Kahvemi içtim hemen geldim :) iyi canımcım çok sevindim inşallah cumaresi de herşey yoluda gider.:lepi:
Ben de bu akşam işten gelir gelmez eşim ne zamandır istiyordu bi sucuklu kurufasulye yapayım dedim e zaten saat 6.30du geldiğimde .O pişerken biz başka şeyler atıştırdık sonra ben topiğe bakayım dedim,bi süre sonra kurufasulye ne ldu dedi bilmem piişyodu dedim.Mutfağa bi gitti 3cm dibine yanmış :gitme: Oysa yarın yeriz hadi bugüne yetişmedi demiştim.Sonra yeniden fasulye koydum suya yarın için derken ortalık karıştı :roflol: Az önce de kahve yapmış hadi gel içelşm dedi sağolsun cokacimcoook
Peki ne sebep olurmuş prolaktnin yükselmesine? Ona bişey söyledi mi?
İlacı bi araştır internetten sakıncası var mı diye ama kullan dediyse ihmal etme olurmu!
ohhhhh ıyı yapmıssın canım tekrar gelmekle
ayyyyyy gitti kuru fasülye yazık yaaaaa neyse canım yarın tekrar yaparsın madem skma canını bosverrr
Peki ne sebep olurmuş prolaktnin yükselmesine? Ona bişey söyledi mi?
İlacı bi araştır internetten sakıncası var mı diye ama kullan dediyse ihmal etme olurmu!
canım prolaktın yuksek olursa vücut gebe kalmana ızın vermez çünkü hamıleymıs gıbı gösterır yanı o yuzden tedavıyle düşer ve tedavı sırasında da hamıle kalabılır hasta bırseyde olmaz
bugün basladım canım kullanmaya prolaktin yükselmesi yumurtlama yavaşlatıyomus.
dün biraz moralim bozuktu ama bugün biraz daha iyiyim. ilaçlarımı kullanamyım hayırlısı canım . bu arada bir umut benide listeye eklesene artık şekerim.28 ocak
bu ay olmaz ama sen genede beni ekle canım. sizden kopmayımm
sana da azize1
canım prolaktın yuksek olursa vücut gebe kalmana ızın vermez çünkü hamıleymıs gıbı gösterır yanı o yuzden tedavıyle düşer ve tedavı sırasında da hamıle kalabılır hasta bırseyde olmaz
selam kızlarr ben geldimmmmmmm :)))
zehsel canım çok sevindim bir sorun olmamasına...
smartt kızzzz yaktın mı yemeği ay ben yapsam eşim hemen laf söylerdi sana bişe dememiş eşin :))
selam kızlarr ben geldimmmmmmm :)))
zehsel canım çok sevindim bir sorun olmamasına...
smartt kızzzz yaktın mı yemeği ay ben yapsam eşim hemen laf söylerdi sana bişe dememiş eşin :))
kızlar ben ovulasyon testlerimi sipariş verdim bugün, adam hemen akşamüzeri kargoya vermiş bile yarın elimde olur herhal, bu ay paso yapıcam bu testleri adet bitince her gün, ta ki bir dahaki adetim gelene kadar artık psikopata bağladım ya herru ya merru ne günümü anladım bu ay ne yumurtamı bilmiyorumkismile
kızlar ben ovulasyon testlerimi sipariş verdim bugün, adam hemen akşamüzeri kargoya vermiş bile yarın elimde olur herhal, bu ay paso yapıcam bu testleri adet bitince her gün, ta ki bir dahaki adetim gelene kadar artık psikopata bağladım ya herru ya merru ne günümü anladım bu ay ne yumurtamı bilmiyorumkismile
teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için yani ilaç kullanırkende hamile kalmada sakınca olmazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?