kese bellimi yoksa o doktor ben hamieyim dedim diye salladımı

evet canım yaa eğer başka birşey değilse keseyi benziyo..şuanda kanaman filan yok değilmi..
belki yanlış baktılar kana cünki böyle şeylerde olabiliyo..sonucta hamile olmamış olsan test neden o kadar koyu cıksunki..
peki şuanda elinde idrar testi varmı yapsan birdaha cıkacakmı bakalım..

hahahhahahahaha bunu ılk defa duydumm adam zekı yelızz o derrr

ınş. canm yaa tek korkum o
bakalımm annem kayınvalıdm br muddet yanımda olacaklar en azından 40 çıkana kadar hayırlısı olsun
sen kaçıncı haftanda doğum yaptın ? normalmıydı sezeryan mı ?

bak bak tirbiyesizeee ben senden büyüküm bi keremmmmm

kızlarr ben cumartesi günü evdeki iplerden zeytin hanıma kazak ördümm çok şirin oldu benim kuşumm

bak bak tirbiyesizeee ben senden büyüküm bi keremmmmm

olabılır yıne de hıhhhhhhhhhhhhh

bu arada ben kocama ne alsamm kı doğum gunu 1 ocakkk çakma değil yanı tam 1 ocakta doğmuşşş kocişimmm

saat aldım yanı baya aldımmm saat hastalığımız varda ailecekk ayakkabı da çok var
acaba dıorumm kışlık bı pantolon mu alsammm hımm kadıfe olabılır mavıdekı kanvaslar olabılırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…