Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Ama yapma kuzum yaa nolur yaaa
Bak biz hiç umudumuzu kesmezdik neler yaşadık birlikte çok acılar çektik dimi bak bana mucizelerle kaldım nolur yapma umudunu kesme rabbim çok büyük sakın isyan etme
hem artık olmuyor diye bişi yok tüp bebek var aşılama var büssürü sey var nolur böle konuşmaa

ahhh ahhh ruyalar gerçek olsaaaa

İnşAllah canımcımmm sende kalınca bize çabuk gececek
Valla geçiyor ya dün gibi ilk test yaptıgım gün inşAllah dogdugunuda görrüm

İnşallahh canım yaa diyet yapiom valla zayıflayıpo hamıle kalcam ınsallahh

inşallah canım sağlıkla kucaklarsınn :)

eheueheu kafayı dagıtınca bebısı nası yapcanı unutursun kız accuk ayık ol

İnşallahh canım yaa diyet yapiom valla zayıflayıpo hamıle kalcam ınsallahh

inşallah canım sağlıkla kucaklarsınn :)

ayşe bişi dicem ama sanırım zayıfken daha çok kilo alınıyor bak ben 49 la başladım 62kg oldum
komşum 7 aylık hamile 4 kilo aldı ama o kiloluydu ilk bebegin kilolarından tam kurtulamamıştı

he oldu bi de tüp diyon aşılama diyon, ben dr ye gidip çocuğum olmuyor bile diyemiyom ki, bir yıldır dr ye gitmedim bile, ondan önce adetim düzensiz diye gittiydim.
Bu yaşta ben çocuk istiyom diye gitsem gülerler bana, sanki yok mu hiç çocuğun diyecekler ne gerek var şimdi yok tedavi yok bilmem ne, bi de ne bileyim hayırlısı olsun diyorum ya.
Belki bu yüzden olmuyor hakkımda hayırlısı olmayacak ki vermiyor Allah.
Zaten ben ne zaman birşeyi çok istesem iyi olmaz sonu. Hele hele olmayanı zorla oldurmaya kalksam hep çekmişimdir ceremesini
bu da öyle mi acaba diyorum hani uğraşsam didinsem ya olur da ben sonrasında keşke olmasaydı dersem.
Allah biliyor sonumu, belki olmaması daha iyi o yüzden olmuyor belki sorumluluktan kacıyorum böyle oluverse kendiliğinden geldi ben yapmadım diyeceğim. Ama uğraşsam Allah korusun sonunda kötülük olursa sen misin isteyen, çok istedin gözüne görünecek vardı olaylarına takılıyorum

offff ne biliyim utanıyorum, üzülüyorum, istiyorum, olmuyor işte kendi kendine.

ayşe bişi dicem ama sanırım zayıfken daha çok kilo alınıyor bak ben 49 la başladım 62kg oldum
komşum 7 aylık hamile 4 kilo aldı ama o kiloluydu ilk bebegin kilolarından tam kurtulamamıştı

evet canım çok doğru kılolular daha az kılo alıyo naısla bende anlamadım :)))

zayıflar daha çok alıyo :)

Yaaa ne varmış yaşında be 33 değilmiydin sen valla dövecem
Ya bak en güzeli sakinleşip azıcık rahat bırakmak ama böle umutsuz kötü bir şekilde değil
Tamam sakin sakin düşün rabbim ne verirse hayırlısı verir sende bunu iyi biliyorsun önce Allaha sıgın o sana herşeyin en güzelini verir

evet canım çok doğru kılolular daha az kılo alıyo naısla bende anlamadım :)))

zayıflar daha çok alıyo :)

valla bende anlamadımmmm var bir terslik ama

ah fatoşum ah olur mu ne 33 ü

36 yaşındayım ben ya.

Hani bi arkadaş var aplanızım ben diyor ya ipek miydi, bir de beren en büyükleriniz diyorlar ama onlar da değil

En yaşlınız benim 36 yaşındayım artık ben topiğe geldiğimde 35 tim

Faceye yükledim kıs göbegi yükledim sadece hatce merak ediyor diye
canım benimm cok teşekkür ederimmm cok yakışmış hamişlikkk bayıldımmm..ayşeminde dediği gibi ben hamileyken zaman gecmek bilmiyo ama başkası maşallah bir hamile duyuyoruz bir bakıyoruz yol yarı olmuş..
inşallah allahım sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin kuşum..

selam kızlar, geçmişten geldim şimdi herkesler dağıtmış,

ÖYLE SARHOŞ OLSAM Kİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ.......

hoşgeldinn hatunummmm daha doğrusu ablamm diyeyimm büyüğümsünn...
valla yılbaşına dağıtmayı düşünüyorum ama bakalım o zamana kadar fikrim değişmesse...

yaaa canımcımmmm Allahını seversen ne var yaşındaa annem bile benim 17 sene önce 34 yaşında dogurmuş şimdi 17 senede neler ilerledi. Millet 40 lı yaşlarda dogum yapıyor
Ya nolursun üzülme hani dedin ya çok isteyince allah neredeyse pişman ediyor o yuzden oluruna bırakalım inşAllah rabbim yüzüne güler
Hem bak berende 35 yaşında belki 36 oldu yeni dogdu bebişiiii

Yaaa canım yol yarıyı geçti şükür darısı sana inşAllahhh canımmmm
bende sizhamile kalınca dicem böleee aaa ne çabuk geçti hatcee ayşe diyeee
zaman bana geçecek ama size geçmicek hemde benim kızım abla olacak ohhh siz emzirecekken ben ananeye bırakıp gezcemmm

inşallahh canımmm allahım bizede nasip etsin en kısa zamanda...
bakk gari havada atarmışşş bizde büyütünce gezeriz ne yapak canımm alla alla..

hoşgeldinn hatunummmm daha doğrusu ablamm diyeyimm büyüğümsünn...
valla yılbaşına dağıtmayı düşünüyorum ama bakalım o zamana kadar fikrim değişmesse...

hoşbulduk balım, en güzelini yaparsın, eskiden ben de dağıtırdım arada çok iyi geliyordu....

neyse ya boşver çok sıkıldım zaten artık, berenin tüp oldu, diğerleri de tedaviyledir kesin, ben onlar kadar güçlü olamam.

İNŞALLAH, İNŞALLAH CANIM AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

ben kaçıyorum kızlar, gidip biraz kendimle kalıyım, bunalımıma devam ediyim bakalım iyice dibe vurayım.
iyi geceler herkese.

kızlarr yeğenime ördüğümm bolero nasıl olmuş..

Eklentiler

• $DSC03354.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 19
ben kaçıyorum kızlar, gidip biraz kendimle kalıyım, bunalımıma devam ediyim bakalım iyice dibe vurayım.
iyi geceler herkese.

iyi geceler ablacığımmmm...:80:
yok öyle bunalım takılmak filannnn..en kısa zamanda bir dr. gidip kontrol oluyosun ve bebiş çalışmalarına başlıyosunn ne olur daha fazla erteleme sonucta bayan kadın doğumcularda var utanıcak birşey yok...bak bende bağımlılık yaptı 1 ay göstermeyince yapamıyom..

Ben Çıkıyorum kızlar belim çok agrıdı
Annemin yrn yine doktoru var erken kalkıp giderim gündüz değil ama gece gelirim yine öptümhepinizi

çok güzel olmuş ellerine saglık becerikli hatuunsun vessellam
sağol canım beğenmene sevindim..
Ben Çıkıyorum kızlar belim çok agrıdı
Annemin yrn yine doktoru var erken kalkıp giderim gündüz değil ama gece gelirim yine öptümhepinizi

iyi geceler canımmmm...:79:
bende sizi öptümmm..annene ayrıca gecmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…