günaydın balımmmm
günaydın bitanemm...ah bi idilden haber alsaydık rahatlayacaktım valla :18:
inşallah balım benim mert kaan üzmez seni vaktinde gelir yavrucugun
nasılsın yelisimmmmm
günaydın balımmmm
günaydın bitanemm...ah bi idilden haber alsaydık rahatlayacaktım valla :18:
inşallah balım benim mert kaan üzmez seni vaktinde gelir yavrucugun
iiyimmm tatlışlarımmm ballı böreklerim menimm
efet gökçemmm senin mertcik bekler az daha ama erkek oldugu içinnn belli olmas işiiii
ınşallah şeker teyzeciğiiiii
ben onun pipisinı yerımmmm yaaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah tatlımm yerim be onuuu
kız yeme pipisini oğlanın anaaa pipisiz kalıcak oğluşun sonra
kalmz kalmazzzz ayhh bı doğsa yakışıklım hayırlısıylaa sona yaklaştıkça zaman geçmıyor artıkınnnn
kalmz kalmazzzz ayhh bı doğsa yakışıklım hayırlısıylaa sona yaklaştıkça zaman geçmıyor artıkınnnn
evettttt aynennnn gökçe yaaaa delircem bendeee. doğsada artık görsek yüzlerini şunların yaaaa. çok merak ediyorummm. zaman hiç geçmiyo gerçekten hergün elli defa doğsa artık demekten yoruldum
bak göreceksin canım benim ne kadar çabuk geçicek bide bakmışsınki kocaman olmuş mert kaan
evettttt aynennnn gökçe yaaaa delircem bendeee. doğsada artık görsek yüzlerini şunların yaaaa. çok merak ediyorummm. zaman hiç geçmiyo gerçekten hergün elli defa doğsa artık demekten yoruldum
ınş. şekerım nanemmmmm
bı doğsa hayırlısıyla buyusee yuruseeeeeahha ahhhhhhhh
bu arada kız kaan dıyıp duruyosunnnnkaan değil KAĞAN oğluşumun ıkıncı adıı
inşallah tatlım benimm
ay pardon şekerimmm mert kağann:)
ayy evtt yaaa bı doğsa allahın ıznıyleeeeben de aşırı merak edıorumm acaba kımee benzeyecek ben en çok onu bkelıyorummm bakalımm
senın nasıl durummm ;? sancın ağrın vs var mı
ınş. şekerım nanemmmmm
bı doğsa hayırlısıyla buyusee yuruseeeeeahha ahhhhhhhh
bu arada kız kaan dıyıp duruyosunnnnkaan değil KAĞAN oğluşumun ıkıncı adıı
kız ne kaldı şurda 1 ay bile yok çabucak geçicek geçicek balımmm benimmmm azıcık daha sabredin anamm :))
yaa sorma var tabi dur bi gideyim ayın 29 unda randevum söyliycem doktora bide merak ediyorum gece sancım tutarsa yine kendi doktorum doğum yaptıracakmı. yaptırmayacaksa suni sancıyla gündüz vakti yapsın bi tarih belirleyelim diycem. bakalım hayırlısı artık.
ayyy evet ama işte zaman geçse.
mrrbb kızlaar anca kalkıp gelebildimnmm
çok kötü bi gece geçirdimm miidem çok kötüü fıkır fıkır kaynıyoo
ne varsa çıkartttımmm zorlayıncada karnım çookk acıııdııı çokk kötüyüümmm
idil naaptı acabaaaa gece onu sancılar içinde düşündükçe bende gelicem o aşamalara inş. dediimm
Allahım idilime bebişine sağlık versin inş..
bendeee geldimmmmmmmmmm
ya kıslarr bişi sorucam sizeee biz allah nasip ederse yılbaşından sonra banyomuzu yaptırıcaz ama ne renk yaptırcagıma karar veremiorummm benim aklımda siyah ve fuşya var ama bilemiorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?