Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben şimdilik yemeğe gidiyorum ballarımmmm herkese afiyet olsun...

nanecim hoş geldin canım uzun zamandır yoktun bizde seni özledik.yeni eve taşınmışın allahım hayırlı uğurlu eylesin
evet canım hamileyim sandım ki hala öyle hissediyorum eşimle görüştüm yarın izin alabilirse beni hastaneye götürecek başka bi doktora

saolll balımmm iyiyim şimdi şükürrrr seninde inşallah eşinin sperm testi iyi çıkarda iş bi kırmıılara kalırrr canımm

ay kızlar nasıl uykum varrrrr.... aşağıda 3-4 yaşlarında bi çocuk var... inleme tarzında ağıyor sürekli. deliricem. sinir sistemim mahvoldu. bir çocuk bu derece ağlamaz. kimse susturmuyor mu bunu yaaa...
gidip şikayet edilecek bi durum değil, ama yemin ederim intihara meyilli insan atar kendni dayanamayıp... o derece söyleyeyim size...
benimde doğurmam lazım yada bu ewi değiştirmem lazım bir an önceee

olsun oyle yapayımmm bu arada ben de bı saçlarımı maşalayım yaaaaaa duştan çıktım maşalayım da şöle kımıl kımıl olayımmmmmmmmmmm
ohh güzelleşcen yanii maşallah kız pekte bakımlısınhaaa....bir göstermedinye resmini alacağın olsun..koçişin izin vermiyomuş ama sonucta koy bakalım hemen sil sonraaa yani..
niye ağlıyon sen kuşum ne oldu..
aminn canım inş..
inşallah canımm eşininde spermlerde bir kıpırdı olurda en kısa zamanda başlarsın sende..gerci ben daha gidipte görüşme bilem yapadım belki bizimde bir sorun cıkar ertelenir ama inş. öyle birşey olmaz..
benimde eşime sperm testi yapılmadı acaba diyoruz sperm testini yaptırıptamı gitsek yoksa orda tekrar istiyolarmı..

gamzelı kız seker nane nasılsınız kızlarrrrrrr

iyiyim zehselim sağol canımmm...izne cıkıcaz çarşamba günü cok heyecanlıyım ama bir o kadarda tedirginimm cadı görümcem var ordaa cok sinir oluyorumm gıcık şeyyy illa bir sorun cıkarır canımı sıkar ama hiç takmıcam vallahi..onun dışında iyiyim yani..
maşallah seninde oğluş büyüyoo yerim ben onuuuuu yaa ne tatlıdır şimdi o..

amannn sakın kınama arkadaşım ben neyi kınadıysam başıma geldi örnekleri çok yani boşver çocuk o de geç

ay kıyamam ben sana senin sinir sistemlerini bozmuş bu cocuk besbelli..inşallah canımm olucakk bu ay ben dedim olucak sen yaptın olacak..

ee tatlımm kimsecikler konuşmuyoki ondan

amannn sakın kınama arkadaşım ben neyi kınadıysam başıma geldi örnekleri çok yani boşver çocuk o de geç

kınamak değil ama, hasta yatağında ki inilti gibi bu ağlama değil yaaaaa ve bu sabah değil, akşam değil. gün boyu yemin ederim. çocuğuda gördüm yürüyo bacaksız...kocaman olmuş... ufak bişeyde değil ki derdini anlatamıyo naz yapıyo diyeyim. tamamen ailesel bi durum sanırım. açıcam kapıyı sabah yolla bana aliim koynuma uyutayım şu veleti dicem artıkkkkk

ohhh ne güzel dınleneceksın canım ya keyfıne bak bosver o görümceyı yokmuş gıbı davran umursama hiç sen tadını çıkar tatılının büyüyor teyzesı bu cuma 2 aylık oluyor masallah öyle canım Allah ım en kısa zamanda sanada nasıp etsın ınsallah canım

güzelim benim kız da çok ağlardı sebepsiz öyle deli gibi götürmediğim doktıor kalmadı neler neler yapıldı ama hiçbir şeysi yok bütün gece ağlama deli olurduk ama napcan işyte üstüne titrerdik valla ama omadı mı olmuyor şimdi allahıma şükür sorunsuz bir çocuk çok zor bir çocuk olacak derdim ama bebekliği çok zordu bitti

canlar ben cıkıyorumm....hepinizi öpüyorummmmm kenidnize iyi bakın...
komşunun kızı geldii oyun oynucak cıkmak zorun dayın gelirim sonra yinee başş başş...

ballı köpüküüü kahvelerimmmmmmmm bn de saçlarımı yaptımm sonracığıma yemeğimı yedımmm sonracığıma akşama bır de ocağın ustune çorba yapıp attım ve geldımmmm

gamzelı kız seker nane nasılsınız kızlarrrrrrr

ben kendi adıma iyiyim zehselimmmm sen nasılsın?paşamız nasıl ayy resimdede çok tatlı duruyor kerata

hoşbuldum canım benim ewet çok şükür taşındık saol tatlım benim daha iyi sizlerin başına inş..
hadi bakalım inş güzel haberlerle dönersin canım benim ama yoksada sakın kendini üzüpte yıpratma emi canım...sonuçta hamile kalamama gibi bir problemin yok Rabbim tekrar nasip eder inş canım saglıklı sıhhatli bir şekilde..

saolll balımmm iyiyim şimdi şükürrrr seninde inşallah eşinin sperm testi iyi çıkarda iş bi kırmıılara kalırrr canımm

inşalllahhh tatlımmmm inşallahh o kadar çok istiyorumki birazcık da olsa çıksada bizde ocakta gelen kırmızılarla beraber başlasak tedaviye...

inşallah canım benimm...bence sperm testi yaptırsanız hiçbirşey kaybetmezsiniz bitanem...
bence sper testini yaptırıpta gitmek daha iyi olur çünkü ellerinde test olmayınca net konuşamıyorlar...hem varsa bi sıkıntı halledilir ama inş bi sıkıntı çıkmaz balım benimmm

ay canım inşallah darısı bize
yok üzmem kendimi canım belirsizlik yoruyor insanı işte
var yada yok o bi belli olsun içim rahat edecek eğer yoksa rejim yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…