tommy de kim ya, erkek mi acaba yoksa smartcım
hosgeldın canım
Sorma yaa... Gitti bi tencere yemek.üzüldüm valla ne yalan söyleyeyim! :gitme:
Yok bişey demez öyle şeylere benim eşim.Zaten yorgun argın gelip yapmaya çalıştığımın farkında.Düşünceli bir adamdır!Genelde hep aperatif şeyer yeriz biz;bak kırk yılda bir yemek yapayım dedim onu da yaktım :sinifsinif:
slm canmm...hadi hayırlı olsun canm.
fiyatı nedir?
hosgeldın canım daha net bişi bellı degıl canım dıstan görünen bişi yokmus doktor öyle demıs ama ınsallah tahlıllerde baska sorun çıkmaz sonuçlarda bakalım
kızlar ben kaçıyorum kendınıze ıyı bakın ıyı aksmalr hepnıze görüşürüz by
bende ovulasyon testı yapıcam bu ay yıne ama benımkıler clear blue dıjıtal ovulasyon testı ovulasyon günü gülen yuz çıkıyomus ovulasyon günü degılse bos yüz çıkıyomus bakalım bu haftasonu baslıcam testlere ınsallah yakalayabılırım gülen yüzü
canım hiç moralını bozma düzelır ınsallah bu arada ilaç kullanırkende hamıle kalabılırsın sakıncasıda yok
kızlar ya bugün benden akıntı geldi adetim yeni bitti yapışkan şekildeydi ay şaşırdımm :)) heralde yumurtluyo olamam dimi ne acaba yoksa üşüttüm falan mı?
selam azize, topiğe hoşgeldin bu arada daha önce pek karşılaşamadık bu topicte seninle, belki sen hatırlamazsın beni.
Geçmiş olsun, allah beterinden korusun sağlıklı olsayda bebeğin şimdi hala seninle olurdu bunu da unutma canım.
Testler 37.90 otuz ovulasyon yanında dört gebelik testi var
kızlar ya bugün benden akıntı geldi adetim yeni bitti yapışkan şekildeydi ay şaşırdımm :)) heralde yumurtluyo olamam dimi ne acaba yoksa üşüttüm falan mı?
iyi akşamlar bolll muhabbetlerr
hoşgeldin canımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?