kızlar ya bugün benden akıntı geldi adetim yeni bitti yapışkan şekildeydi ay şaşırdımm :)) heralde yumurtluyo olamam dimi ne acaba yoksa üşüttüm falan mı?
iyi akşamlar bolll muhabbetlerr
fatoş son durumlar iyi okuduğum kadarıyla;hadi hayırlısı sen çizgini bozma onun da aldığı kararın araksında durmasını sağla....
biittimii inanmıyorum benim hala devammm herhalde yarın biterr
Gülüm ben pek güvenmyrum bu tstlere ama alsana sen de yaaa;başlarsın yapmaya.Ohh mis!20-30 lirayı nelere vermiyoruz ki bi ay sürekli yap pozitifi görene kadar.belli mi olur belki erken yumurtluyorsundur.
kaydirigubbakcemile3 iyi tatlım şuan iyi ama yamuk yapmasın die bütün yolları tıkadım belki okumuşsundur yazdım ama
Neeeeeee iki üç gün mü sürüyor reglin? Ne güzeeelll... Ama gerçi ona göre sikluusn kısa senin o da var.benim toplam 7 günevet canım benim 2 gün sürer 3. gün de gelir ama az sonrada kesilir :))
kaydirigubbakcemile3 iyi tatlım şuan iyi ama yamuk yapmasın die bütün yolları tıkadım belki okumuşsundur yazdım ama
canm bazılarımız adet bitimindede yumurtlarlar oyüzden hemen adet bitince ilişkiye girilirsede hamile kalma şansı vardır. dr. hep derler döllenme erken yada geç olurdiye.
bende hemen adet bitikten sonra hamile kalmıştım adetime 4gün varkende idrarda pozitif çıkmıştı.
kızlar ya bugün benden akıntı geldi adetim yeni bitti yapışkan şekildeydi ay şaşırdımm :)) heralde yumurtluyo olamam dimi ne acaba yoksa üşüttüm falan mı?
Okudum canım okumazmıyım :) Ben şunu bilir şunu söylerim.Kadının fendi her zaman erkeği yener.yeterki istesin.
smartcım, ben de bu yaz sonundan beri geçen aya kadar kullanmıştım bu testleri ve sadece ilk yaptığım ay pozitifi görmemiştim acemilikten, sonraki aylarda gördüm ama tutmadı, yani tabii ki güvenilir olamaz % 100, ama işte insan oyalanıyor kızım ya, en azından orda görüyoruz çift çizgiyi, bir de ne kadar olsa da ben hala ovulasyona inanmıyorum manen, teknikte tabii ki de ovulasyon olmadan bebiş gelmez ama işte, burda biraz fatalite giriyor devreye ve olacağı varsa başı sonu ortası yok bunun deyip geçiyorum ben de, yani bence sen inşallah olmazsın anti parantez diyorum, bir daha ki ay sadece testte pstv görünce çalışacam deme, hem testi yap ama hem de günaşırı paso devam, biz anca böyle tuttururuz belki hihoyyyt
smartcım beni eklemissin teşekkürler ama adet tarihim 28 ocak ama.
bu arada zeyhel biliyomus bak ilaç kullanmam hamile kalmamı kolaylastırcakmıs .
çok rahatladım biliyomusun. allahım işallah hepimize bebiş verir :))
gerçekten miiiii o zaman değerlendireyim ben bugünleri :)) olur mu olur dimiiii:)
kızlar merhaba, nasılsınız????
bende hala gelen giden yok!! dün bugün sıcak sıcak duş aldım bakalım yarın etkisini görürüz sanırım.
kızlar merhaba, nasılsınız????
Bende hala gelen giden yok!! Dün bugün sıcak sıcak duş aldım bakalım yarın etkisini görürüz sanırım.
Neeeeeee iki üç gün mü sürüyor reglin? Ne güzeeelll... Ama gerçi ona göre sikluusn kısa senin o da var.benim toplam 7 güngerçi ilk 2-3 günden sonra hiiççç zorlamıyo azalmış oluyo ama yine de o pedle gezmek gıcık bişey siklusum da 31-32 civarı işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?