geçmiş olsunn tatlımmmmmmm şimdi iisin dimiiii
mrrbb kızlaar anca kalkıp gelebildimnmm
çok kötü bi gece geçirdimm miidem çok kötüü fıkır fıkır kaynıyoo
ne varsa çıkartttımmm zorlayıncada karnım çookk acıııdııı çokk kötüyüümmm
idil naaptı acabaaaa gece onu sancılar içinde düşündükçe bende gelicem o aşamalara inş. dediimm
Allahım idilime bebişine sağlık versin inş..
bendeee geldimmmmmmmmmm
ya kıslarr bişi sorucam sizeee biz allah nasip ederse yılbaşından sonra banyomuzu yaptırıcaz ama ne renk yaptırcagıma karar veremiorummm benim aklımda siyah ve fuşya var ama bilemiorummm
yelizim hoşgeldinn
bemcee siyah fayanslaraın arasına parlak grii çok hoş oluyo banyodaaa bi bak istersenn
canım bence siyah yaptırma çok karanlık oluyo. söle ben olsam parıltılı taslrdan yaptırdım..
buna benzioo
valla banyo fayansları yapan sowrumlarda cok degişik modeller var yenilerde eşimin kardesi yeni evine yaptırdı gezerek yaptır içine hangisi sinerse bir kere yapılıyo sonucta.
merhaba kizlarr..
idilden haber yok galiba napti acaba ins .almisdir kizini kucana saglikla...
melojj miden mi yaniyo tatlim ???
ayy kimsede knşmuooo
bende hast. gidicem bugün kontrolüm var dr. gelmiş iki gündür gidemiodm cenazesi varmış gelemiomuş başka dr.da ben gitmek istemedim aradım şlimdi de bugün gelmiş
belimede acayip sancıı vuruyo şimdiii gidiyimde bi görüneyimm yine nst bağlarlar heraldee
miiidem şimdi geçti canım ya gece çok kötüydümm çıkarmadan rahatlayamadım o zmnda karnım çok acıdıı bi huzurlu uyyamıorm kaç gündürr
şimdide belimde kasıklarımda acaip sancı varrr
ben epıdural sezeryan ıstıyorum ben normal doğum yapamam yaaa
bu sancılarda bıle panık yapıorum
doğum sancısında allah korusun yanııı
ben de 28ınde gdeceğim salı gunu yanı bakalım hayırlısı ıolsunnn baharcımm yaaa
bebeğin her şeyı tmm mı
ben daha şampuan takımı vs aalmadım
kuvetını almadımm
taşıma çantası bakıorum krafttan onu almdm bakalımm
yelizim hoşgeldinn
bemcee siyah fayanslaraın arasına parlak grii çok hoş oluyo banyodaaa bi bak istersenn
şimdii iyiyim canım saolasınn açım ama yhemeye korkuyorummm
ayy kimsede knşmuooo
bende hast. gidicem bugün kontrolüm var dr. gelmiş iki gündür gidemiodm cenazesi varmış gelemiomuş başka dr.da ben gitmek istemedim aradım şlimdi de bugün gelmiş
belimede acayip sancıı vuruyo şimdiii gidiyimde bi görüneyimm yine nst bağlarlar heraldee
ayy bilirim tatlim yaa zafraya ceviriyo benimde cok oluyo ilac falanda yaramadi.
badem iyi geliyo canim hic denedin mi bilmiyorum ben onunla rahatladim.üstelik badende sevmem.
hiii ne dersin sira sende mi bende mi.dr bana son 28 dedi gelmezse gidicem hastaneye suni sanciyla olacak ay hayirlisi bakalim..
ALINIR yavrum yaa hiç telaş yapma zaten göbişi düşene kadar yıkanmıyo yani ben yıkamıycam açıkçası. o yüzden kocişin o arada gidip alabilir. hepsi aynı yerden alınıyo zaten onlraın. çanta hiç önemli değil ben bi çanta aldım bebiş çantası 15 liraya hemde çok çok güzel bi çanta aldığım yerdeki kadında en iyisini yaptınız hepsi aynı ebat boşuna para vermeyin buna dedi. ben onları aldım bi süngerini getircek görümcem istanbuldan bide fırça alıcam ona. bende tam tamamlayamadım ama şamp. ve kuvet kuvet petini filan aldım maşrapa alcam düşündükçe aklıma geliyo ama 5 dakkada kocişime aldırırım eksik bişi olursa. ben normaldende sezaryendende korkmuyorum doğsunda artık kuzum. onu beklemek çok daha zor.
bencede güzel oluyo ama fuşyada çok çok güzel bir renkk ve çok güzel durur.
ahhh canım yaaa kıyamam ben sana git bakalım belkimde bebiş gelirrr hemencecik bel ağrısı doğum zamanı olurmuşşş
bende çok çekiyorum mide yanmasından. benim mide şurubum var onu içiyom çok dayanamazsam acısına. mide şurubum yanımda olmassada soda içiyorum bi tane o da iyi geliyo.
hmm sodaninda iyi geldigini bilmiyodum.
sen kacinci haftandasin canmm seninde dogum yakin galiba benm gibi..
ne oldu bu topige nazarmi aldi kimsecikler yok
ALINIR yavrum yaa hiç telaş yapma zaten göbişi düşene kadar yıkanmıyo yani ben yıkamıycam açıkçası. o yüzden kocişin o arada gidip alabilir. hepsi aynı yerden alınıyo zaten onlraın. çanta hiç önemli değil ben bi çanta aldım bebiş çantası 15 liraya hemde çok çok güzel bi çanta aldığım yerdeki kadında en iyisini yaptınız hepsi aynı ebat boşuna para vermeyin buna dedi. ben onları aldım bi süngerini getircek görümcem istanbuldan bide fırça alıcam ona. bende tam tamamlayamadım ama şamp. ve kuvet kuvet petini filan aldım maşrapa alcam düşündükçe aklıma geliyo ama 5 dakkada kocişime aldırırım eksik bişi olursa. ben normaldende sezaryendende korkmuyorum doğsunda artık kuzum. onu beklemek çok daha zor.
bencede güzel oluyo ama fuşyada çok çok güzel bir renkk ve çok güzel durur.
ahhh canım yaaa kıyamam ben sana git bakalım belkimde bebiş gelirrr hemencecik bel ağrısı doğum zamanı olurmuşşş
bende çok çekiyorum mide yanmasından. benim mide şurubum var onu içiyom çok dayanamazsam acısına. mide şurubum yanımda olmassada soda içiyorum bi tane o da iyi geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?