Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ohhhhh ıyı yapmıssın canım tekrar gelmekle
ayyyyyy gitti kuru fasülye yazık yaaaaa neyse canım yarın tekrar yaparsın madem skma canını bosverrr

Biz muhabbet ederken aşağıda farklı isimler zaman zaman gözüme takılıyo ama tomyy'i çok sık görmeye başladım.Merhaba Arkadaşşım :) Bi selam ver sesini duyalım;anlat,anlattıkça rahatlarsın :)

Peki ne sebep olurmuş prolaktnin yükselmesine? Ona bişey söyledi mi?
İlacı bi araştır internetten sakıncası var mı diye ama kullan dediyse ihmal etme olurmu!

canım prolaktın yuksek olursa vücut gebe kalmana ızın vermez çünkü hamıleymıs gıbı gösterır yanı o yuzden tedavıyle düşer ve tedavı sırasında da hamıle kalabılır hasta bırseyde olmaz

ohhhhh ıyı yapmıssın canım tekrar gelmekle
ayyyyyy gitti kuru fasülye yazık yaaaaa neyse canım yarın tekrar yaparsın madem skma canını bosverrr

Öyle de canım o kadar yorgunlukla yapmıştım ben onu;gitti hem o fasulyeyi ekip toplayanların emeği hem de benim emeğim ona üzüldüm

Peki ne sebep olurmuş prolaktnin yükselmesine? Ona bişey söyledi mi?
İlacı bi araştır internetten sakıncası var mı diye ama kullan dediyse ihmal etme olurmu!

bugün basladım canım kullanmaya prolaktin yükselmesi yumurtlama yavaşlatıyomus.
dün biraz moralim bozuktu ama bugün biraz daha iyiyim. ilaçlarımı kullanamyım hayırlısı canım . bu arada bir umut benide listeye eklesene artık şekerim.28 ocak
bu ay olmaz ama sen genede beni ekle canım. sizden kopmayımm

Canımcım yok ben onu sormadım.hani nedne durduk yere vücut yükseltiyormuş prolaktini onu merak ettim.

selam kızlarr ben geldimmmmmmm :)))

zehsel canım çok sevindim bir sorun olmamasına...
smartt kızzzz yaktın mı yemeği ay ben yapsam eşim hemen laf söylerdi sana bişe dememiş eşin :))

canım hiç moralını bozma düzelır ınsallah bu arada ilaç kullanırkende hamıle kalabılırsın sakıncasıda yok

kızlar ben ovulasyon testlerimi sipariş verdim bugün, adam hemen akşamüzeri kargoya vermiş bile yarın elimde olur herhal, bu ay paso yapıcam bu testleri adet bitince her gün, ta ki bir dahaki adetim gelene kadar artık psikopata bağladım ya herru ya merru ne günümü anladım bu ay ne yumurtamı bilmiyorumkismile

teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için yani ilaç kullanırkende hamile kalmada sakınca olmazmı?

smartt kızzzz yaktın mı yemeği ay ben yapsam eşim hemen laf söylerdi sana bişe dememiş eşin :))

Sorma yaa... Gitti bi tencere yemek. üzüldüm valla ne yalan söyleyeyim! :gitme:
Yok bişey demez öyle şeylere benim eşim.Zaten yorgun argın gelip yapmaya çalıştığımın farkında. Düşünceli bir adamdır!Genelde hep aperatif şeyer yeriz biz;bak kırk yılda bir yemek yapayım dedim onu da yaktım :sinifsinif:

hosgeldın canım daha net bişi bellı degıl canım dıstan görünen bişi yokmus doktor öyle demıs ama ınsallah tahlıllerde baska sorun çıkmaz sonuçlarda bakalım

slm canmm...hadi hayırlı olsun canm.
fiyatı nedir?

Evet canımcım çabuk yolluyorlar!Benimki de siparişten sonraki 48 saat içinde gelmişti.
Acelemiz olduğunun farkındalar herhalde :roflol:

teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için yani ilaç kullanırkende hamile kalmada sakınca olmazmı?

yok canım hamıle kalabılırsın zaten bu ılacı kullanırken zaten bu ılacı vermesındekı amaç o degerı düşürmek hamıle kalmana yardımcı olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…