canım bak sarhoş olmak istiyorsan aynen dediklerimi iç ben 1 ay önce bunları yaptım varya aykalarım yerden kesildi.daha önce 2 şişe kırmızı şarapla sarhoş olmuştum şarabı nekdr içersen iç baya bi geç etkisi oluyor.sen eniyisi 3 bardak abzolit votka peşine 1 bardak baylies peşine 2 bardak tekila(bunlar rakıdan daha lezzetli)bende hayatımda 4-5 kere sarhoş oldum ama çok değişik birşey hele gece eve geldikten sonrası dehşetttderim biraz kocişinde içmesi lazım tabiii
tamam canım burda olursak konuşuruz kolay gelsin
Kocacık gelmek üzereymiş su masayı hazırlayim gelirim yine burda olursanızzz
canım bak sarhoş olmak istiyorsan aynen dediklerimi iç ben 1 ay önce bunları yaptım varya aykalarım yerden kesildi.daha önce 2 şişe kırmızı şarapla sarhoş olmuştum şarabı nekdr içersen iç baya bi geç etkisi oluyor.sen eniyisi 3 bardak abzolit votka peşine 1 bardak baylies peşine 2 bardak tekila(bunlar rakıdan daha lezzetli)bende hayatımda 4-5 kere sarhoş oldum ama çok değişik birşey hele gece eve geldikten sonrası dehşetttderim biraz kocişinde içmesi lazım tabiii
kız fatoş 21 hafta olmuş ..ya zaman ne cabuk gecıverıyor maşallah senın fıstıga ya
yaa canımcım valla büyüdü böle gün gün sayınca geçmiyor ama arada bakınca 21 hafta bayagı olmuş diyorum yarıyı geçtik bakalım darısı diger yarısına
resim yükleyemedimmmmmmmmmmmmm faceden yuklim baree
darısı benim hamile kalmama inşallahhhhhhhhhhhhhhh benim ve hatcemin
kızz hadi çabuk yükle gidicem şimdi içeriii
kızlar hayıdır hayallerde de olsa içip içip dağıtıyomusunuz napiyosunuzz
darısı hatceye sana şekernaneye ayşeye pembeye hatunsultana emoşa yelize smarta isteyen herkese inşAllah saglıklaaaa
resim yükleyemedimmmmmmmmmmmmm faceden yuklim baree
darısı hatceye sana şekernaneye ayşeye pembeye hatunsultana emoşa yelize smarta isteyen herkese inşAllah saglıklaaaa
amın amın amınnnnn nsallahhhhhhh
ayy baktım canım maşallah yaa kocaman olmuş göbüş :)
ama ne cabuk 5. ay ldu ya ınanamıyom ben hamıleyen zaman gecmek bılmıyodu
baskası hamıle kalınca hemen gecıo zaman cabucak :)))
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhdarısı hatceye sana şekernaneye ayşeye pembeye hatunsultana emoşa yelize smarta isteyen herkese inşAllah saglıklaaaa
kızlar hayıdır hayallerde de olsa içip içip dağıtıyomusunuz napiyosunuzz
Faceye yükledim kıs göbegi yükledim sadece hatce merak ediyor diye
Canım unutmamışsın beni de allah razı olsun tatlım.
Ben de tam diyecektim ki beni sil listeden sıkıldım ben yine daral geldi bana, istemiyorum artık liste miste, diplerdeyim gene............
Sen sil beni listeden olur mu?
kızzzzzzzzzzzzzz senin göbüşünü yesinler yaaa müthiş bişeyyy hanile olmak....kızz bizim bi arkadaşta 5 aylıkken hiç bukadar değildi göübüşü sen iyi büyütmüşsün maşallahhhh nazarlar değmesinnn kilolumu doğacak acep bizim kızımız
Silmemmmmmmmm listemiz ugurlu bu aralar maşallahhho yuzden belki bellimi olur kuzum umudu kesmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?