Selam Emoşum!Aman incitme bir yerlerini temizlik yapayım derken zorlanma emi...
İnşallah bebişin seninledir canım olmazsada sıkma canını ki sen güçlüsün zaten sıkmadıgını sabrettiğini biliyorum.Dualarımda seninle Allah'ım en hayırlı zamanda göndersin sağlıkla sana meleğini canımmm...
Ben de seni seviyorumm kendıne çok iyi bak
cnm benimm inşallahh rabbim her isteyene versin inşallahhh ayy bu arada çok tatlı olmuşsun yaa hamilelik çok çok yakışmışşş maşşallahhhhhhhhhben çıkıyorum tatlışımm kızlara çok selam söeleee öpüyorumm en kocamanındannnnn
su06,ademerve,elmi,Yavyum,EMOS8935,
iyi gecele kızlar nasılsınıız ya 2-3 gündür bilgisayarım baya yavaş ve burda net bağlantıları gidiyo ondan giremiyorum yaaa
su06,ademerve,elmi,Yavyum,EMOS8935,
iyi gecele kızlar nasılsınıız ya 2-3 gündür bilgisayarım baya yavaş ve burda net bağlantıları gidiyo ondan giremiyorum yaaa
idill canimm dogum yapmissin kizini kucana almissin gözün aydin.darisi benim melojj,superisi ve tüm hamilelerin basina.
ins benm kizimda zamaninda gelir.aminnnnnnn
Canım uzun zamandır karşılaşamıyorduk sanırım...Hamileymişsin inan senin adına çok mutluyum Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımm
Amin canım...Hayırlısıyla sağlıkla bir avazda alın bebeklerinizi kucaklarınıza inşallah...
Sonra siz onları büyütürken biz doğuralımm :)
Allah razı olsun canım evet hamileyim hala inanamıyorum yarın bebeğin kesesini görmeye gitcez Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi....canı sana bişey sorcam hamileliğinin ilk dönemlerinde karnında ara ara adet ağrısına benzer ağrılar oluyomuydu benim oluyoda
iyi geceler tatlimm,
hos geldinnn.ben kendi adima iyim kizimin gelmesini bekliyorum idilide okuyunca bir tuaf oldum yaa.
sen nasilsin özlettin kendini.
Senden de olsun canım....Ne mutlu ya çok heyecanlı gerçekten hepsi ayrı ayrı.Hayırlısıyla yarın büyük ve güzel bir gün olur senin için...
Evett canım benim halada oluyor yanii 4ay boyunca aralıklarla devam etti.Sen hiç canını sıkıp olumsuz düşünme
canım benim içimi rahatlattın gerçekten ,inşallah öyle olur canım uzun bir zamandan sonra bu heycanı tekrar yaşıyorum inşallah herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?