ben şimdilik yemeğe gidiyorum ballarımmmm herkese afiyet olsun...
hoşbulduk bitanemmmmaminn aminnnn inşallahhhh
ayy o kadar sevindimki anlatamam yazını okuyana kadar kalbim küt küt diye heyecanla bekliyorum bir yandanda dua ediyorum inş duymuşlardır diye ama yazını okuyunca bir rahatladımki sorma bitanem:)
inşallah balım benim inşallahhh
hoşbuldum canım benimm saoalasın tsk ederimm..ayy kusura bakma bitanem ya gözümden kaçmış olabilir çok çok geçmiş olsun şimdi iyisindir umarım bitanem
ayy canım bende çok özledim valla burnumda tüttünüz hepünüz:)
saol canım benim aminn Rabbim daha iyilerini hepinize nasip etsin inşallah...
iyi iyi aman Allah agzınızın tadını bozmasın hep böyle bomba gibi olun
oyy yerim ben seni yaa
inşallah bitanem tüpbebek sebep olur ikimizede saglıklı sıhhatli bir şekilde canım benim haftaya eşim tekrar test yaptırcak eger sperm olursa hemen alıp dondurcaklar sonra gelsin kırmızılar :))))
ohh güzelleşcen yanii maşallah kız pekte bakımlısınhaaa....bir göstermedinye resmini alacağın olsun..koçişin izin vermiyomuş ama sonucta koy bakalım hemen sil sonraaa yani..olsun oyle yapayımmmbu arada ben de bı saçlarımı maşalayım yaaaaaa duştan çıktım maşalayım da şöle kımıl kımıl olayımmmmmmmmmmm
niye ağlıyon sen kuşum ne oldu..
aminn canım inş..ayy canım bende çok özledim valla burnumda tüttünüz hepünüz:)
saol canım benim aminn Rabbim daha iyilerini hepinize nasip etsin inşallah...
iyi iyi aman Allah agzınızın tadını bozmasın hep böyle bomba gibi olun
oyy yerim ben seni yaa
inşallah bitanem tüpbebek sebep olur ikimizede saglıklı sıhhatli bir şekilde canım benim haftaya eşim tekrar test yaptırcak eger sperm olursa hemen alıp dondurcaklar sonra gelsin kırmızılar :))))
gamzelı kız seker nane nasılsınız kızlarrrrrrr
ay kızlar nasıl uykum varrrrr.... aşağıda 3-4 yaşlarında bi çocuk var... inleme tarzında ağıyor sürekli. deliricem. sinir sistemim mahvoldu. bir çocuk bu derece ağlamaz. kimse susturmuyor mu bunu yaaa...
gidip şikayet edilecek bi durum değil, ama yemin ederim intihara meyilli insan atar kendni dayanamayıp... o derece söyleyeyim size...
benimde doğurmam lazım yada bu ewi değiştirmem lazım bir an önceee
ay kızlar nasıl uykum varrrrr.... aşağıda 3-4 yaşlarında bi çocuk var... inleme tarzında ağıyor sürekli. deliricem. sinir sistemim mahvoldu. bir çocuk bu derece ağlamaz. kimse susturmuyor mu bunu yaaa...
gidip şikayet edilecek bi durum değil, ama yemin ederim intihara meyilli insan atar kendni dayanamayıp... o derece söyleyeyim size...
benimde doğurmam lazım yada bu ewi değiştirmem lazım bir an önceee
ohh güzelleşcen yanii maşallah kız pekte bakımlısınhaaa....bir göstermedinye resmini alacağın olsun..koçişin izin vermiyomuş ama sonucta koy bakalım hemen sil sonraaa yani..
niye ağlıyon sen kuşum ne oldu..
aminn canım inş..
inşallah canımm eşininde spermlerde bir kıpırdı olurda en kısa zamanda başlarsın sende..gerci ben daha gidipte görüşme bilem yapadım belki bizimde bir sorun cıkar ertelenir ama inş. öyle birşey olmaz..
benimde eşime sperm testi yapılmadı acaba diyoruz sperm testini yaptırıptamı gitsek yoksa orda tekrar istiyolarmı..
iyiyim zehselim sağol canımmm...izne cıkıcaz çarşamba günü cok heyecanlıyım ama bir o kadarda tedirginimm cadı görümcem var ordaa cok sinir oluyorumm gıcık şeyyy illa bir sorun cıkarır canımı sıkar ama hiç takmıcam vallahi..onun dışında iyiyim yani..
maşallah seninde oğluş büyüyoo yerim ben onuuuuu yaa ne tatlıdır şimdi o..
amannn sakın kınama arkadaşım ben neyi kınadıysam başıma geldi örnekleri çok yani boşver çocuk o de geç
ee tatlımm kimsecikler konuşmuyoki ondan
iyiyim zehselim sağol canımmm...izne cıkıcaz çarşamba günü cok heyecanlıyım ama bir o kadarda tedirginimm cadı görümcem var ordaa cok sinir oluyorumm gıcık şeyyy illa bir sorun cıkarır canımı sıkar ama hiç takmıcam vallahi..onun dışında iyiyim yani..
maşallah seninde oğluş büyüyoo yerim ben onuuuuu yaa ne tatlıdır şimdi o..
güzelim benim kız da çok ağlardı sebepsiz öyle deli gibi götürmediğim doktıor kalmadı neler neler yapıldı ama hiçbir şeysi yok bütün gece ağlama deli olurduk ama napcan işyte üstüne titrerdik valla ama omadı mı olmuyor şimdi allahıma şükür sorunsuz bir çocuk çok zor bir çocuk olacak derdim ama bebekliği çok zordu bittikınamak değil ama, hasta yatağında ki inilti gibi bu ağlama değil yaaaaa ve bu sabah değil, akşam değil. gün boyu yemin ederim. çocuğuda gördüm yürüyo bacaksız...kocaman olmuş... ufak bişeyde değil ki derdini anlatamıyo naz yapıyo diyeyim. tamamen ailesel bi durum sanırım. açıcam kapıyı sabah yolla bana aliim koynuma uyutayım şu veleti dicem artıkkkkk
gamzelı kız seker nane nasılsınız kızlarrrrrrr
nanecim hoş geldin canım uzun zamandır yoktun bizde seni özledik.yeni eve taşınmışın allahım hayırlı uğurlu eylesin
evet canım hamileyim sandım ki hala öyle hissediyorum eşimle görüştüm yarın izin alabilirse beni hastaneye götürecekbaşka bi doktora
saolll balımmm iyiyim şimdi şükürrrr seninde inşallah eşinin sperm testi iyi çıkarda iş bi kırmıılara kalırrr canımm
aminn canım inş..
inşallah canımm eşininde spermlerde bir kıpırdı olurda en kısa zamanda başlarsın sende..gerci ben daha gidipte görüşme bilem yapadım belki bizimde bir sorun cıkar ertelenir ama inş. öyle birşey olmaz..
benimde eşime sperm testi yapılmadı acaba diyoruz sperm testini yaptırıptamı gitsek yoksa orda tekrar istiyolarmı..
ballı köpüküüü kahvelerimmmmmmmm bn de saçlarımı yaptımm sonracığıma yemeğimı yedımmm sonracığıma akşama bır de ocağın ustune çorba yapıp attım ve geldımmmm
hoşbuldum canım benim ewet çok şükür taşındık saol tatlım benim daha iyi sizlerin başına inş..
hadi bakalım inş güzel haberlerle dönersin canım benim ama yoksada sakın kendini üzüpte yıpratma emi canım...sonuçta hamile kalamama gibi bir problemin yok Rabbim tekrar nasip eder inş canım saglıklı sıhhatli bir şekilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?