Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şekerlerimm..:92::92::92::92:
biz sağ salim geldik memleketimizee cok şükür. şimdilik herşey güzel gidiyoo biraz bazı şeyler canımı sıksada idare ediyoruzz...:97:idilimde galiba doğuma gitmiş allahım yar ve yardımcısı olsun inş. bir nefeste doğursun.. ee başka haber filan varmıı:87:

aman onlar sadece teferruat hatice boşverr takmaaa
tatilin tadını çıkar şekerim değişiklik ne güzel valla
idille ilgili yazı varmı diye okuyorum geçmişi
doğuma gitmiş deilde sancıları varmış diye okudum
inşallahhhh sağlıkla gelir baharımız
allah bi nefeste doğurmasını nasip etsin

öyle valla ablacım dikkate almamaya çaılıyorumm ilgisiz davranında daha güzel oluyor..değişiklik cok iyi geldii özellikle yeğenimi cok özlemiştimm onunla olmak bana mutluluk veriyo tadını cıkarmaya çalışıyorum..
idilimde inş. herşey yolundadır haber verir mutlaka bizede eminim her gelişmeden..:26:
bu arada sana yapmış olduğum tickeri kopyalıyosun profiline girip profil düzenleye basıp atta cizelge var oraya yapıştırıyosun o kadar..

selammm canm ben varımm amaa yoruldum geçmişe bakmaktan biraz tv izlicemmm nasılsınn iyisin demi bi sorun yoktur inşallah????????

merhaba
tvde de bşey yokkkııı kurtlar fatmagul sevmıorum benn :26:
ben ıyıyım bı sıkıntı yok şimdılıkkk ama her an her şey de olabılırrr beklıyeceğiz bakalım
sen nasılsın

merhaba
tvde de bşey yokkkııı kurtlar fatmagul sevmıorum benn :26:
ben ıyıyım bı sıkıntı yok şimdılıkkk ama her an her şey de olabılırrr beklıyeceğiz bakalım
sen nasılsın

iyiyim cnm bendee takılayım dedim fatmagülü iziliyom bende tabi eşim kurtlar izleyelim demezseee
allah kolaylık versin cnmm

Ayyy canım benim karnının şişmesine daha çok var sen bırak onu düşünmeyi bugununun keyfini çıkar delü karıı
Herşey yolunda gidecek sen içini fera tut Rabbimyanınızda olsun hepinizi korusun

Selam Kızlar nasılsınız
Anacım ben bu işsizlikle anamın peşine takılıp sabah çıkıyorum akşam bi vakit geliyorum eve sapııttım sanırım

hee bu arada fikrinizi almak istiyorum İNCİ ismi nasıl ? 2 gündür aklıma geliyor hoşuma gitmeyede başladı gibi

Bidde kızım beni sevmiyor galiba ayy bütün gün tekme atsın diye ugraşıyorum tek tük tıklıyor babası gelince bi başlıyor heleki elini karnıma koyunca çıldırıyor içerde Ben kıskanıyorum yaaa

fatoşcum slmm
sakın uzulmeee annecıkk
bız hergun onlarla bırlıkte olduğumuz için pıtırcıklar babacıklarını ozluyorr
çnku benm mert kağanım da ılk gunden berı oyleee ve şimdı zıplıo atlıo babası dokununcaaaa
hele bır de opsunnn o gece uyuaömorum hareketlerınden düşünnn

ilahiii fatoşum kız babaya düşkün olur eğer oğlan doğuracak olsaydın oda sana tekmeler atardı.inci ismi süper bnm bi arkadaşın kızıda inci ismii ben çok seviyorum senin kızınada çok yakışır

kızlaaaaaaarrrrrrrr bakıınnnnnn idil ne yazmış facfe yeee

‎22 aralik saat 23:29 Baharim dogdu ♥
3,900kg ve 51cm.biz hala hastanedeyiz.dogum cok iyi gecti.

Darısı bana inşalaaahhhhhhhhh

merhaba kızlar ben hala hastalanmadım bu gün dip köşe temizlik yaptım belimi ağrıtmışım galiba heralde yarına hastalanırım:18:anam ya hastalanmazsammmm ya minnoşum geldiyse eee ayyy yine kaptıryorum bak kendimii:83: neyse inşallahh benimledir ama yoksada zaten bu ayda hiç hazırlamamıştım kendimi takmamayı öğreniyomuyum neee
bu arada idilcimm baharımızz doğmuşşşşş gözün aydın tatlımmmmmm rabbim uzun ömürler versinn yavrucuğunaaaa
darısı olmayanlara allahım tüm hamişleri bi avazda ıhh demeden kurtarsın hayırlısıyla inşalahhhhhhhh benden bu kadar bu arada neti kapattırıcam galiba arada abimlerden felan bakarım sizeeeeee ne var ne yok bendeki gelişmelerdende haberdar ederimm sizlerii siziii seviyorumm canlarmmmm

Selam Emoşum!Aman incitme bir yerlerini temizlik yapayım derken zorlanma emi...
İnşallah bebişin seninledir canım olmazsada sıkma canını ki sen güçlüsün zaten sıkmadıgını sabrettiğini biliyorum.Dualarımda seninle Allah'ım en hayırlı zamanda göndersin sağlıkla sana meleğini canımmm...
Ben de seni seviyorumm kendıne çok iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…