Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

sarhoşken o iş süper bence hiç bir tabuya bağlı kalımıyorsun özgür bir beyin...anaaa ben yaşlanmışım ya çok oldu öle sorumsuzca içip dağıtmadığım..ay ben ıkı bırayla bıle sarhoş olurum yeter ki isteyim ..benim favorim kırmızı şarap..en cok tekılayı merak edıyom daha denemedım..bebıs buyusun ılk ısım o olcek

tamam canım aynen denicemm..ama ben bunları aklımda nasıl tutacamki..

neyse bende meyvamı yiyeyim bari..

kız fatoş 21 hafta olmuş ..ya zaman ne cabuk gecıverıyor maşallah senın fıstıga ya

yaa canımcım valla büyüdü böle gün gün sayınca geçmiyor ama arada bakınca 21 hafta bayagı olmuş diyorum yarıyı geçtik bakalım darısı diger yarısına

darısı hatceye sana şekernaneye ayşeye pembeye hatunsultana emoşa yelize smarta isteyen herkese inşAllah saglıklaaaa

amın amın amınnnnn nsallahhhhhhh

resim yükleyemedimmmmmmmmmmmmm faceden yuklim baree

ayy baktım canım maşallah yaa kocaman olmuş göbüş :)

ama ne cabuk 5. ay ldu ya ınanamıyom ben hamıleyen zaman gecmek bılmıyodu

baskası hamıle kalınca hemen gecıo zaman cabucak :)))

selam kızlar, geçmişten geldim şimdi herkesler dağıtmış,

ÖYLE SARHOŞ OLSAM Kİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ.......

darısı hatceye sana şekernaneye ayşeye pembeye hatunsultana emoşa yelize smarta isteyen herkese inşAllah saglıklaaaa

Canım unutmamışsın beni de allah razı olsun tatlım.
Ben de tam diyecektim ki beni sil listeden sıkıldım ben yine daral geldi bana, istemiyorum artık liste miste, diplerdeyim gene............
Sen sil beni listeden olur mu?

İnşAllah canımcımmm sende kalınca bize çabuk gececek
Valla geçiyor ya dün gibi ilk test yaptıgım gün inşAllah dogdugunuda görrüm

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar hayıdır hayallerde de olsa içip içip dağıtıyomusunuz napiyosunuzz
içtik dağıttık valla ben dertten kederden içtim
Faceye yükledim kıs göbegi yükledim sadece hatce merak ediyor diye

kızzzzzzzzzzzzzz senin göbüşünü yesinler yaaa müthiş bişeyyy hanile olmak....kızz bizim bi arkadaşta 5 aylıkken hiç bukadar değildi göübüşü sen iyi büyütmüşsün maşallahhhh nazarlar değmesinnn kilolumu doğacak acep bizim kızımız

Silmemmmmmmmm listemiz ugurlu bu aralar maşallahhh o yuzden belki bellimi olur kuzum umudu kesmek yok

ya ben çok kilo aldım canım yaklaşık 13 kilo oldu
ama görenler çok değil daha 5 aylıga göre ama bencede büyük sanki accıkk

Silmemmmmmmmm listemiz ugurlu bu aralar maşallahhh o yuzden belki bellimi olur kuzum umudu kesmek yok

Yok gülüm yok vallahi de billahi de o uğur gelip beni bulmaz ki, daha ne uğuru bulacam ben bu yaşta bıktım ya. İstemiyorum artık, sürekli beynimin bir köşesinde beni tırtıklayıp duruyor şiştim yani artık. Elimde olsa yapabilsem buraya da gelmeyecem ama sizlerden kopamıyorum. Sigara gibi burası bırakamıyorsun yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…