kıslarrr kimse yok ama olsun ben çok üzgünümm melegim göz kırpıp gideli tam 4 ay olmuş bugün
mrb tatlım bende yeni gelebildim bugün burda acayip bir sis var ve karşı apt dahi görünmüyor...
buarad çok üzüldüm yazdığın yazıya nerdeyse ağlıcam neolur üzme cnm bizi böyle konuşup meleğin gitti ama inşallah başka bir meleğin gelecek...bence eli kulağındadır senden bir atak bekliyorum ben valla.Rabbim hakkında hayırlısını versin sana çok güzel bir bebek daha versin ve onuda sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bitanem
hoşgeldin hayatımmm.
ne biliyim canım yaaa tarihe bakınca hatırladım bendeve kendimi kötü hissettim bi an yaşadıklarım falan rüya gibi geldi ve gitti arkasında babasıyla annesini bırakarak
çok çok kötülerini yaşayanlarda var ama işteallah hepimize sabır versin kimseyede yaşatmasın inşallahhhhh.allahım inşallah sana ve isteyen herkeze verir mucizesini
ne bu topiğin hali yaaiyice dağılmışız resmen hadi ben pek oturamıyorum,yazamıyorum o yüzden ama neden kimse bişeyler yazmıyor ki
yelizcim o fuşya-beyaz olan banyo daha çok hoşuma gitti benim..bence siyah kullanma banyon küçükse.
melojcum doktor amca ne dedi? yetişebilcekmi yaprak dökümü finaline
ne bu topiğin hali yaaiyice dağılmışız resmen hadi ben pek oturamıyorum,yazamıyorum o yüzden ama neden kimse bişeyler yazmıyor ki
yelizcim o fuşya-beyaz olan banyo daha çok hoşuma gitti benim..bence siyah kullanma banyon küçükse.
melojcum doktor amca ne dedi? yetişebilcekmi yaprak dökümü finaline
kızzlaarr mrb.
dr.gitmiştim geldiimm alttan muayene etti bugünn açılmam varmış az 2.5 santim
bide nst ye bağladıı o ağrılarım sancıymışş başlamış sancıların dedi sıklaşınca gelirsin
ama telaş yapma hemen sıklaşıcak demek deil bu ama tetikte ol dedii
kızzlaarr mrb.
dr.gitmiştim geldiimm alttan muayene etti bugünn açılmam varmış az 2.5 santim
bide nst ye bağladıı o ağrılarım sancıymışş başlamış sancıların dedi sıklaşınca gelirsin
ama telaş yapma hemen sıklaşıcak demek deil bu ama tetikte ol dedii
heheh bizimki doktor teyzeee :)))
sanırım finalle aynı gün doğucakk bu yaa neyse tekrarını izletirimmm ben artıkınn
hoşgeldin canım doğru söylüyorsun epey bi dağıldıkinşallah eski haline döner topiğimiz hamişler çoğaldıı herkesin işi gücü var demekki...enaz 4-5 hamiş doğurmak üzere sen nasılsın cnm iyimisin biraz daha?
melojjjj demek açılman başlamış hadi bakalım sıra sende sanırım idil doğurdu sesi soluğu çıkmıyor ama çok merak ettim onuuu bebeişi nasıl acaba?sen sancın gelince sakın panik yapma olurmu?
inş. selizzz inş. panik yapmam yanii bilmiorm garanti veremiyorum dr. dedi normal doğumdan vazgeçmedin demi dediii şimdilik vazgeçmedim ama son anda bilmiorm dedimm yokk sakın dedi ilk doğumun aksilik çıkmazsa normalden şaşma inş. dedii inş. dedim bendehoşgeldin canım doğru söylüyorsun epey bi dağıldıkinşallah eski haline döner topiğimiz hamişler çoğaldıı herkesin işi gücü var demekki...enaz 4-5 hamiş doğurmak üzere sen nasılsın cnm iyimisin biraz daha?
melojjjj demek açılman başlamış hadi bakalım sıra sende sanırım idil doğurdu sesi soluğu çıkmıyor ama çok merak ettim onuuu bebeişi nasıl acaba?sen sancın gelince sakın panik yapma olurmu?
anam geliyo minik sıpa desenehayırlısıyla,sağlıkla doğar inşallahh
ee napcan,tekrarıyla idare etcek artıkın
ben tam olarak iyiyim diyemiyorum hiç bi zaman..kasılmalarım devam ediyor..ilacımı kullanmaya devam ediyorum ediyorum bende..pazar günü kontrolüm var,sabırsızlıkla onu bekliyorum.
ben tam olarak iyiyim diyemiyorum hiç bi zaman..kasılmalarım devam ediyor..ilacımı kullanmaya devam ediyorum ediyorum bende..pazar günü kontrolüm var,sabırsızlıkla onu bekliyorum.
inş. selizzz inş. panik yapmam yanii bilmiorm garanti veremiyorum dr. dedi normal doğumdan vazgeçmedin demi dediii şimdilik vazgeçmedim ama son anda bilmiorm dedimm yokk sakın dedi ilk doğumun aksilik çıkmazsa normalden şaşma inş. dedii inş. dedim bende
inş. geliyodur ama ilk defa sancıların bu kdr fazla hissediyorumm bakalım bekliyoruzzz
sancı nasıl bişey ki:18: tarif etsene meloj
benim en büyük yardımcım eşim..kolay değil canım inşallah 2 aya kadar sende rahatlayacaksın canım.üçüzlerin cinsiyetleri ne kızz bnm hiç haberim yok...sen doğum yaptıktan sonra baya bir yardımcıya ihtiyacın var inşallah annen kayınvalden falan yardımcı olacaklardır.onlarr gittikten sonrada bakıcı falanmı ayarlayacaksın?hep düşünmüşümdür bir bebek neyse ikiz hatta üçüz nasıl olur diyee:26: Allah yardımcın olsun canım....
ahh çiğdem sende hayırlısıya şu zamanları atlatıpp alırsın yavrularını kucağına inş..
inş. selizzz inş. panik yapmam yanii bilmiorm garanti veremiyorum dr. dedi normal doğumdan vazgeçmedin demi dediii şimdilik vazgeçmedim ama son anda bilmiorm dedimm yokk sakın dedi ilk doğumun aksilik çıkmazsa normalden şaşma inş. dedii inş. dedim bende
inş. geliyodur ama ilk defa sancıların bu kdr fazla hissediyorumm bakalım bekliyoruzzz
kızlarr hepinize hayırlı akşamlar ben çıkıyorum artıkk
öpüormm hepinizii mucu mucuuuu
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım inşallah hiçbirimizin kucağı boş kalmasın...sende en yakın zamanda kavuş bebeğine bende haticede esmoşta nanede ayşede pembedanada hatunsultanda ve adını unuttuğum yada kendisini tanımadğım ama bebek isteyen herkese Rabbim versin inşallah en yakın zamanda....
allahım isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?