hoşbuldukk yavyuummmm sende artık pimpiriklenmee ticker ınıda yap havaya gir artık sen hamilelik moduna girmiicen de kim gircek kızz pıtpıtlarıda duymuşun işteee
seninde bildiğin gibi herşey allah'tan sen elinden geleni yap gerisi yaradana kalmışş içini ferah tuttt
günaydın kıslar kafam öyle karışıkki
cumartesi doktora gittim
Idrar testinde pozitif çıktı hamileyim galiba dedim.oda önce karından baktı keseyi göremedi sonra alttan baktı ve işte kese dedi ve bayağı bi yakaladı dondurdu. Ama çok minik dedi.ilaç yazdı aspirin yazıyorum dedi. . Buraya kadar herşey normal
ama şu kan tahlil sonucunu getirde dedi. Ona göre reçeteni verelim 1 saat sonra kan tahlili sonucu çıktı 0,100okuyorum allahım nerde benim yüksek değerim görmüyorum heralde dedim hemen dktorun sekreterine verdim ne yazıyo ben anlamadım dedim gebelik yok dedi.
Doktora sordum kanda gebelik yok dedi nasıl olur ya dedim keseyi gördünüz. Ben dedi tam kese demedim şüpheli kese dedi :26::26::26::26:haftaya gel yine bakalım dedi ya anlatamam nasıl hayal kırıklığı resmen yalancı durumuna düştüm eşime ve size karşıIşte çıkarıp elime verdiği kesem Eki Görüntüle 116832 Eki Görüntüle 116832
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
bende çok şaşırdım ya nasıl olur. Ult en azından rahim kalınlaşmış deseydi adetimi beklerdim. Iki kere baktı ii kere yakaladı ah işte kese falan dedi havalara uçtum
Inş dış gebelik falan değildir ben ondan korkuyorum
hmm.olabilir.bebe asprini yapmış olabilir.kontrole gittiysen hiiç takma kafana..kanasın dursunn.canım şimdi düşündümde ben gecen akşam bebe aspirine başlamıştım dr. Devam et demişti hani aspirinde kanamaya arttırıyoya acaba ondanmı kaynaklı diye düşündüm..
Ama eğer cok devam ederse giderim dr..
Bana dr. Kürtajdan 1 hafta sonra gel demişti gittim ve rahim tertemiz bir tane kücük bir kist var dedi o kadar oda adet kanamasıyla atılır demişti...neyse sağolasın verdiğin bilgiler için canım...
sağol canım geldi gectii ne yapalım hayat bizim için hazırlamış bunları ne yazılmışsa onu yaşıyoruz..inşallah canım rabbim sağ salim kucaklamayı nasip etsin inş...anladım canım ne denir bilmiomki o kötü kelimeii sölemek istemiorumm o yüzden geçmiş olsun dicemm balımmm.allahım inş sag salim kucagına almayı nasip etsinnn
ağlamak istiyorum haticecim sen neler çekmişin bizimkiler seninkinin yanında lafı bile edilecek değil de ediyoz işte
ınş. canm yaa tek korkum o
bakalımm annem kayınvalıdm br muddet yanımda olacaklar en azından 40 çıkana kadar hayırlısı olsun
sen kaçıncı haftanda doğum yaptın ? normalmıydı sezeryan mı ?
olabılır yıne de hıhhhhhhhhhhhhh
bu arada ben kocama ne alsamm kı doğum gunu 1 ocakkk çakma değil yanı tam 1 ocakta doğmuşşş kocişimmm
saat aldım yanı baya aldımmm saat hastalığımız varda ailecekkayakkabı da çok var
acaba dıorumm kışlık bı pantolon mu alsammm hımm kadıfe olabılır mavıdekı kanvaslar olabılırrr
gostertseneeeee
Slm kızlar ben geldimmm….Ne Zamandır yoktum evimi taşıdım çok şükür yerleştrdim ayy canım çıktı ama :))
Selizcim canım benim çok geçmiş olsun iyi olmana sevindim…Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin….
Yavyum balım benimmmm o kadar çok sevindimki haberini okuyunca maşallah benim kuzuma kalp atışlarınıda duyarmışşş…Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucagına almayıda nasip eder bitanemmm
Karasuyummmmm bitanemmmmm canım benim sende kalp atışını duymuşsun birinin digerisi küçük oldugu için 1 hafta sonra duyabilirmişsiniz inş bebegim benim ikisinide saglıklı bir şekilde kucagına alırsın Rabbim sizleri korusun…
Çiğdemimmmm canım benimmmm şu aralar zor geçiyormuş günlerin sıpalar acele ediyor sanırım inş canım hiçbişeycik olmadan 1-1.5 ay daha sabrederlerde sagsalim bir çırpıda dogurursun tatlım benimmm…sakın doktorun dediklerinden çıkma iş yapmaya kalkma sakın emi bitanem dualarım seninle…
Berenimmm canım benim senide kızçen korkutmuş ama çok şükü r şuan iyiymiş çok sevindim bitanem inş bidaha korkutmaz seni …Rabbim korusun yavrucuklarınızı…
Ayşemmmmm balımmm seninde sonuçların çok iyi çıkmış çok sevndim canım inş diger testlerdede bişey çıkmaz bitanem kendine çok dikkat et…
Yıldızcım canım benim hamiş haberini okuyunca çok sevindim ama doktora gitmişsin degerlerin hamiş olmadıgını sölüyormuş ama Rabbimden ümit kesilmez inş doktorun gördüğü kesedir inş haftaya hayırlı haberlerini alırız balım sakın canını sıkma olurmu…
Nurum tatlım sende hamileymişsin tebrik ederim..Allah saglıklı bir şekilde doğurup kucagına almayı da nasip eder inş..
İdilimmmm kız sen hala dogurmadınmı ne kadar nazlı cıktı kızımız böyle
şaka bir yana sakın endişelenme bitanem hayırlısıyla dogurursun inş dualarım seninle…
Hatcemmmmm bitanemmmm toparlanmış olmana o kadar çok sevindimki sen güçlü bir kızsın bunların üstesinden kaç defa geldin yine gelirsin canım benimmm…şimdiden çalışma planları yapmışız bile afferim kız sana helal olsun valla…seni sonuna kadar destekliyorum bitanem
Smartcımmm canımmmm senin için ben ne zamandan beri kocişimden izin aldım seninle buluşmak için ama topiğe gelemediğinden bi türlü söyleyemedim sana…en kısa zamanda buluşalım olurmuuuuuu :))
Sizleri çok özledim şu bir haftada yaa evdede net yoktu bi türlü baglatamadık kaç keredir dilekçe veriyoruz ne gelen var ne giden ha bugün ha yarın derken koca bir hafta baglanmadı…Allahtan işe başladımda nete kavuştum
Çok seviyorum ben sizleri yaaaaa tatlı şeyler siziiii
hoşgeldın bebeişimm hayırlı sağlıklı bol bebeklı bır şekılde evınızde oturursunuz ınş.
bu arda herkesı saymışsın ama ben yokum demkkı kalbındee ıolsunnn
ben 39+4 te dogum basladı benım suyum geldı sancım çoktu bayada sancı çektım ancak açılmam olmadı kanamamda baslayınca doktorum sezeryana aldı sabaha karsı 5te tatlım
tatlımm benceeee ööle giim falan bişi alma mesela birlikte çektirdiginiz resimleri bi albüm al ona koy böle ufak renkli kagıtlarada o resimlerle ilgili bişiler yazıp her resme koy en sonada mertişkonun ultrason resimlerinden koyyy onu hediye ettt
slm kızlar ben geldimmm….ne zamandır yoktum evimi taşıdım çok şükür yerleştrdim ayy canım çıktı ama :))
yavyum balım benimmmm o kadar çok sevindimki haberini okuyunca maşallah benim kuzuma kalp atışlarınıda duyarmışşş…allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucagına almayıda nasip eder bitanemmm
çok seviyorum ben sizleri yaaaaa tatlı şeyler siziiii
hoşbulduk bitanem tşk ederim inş...
hiii hiç kalbimde olmazmısın sen bitanem benimmm sen her an kalbimdesin
hoşbulduk bitanem tşk ederim inş...
hiii hiç kalbimde olmazmısın sen bitanem benimmm sen her an kalbimdesin
anladım hayatımmmm
hımm gusel fıkır hyatımmm
ama pantolona da ıhtıyacı var açıkcasııı :26:
[Hatcemmmmm bitanemmmm toparlanmış olmana o kadar çok sevindimki sen güçlü bir kızsın bunların üstesinden kaç defa geldin yine gelirsin canım benimmm…şimdiden çalışma planları yapmışız bile afferim kız sana helal olsun valla…seni sonuna kadar destekliyorum bitanem
Sizleri çok özledim şu bir haftada yaa evdede net yoktu bi türlü baglatamadık kaç keredir dilekçe veriyoruz ne gelen var ne giden ha bugün ha yarın derken koca bir hafta baglanmadı…Allahtan işe başladımda nete kavuştum
Çok seviyorum ben sizleri yaaaaa tatlı şeyler siziiii
ee o zaman bidenede pantolon all
ben şimdilik yemeğe gidiyorum ballarımmmm herkese afiyet olsun...
allah hepimizi bir nefeste kurtarsın inşallahsaol canm benm çok heyecanlıyım ben
çantalarımız hazır bızımmmm bır tek oğluma bez alıcaz o kadarrr
ayyyy bı doğsa sağsalımmm :18::18::18:
olsun oyle yapayımmmbu arada ben de bı saçlarımı maşalayım yaaaaaa duştan çıktım maşalayım da şöle kımıl kımıl olayımmmmmmmmmmm
afıyet olsunnnn :80:
canımmmm.hoşgeldinn.yeni eviniz hayırlı uğurlu olsunn...yeni ev size meleğiniizide getirsin inşallahhh...huzurlu oturun inşallahhh...
Evet canım..duyduk çok şükürr...rabbim sağ salim kucağımızada versin inşalllaahh...
hoşşgelldinnn canımmm hayırlı olsun taşınmışın evineeee.
bu arada evet bende yokummmm ordahemde hastada olmuştum bennn
ayyyy ayyyy kimler gelmişşşş hoşgelmiş özledim kızzz seni..hadi yeni evinde hayırlı uğurlu olsun canımcım güle güle oturmayı nasip etsin allahım inş. en kısa zamandada bebeciklerle dolsun..
evet canım allahıma bin şükür toparlandımm iyiyim cok şükür ekşınlara bilem başladım ilk korunmadıktı ama bugün kanamam başladı hamiş olma riskide ortadan kalktı.ama ben bu süre zarfıda korunucam kuşumm ocakta tüp bebeğe gitcezz bakarsın aynı anda tüple hamiş kalırız. bana kalsa korunmadan çalışcam ama koçişim izin vermiyoo.. neyse iyiyim iyiyim bomba gibiyim.
bizdee senii cok seviyoz yaaa alta ismini görünce nanem gelmiş sonunda dedim..:94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?