Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar yarın iş var... Ben kaçayım yavaştan...Sizleri seviyorum kendinize çok iyi bakın öptüm kocaman kocaman!

Günaydın kızlar dün gece kahverengi lekelerim oldu, çok da sancım hemen hastaneye gittik, malesef minnaklarımdan birinin bizi bırakıp gittiğini öğrendik tsh çok yüksek çıktı, daha önce de defalarca ölçülmüştü ama normaldi, bazen gebeliğin tetiklemesiyle böyle artabiliyomuş hemen onun için tedaviye başladık, umarım çok geç değildir, diğer bebeğimi de kaybetmek istemiyorum o şimdilik iyi görünüyo, kardeşinin ona bi zararı olmicanı söyledi doktorumuz, ama tsh çok önemli dedi :26: dua edin bizim için, Allahtan hayırlısı diyorum ama yine de kaybetmek istemiyorum yaa bu durum bebeğin zekasını da çok etkiliyomuş sanırım çok korkuyorum

Fırsat buldukça girerim yine kızlar, şimdi dinlenmem gerek öpüyorum hepinizi

serocum benimm çok üzüldümmm ama güçlü ol bitanem güçlü ol ki öbür minnakın sana sıkı sıkı tutunabilsin umarım herşey gönlünce olurrr onunla geçmiş olsun balım rabbim diğer bebeğini sana bağışlasınnn

hemen hastaneye gittik, malesef minnaklarımdan birinin bizi bırakıp gittiğini öğrendik tsh çok yüksek çıktı, daha önce de defalarca ölçülmüştü ama normaldi, bazen gebeliğin tetiklemesiyle böyle artabiliyomuş hemen onun için tedaviye başladık, umarım çok geç değildir, diğer bebeğimi de kaybetmek istemiyorum o şimdilik iyi görünüyo, kardeşinin ona bi zararı olmicanı söyledi doktorumuz, ama tsh çok önemli dedi :26: dua edin bizim için, Allahtan hayırlısı diyorum ama yine de kaybetmek istemiyorum yaa bu durum bebeğin zekasını da çok etkiliyomuş sanırım çok korkuyorum [/B][/QUOTE]

gecmis olsun canim cok dikkat et kendine üzülme ins diger bebisin seni birakmicak.
dualarim seninlee

canımmm,,bitanem...üzülmedim desem yalan ama neyseki miniklerin biri annesini bırakmamış..inşallahhta hiç bırakmıycak...
Asla Rabbime isyan değil..hayırlısı O'ndann...ama neden sürekli bişeyler çıkıyor.prolaktinn..yüksek tansiyon.şimdide tsh...nazaramı geliyosun karasu..
Rabbim seni ve minikinizi korusunn...
Allah sağsalm kucağınıza almayı nasip etsinn kuzucuğunuzu...

Canım ya ne desemki çok üzüldüm inş.diğeri iyi olurda seni teselli etmeye yeter. iyi şeyler düşün ne olur stres çok etkiliyo

canımmmmmmm bende bayyıldımm evet ya karar kıldık siyah yaptırmıcaz banyo çok ufak bogar yani.şimdide turkuaz ve kahverengi düşünüyorum ama tabi gidip bi bakmam lazım seramklere anca ondan sonra karar verebilicezzzz.

canımm çok üzüldüğmmmm dualarım seninle hayatımmm inşallahhh öteki fındıkkkk annesini üzmezzzz.sende bol bopl dinlen hatta rapor falan alll

günaydınn yavrularrrrrrr

emoşum neti neden kapattırıosunnn hayırdırrrr

yıldızcımmm sen doktora gittinmi canımmm bi sorun yoktur umarımmm

günaydınn yavrularrrrrrr

emoşum neti neden kapattırıosunnn hayırdırrrr

yıldızcımmm sen doktora gittinmi canımmm bi sorun yoktur umarımmm

günaydın canım başka doktoraa teeeeeee çarşamba gittim. doktor keseyi karından gördü bence kan tahlili yanlış dedi. tahlil verdik çarşambadan daha alacaz makina bozulmuş şimdi aradım bugün yapılmış sonuç 2,30 da çıkar dediler. şansıma bak kaç gündür heyecanla bekliyoz
sen nasılsın bebeğim

bakkkkk gördünnnmüüü demiştik sana tahlil yanlış olabilirr diieeee ayyy hadi canımm inşallah seninledirrr velettt

bakkkkk gördünnnmüüü demiştik sana tahlil yanlış olabilirr diieeee ayyy hadi canımm inşallah seninledirrr velettt

bu velet ne kadar nazlı bi bilsen görünmemek için kaç gündür neler yapıyo ultrasyonda doktor zor yakalıyo ama büyümüş biras geçen hafta alttan bakmıştı anca görmüştü

kızlaaaaaaarrrrrrrr bakıınnnnnn idil ne yazmış facfe yeee

‎22 aralik saat 23:29 Baharim dogdu ♥
3,900kg ve 51cm.biz hala hastanedeyiz.dogum cok iyi gecti.

Darısı bana inşalaaahhhhhhhhh

İDİLİMMM canm benımmmm rabbım saüsalım bebeğinı kucağına vermiş ne gusell
bahar bebeğimızın de maşallahı varrr annecığııı
darısı tum hamışlerın başına dıyelımmm içinde de banaa

canm benım okuken çok uzuldummm
ne denır bole durumlarda ınan bılmem ama şunu ıyı bılıorum kı sen çok güçlü bır kızsınn daha da guçlu olmalısınkı dığer meleğin sana ıyıce tutunsunnnn annesı onu düşün şimdıo allahın ıznıyle hıçbır şey çıkmazz herşey çok gusel olacak buna ınan boylee olacak goreceksınnnn hem dınlenn yat uzann bol bol meyve yeee bol bol dua ett rabbım her şeyın hayırlısını versınnn

yıldızcımmm hayırlısı olsunnn bak gordun mu
maşallahın var ınş. herşey gusel olur ve gusel hberlerınle donersın buraayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…