Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ya bugün benden akıntı geldi adetim yeni bitti yapışkan şekildeydi ay şaşırdımm :)) heralde yumurtluyo olamam dimi ne acaba yoksa üşüttüm falan mı?

canm bazılarımız adet bitimindede yumurtlarlar oyüzden hemen adet bitince ilişkiye girilirsede hamile kalma şansı vardır. dr. hep derler döllenme erken yada geç olurdiye.
bende hemen adet bitikten sonra hamile kalmıştım adetime 4gün varkende idrarda pozitif çıkmıştı.

fatoş son durumlar iyi okuduğum kadarıyla;hadi hayırlısı sen çizgini bozma onun da aldığı kararın araksında durmasını sağla....

kaydirigubbakcemile3 iyi tatlım şuan iyi ama yamuk yapmasın die bütün yolları tıkadım belki okumuşsundur yazdım ama

biittimii inanmıyorum benim hala devammm herhalde yarın biterr

evet canım benim 2 gün sürer 3. gün de gelir ama az sonrada kesilir :))

Gülüm ben pek güvenmyrum bu tstlere ama alsana sen de yaaa;başlarsın yapmaya.Ohh mis!20-30 lirayı nelere vermiyoruz ki bi ay sürekli yap pozitifi görene kadar.belli mi olur belki erken yumurtluyorsundur.

ya canım onla uğraşmayı gözüm yemiyor açıkcası :)) ama hiç bir ağrı falan olmadı heralde üşüttüm yaa uffff ne zor işlerrrrrrr mafoldumben

kaydirigubbakcemile3 iyi tatlım şuan iyi ama yamuk yapmasın die bütün yolları tıkadım belki okumuşsundur yazdım ama

Okudum canım okumazmıyım :) Ben şunu bilir şunu söylerim.Kadının fendi her zaman erkeği yener.yeterki istesin.

smartcım, ben de bu yaz sonundan beri geçen aya kadar kullanmıştım bu testleri ve sadece ilk yaptığım ay pozitifi görmemiştim acemilikten, sonraki aylarda gördüm ama tutmadı, yani tabii ki güvenilir olamaz % 100, ama işte insan oyalanıyor kızım ya, en azından orda görüyoruz çift çizgiyi, bir de ne kadar olsa da ben hala ovulasyona inanmıyorum manen, teknikte tabii ki de ovulasyon olmadan bebiş gelmez ama işte, burda biraz fatalite giriyor devreye ve olacağı varsa başı sonu ortası yok bunun deyip geçiyorum ben de, yani bence sen inşallah olmazsın anti parantez diyorum, bir daha ki ay sadece testte pstv görünce çalışacam deme, hem testi yap ama hem de günaşırı paso devam, biz anca böyle tuttururuz belki hihoyyyt

smartcım beni eklemissin teşekkürler ama adet tarihim 28 ocak ama.
bu arada zeyhel biliyomus bak ilaç kullanmam hamile kalmamı kolaylastırcakmıs .
çok rahatladım biliyomusun. allahım işallah hepimize bebiş verir :))

evet canım benim 2 gün sürer 3. gün de gelir ama az sonrada kesilir :))
Neeeeeee iki üç gün mü sürüyor reglin? Ne güzeeelll... Ama gerçi ona göre sikluusn kısa senin o da var.benim toplam 7 gün gerçi ilk 2-3 günden sonra hiiççç zorlamıyo azalmış oluyo ama yine de o pedle gezmek gıcık bişey siklusum da 31-32 civarı işte.

ay ben de okudum, fatoş çok güzel fikir, altın bu kadar yüksekken hem de, çok iyi yapmışsın, bir sene eli kolu bağlanır hiç olmazsa kötükedihüso

Merhaba kızlar nasılsınız yenı hamıslerımız tebrık edıorum ınsallah saglıkla kucaklarlar bebıslerını benımde sat 6 aralıktı su saate kadar gelen gıden yok bakalım dua dın bana ınsallah vardır yarın test yapıcam aksama haber verırım sıze dua edın benım ıcın lutfen

gerçekten miiiii o zaman değerlendireyim ben bugünleri :)) olur mu olur dimiiii:)

kızlar ya bugün benden akıntı geldi adetim yeni bitti yapışkan şekildeydi ay şaşırdımm :)) heralde yumurtluyo olamam dimi ne acaba yoksa üşüttüm falan mı?

canım nasılsın. üşütmüş olabilirsin belki.
hiç benle konusmoyun artık (

Okudum canım okumazmıyım :) Ben şunu bilir şunu söylerim.Kadının fendi her zaman erkeği yener.yeterki istesin.

Napim içim sızlasada yapmam lazım eğer bebiş olursa dogum mogum anamm okudum pek masraflı allahım affetsin beni:Saruboceq:

Ben dayanamıyorum öyle gün aşırı ya bu ay pozitifi örene kadar yaptık öyle ama gel bi de bana sor.Olmazsa olmaz ne yapayım ölemem ya!Allah sağlık versin bir gün olur inşallah!

Tabi prolaktin sevyen düştükçe hamile kalma olasılıın artacak onu tahmin ettim etmesine de ben yine olayın bilimsel kısmına takıldım.Hani neden yüksekmiş olması gerektiğinden?Ne yapmışsın ya da ne yapmamışsında yükselmiş bu...Böyle bişeyle alaksı varmıymış... Gibi araştırmacı gıcık sorularım var ya benim onlardan biriydi.

gerçekten miiiii o zaman değerlendireyim ben bugünleri :)) olur mu olur dimiiii:)

ben korunmayı bıraktıktan hemen sonraki ay hamile kaldım.
adet bitiminden itibaren iki gün arayla çalışcan canm bidahaki adetine 1hafta kalana kadar.
sana tavsiyem.akıntılar yumurtlama habercisidir bunu çok iyi biliyorum.

kızlar merhaba, nasılsınız????
bende hala gelen giden yok!! dün bugün sıcak sıcak duş aldım bakalım yarın etkisini görürüz sanırım.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

saziye19.........................7 OCAK
Beren35..........................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979...................................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
Demetnur.....................14 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--???

bende hala gelen giden yok!! dün bugün sıcak sıcak duş aldım bakalım yarın etkisini görürüz sanırım.

İyiyiz canımcım ya,muhabbet ediyoruz işte.Bininci sayfaya yetiştin.Yaklaştık iyice :)
Ben sabah kızlar kaynatır bize bin küsürler düşer dedim ama performans düşüklüğü olmuş :roflol:

Bende hala gelen giden yok!! Dün bugün sıcak sıcak duş aldım bakalım yarın etkisini görürüz sanırım.

merhaba pembe ıyıyım sen nasılsın senınde gunn gecmsıtı sanırım dımı yaptınmı test falan beklıomusun sat ne zamandı canım

evet canım o konuda şanslıyım :)) ama iki günde yoğun oluyor..gerçekten dediğin gibi çok gıcık birşey..benim siklusta 30-31 ama bu ay erken geldi netteki hesaplayıcıya göre 29 a düştü siklusum :)) bıktım bu hesaplardan hiç bakmadım yumurtlama tarihine falan incir ve havuca devam bide ne zaman denk gelirse artıkk bir de böyle deneyim belki tutarr kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…