selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şekerlerimm..:92::92::92::92:
biz sağ salim geldik memleketimizee cok şükür.şimdilik herşey güzel gidiyoo biraz bazı şeyler canımı sıksada idare ediyoruzz...:97:idilimde galiba doğuma gitmiş allahım yar ve yardımcısı olsun inş. bir nefeste doğursun.. ee başka haber filan varmıı:87:
aman onlar sadece teferruat hatice boşverr takmaaa
tatilin tadını çıkar şekerim değişiklik ne güzel valla
idille ilgili yazı varmı diye okuyorum geçmişi
doğuma gitmiş deilde sancıları varmış diye okudum
inşallahhhh sağlıkla gelir baharımız
allah bi nefeste doğurmasını nasip etsin
nerde bu mıllet yahuuu
selammm canm ben varımm amaa yoruldum geçmişe bakmaktan biraz tv izlicemmm nasılsınn iyisin demi bi sorun yoktur inşallah????????
merhaba
tvde de bşey yokkkııı kurtlar fatmagul sevmıorum benn :26:
ben ıyıyım bı sıkıntı yok şimdılıkkk ama her an her şey de olabılırrr beklıyeceğiz bakalım
sen nasılsın
iyiyim cnm bendee takılayım dedim fatmagülü iziliyom bende tabi eşim kurtlar izleyelim demezseee
allah kolaylık versin cnmm
Kepeleklerim günaydıııııııııııınnnnçok ösledim valla sizi ama bugünler benim için çok zor geçiyo, öğürüp böğürmekten mahvoldum bütün gün ya uyuyorum ya çıkarıyorum dün miniğimizin kalp atışlarını da duyduk çok şükür ama biraz yavaş sanki dedi doktor, korkuyoruz bi aksilik olmaz inşallah, bir iki defa kusarken zorlamaktan kahverengi lekelenmelerim oldu doktora söyledim, progestan alıyorum, onun dışında iyi gidiyo sayılır, bir an önce karnımın çıkması için sabırsızlanıyorum daha hiç çıkmadı hatta daha da içe göçtü resmen
Arada bir gelip haber vermeye çalışıcam ama eskisi gibi sık girebileceğimi sanmıyorum artıksizi çok seviyorum bizi unutmayın anacııııııııııııııımmmmm
hee bu arada fikrinizi almak istiyorum İNCİ ismi nasıl ? 2 gündür aklıma geliyor hoşuma gitmeyede başladı gibi
Bidde kızım beni sevmiyor galibaayy bütün gün tekme atsın diye ugraşıyorum tek tük tıklıyor babası gelince bi başlıyor heleki elini karnıma koyunca çıldırıyor içerde Ben kıskanıyorum yaaa
hee bu arada fikrinizi almak istiyorum İNCİ ismi nasıl ? 2 gündür aklıma geliyor hoşuma gitmeyede başladı gibi
Bidde kızım beni sevmiyor galibaayy bütün gün tekme atsın diye ugraşıyorum tek tük tıklıyor babası gelince bi başlıyor heleki elini karnıma koyunca çıldırıyor içerde Ben kıskanıyorum yaaa
merhaba kızlar ben hala hastalanmadım bu gün dip köşe temizlik yaptım belimi ağrıtmışım galiba heralde yarına hastalanırım:18:anam ya hastalanmazsammmmya minnoşum geldiyse eee ayyy yine kaptıryorum bak kendimii:83: neyse inşallahh benimledir ama yoksada zaten bu ayda hiç hazırlamamıştım kendimi takmamayı öğreniyomuyum neee
bu arada idilcimm baharımızz doğmuşşşşş gözün aydın tatlımmmmmmrabbim uzun ömürler versinn yavrucuğunaaaa
darısı olmayanlara allahım tüm hamişleri bi avazda ıhh demeden kurtarsın hayırlısıyla inşalahhhhhhhh benden bu kadar bu arada neti kapattırıcam galiba arada abimlerden felan bakarım sizeeeeee ne var ne yok bendeki gelişmelerdende haberdar ederimm sizlerii siziii seviyorumm canlarmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?