Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Napim içim sızlasada yapmam lazım eğer bebiş olursa dogum mogum anamm okudum pek masraflı allahım affetsin beni:Saruboceq:

Tabiii canım hem de ne masraf....Artı bir kaç ay da işe gidemeyeceksin.Sanırım özel sektördesin o da girecek işin içine sonrasında bakıcı falan derken her ay bi 700-800 içeri giriyor insan.Bizim çevrede 700den aşağı çocuk bakan yok;şaka gibi fiyatlar ne bu yaaaaaaa

moralim cok bozuktu doktora sormayı bile akıl edemedim o an.

canım nasılsın. üşütmüş olabilirsin belki.
hiç benle konusmoyun artık (

ay canımmm kusura bakma valla göremedim ( kıyamam sana hiç konuşmaz olurmuyumm nasılsınnnnn? bence de üşüttüm ama değerlendirmekte fayda var:)

Ben eğer bu ayın 17sinde olursam hakikaten teste göre olup da.Diyeceğim ki bu incir hakikaten yumurtanın olgunlaşmasında etkili.Ama olmazsam ya da hiç olmazsam diyeceğim ki Evet bu incir hakikaten etkili :sm_cool:

ama 19-20 gibi olursa ben demiştim size test yanlıştı da derim haberiniz olsun :)

ay canımmm kusura bakma valla göremedim ( kıyamam sana hiç konuşmaz olurmuyumm nasılsınnnnn? bence de üşüttüm ama değerlendirmekte fayda var:)

bencede degerlendir sekerimm..
okudunmu benim prolaktin hormonu yüksek çıktı ilaç kullanacam.
ama çalısmalara devam tabiki :)))

zehselcim çok sevindim canım eşinle ilgili bir sorun çıkmadığına inş.hiç sorun kalmaz ve sende tez zamanda kavuşursun bebeğineeee inş. böyle fırlama bir oğlun yada böyle kokoş bir kızın bayanssulusmile olur sağlıkla huzurla gelir inş. bebişkooooooonn opuyorumnanaktan

smart ben de şimdi hesapladım da, bugün yani 31. regl oldum, bu demek ki -14= Ben 17. gün yumurtlamışım o zaman di mi, ayın 23 ü oluyor, ama hesaplayıcı ayın 21 ini göstermişti bana

Napim içim sızlasada yapmam lazım eğer bebiş olursa dogum mogum anamm okudum pek masraflı allahım affetsin beni:Saruboceq:

canım sabah yazdım ama görmedin klava: çok sevindim demiştim eşinin seni anlamasına ve doğru olanı bulmasına :)) iyi yapmışsın altınları geri al da sen biriktir bari :))

canım valla bunu öğrendiğim iyi oldu ben hiç ihtimal vermezdim adetin hemen bitiminde olmaz falan diye ama imkansız diye bir şey yok belki de yumurtlamadır :)) teşekkür ederim canımmmmm

Hmmm senin de uzunmuş benim gibi hem de iki üç gün oluyorsun;ama bu bana haksızlık yaaaaaa kötükedihüso

ben hep 10 veya 12. günler arası yumurtluyordum ovulasyon testlerine göre de

iyi akşamlar arkadaşlarr..herkezde burdaymışşş ne güzell...görüşmeyeli nasılsınız acaba..

Anladım canımcım!çalışmalra tam gaz devam :) İnşallah bu ay gelir bebişin yaaaaa Bu ay pek bereketli (aman MAŞALLAH diyeyim) baksana :)

maşallahhhhhhhhhhhhhhhh.
bu arada darısı basımıza :)))
pek bereketli bu günlerde topikk. bizede kısmet olur işallah..

smart ben de şimdi hesapladım da, bugün yani 31. regl oldum, bu demek ki -14= Ben 17. gün yumurtlamışım o zaman di mi, ayın 23 ü oluyor, ama hesaplayıcı ayın 21 ini göstermişti bana

Evet canım öyle oluyo.Ama hesaplayıcılar senin son üç peryodunu alıp ona göre olası bir tarih gösteriyo.ışte o yüzden hem kendi hesapladığın tarih hem de hesaplayıcınınkine dikkat edip o arayı kaçırmamak lazım diye düşünüyorum ben.

bak o akdar ağlamana değdi mi be gülüm yaaa!bir daha seni öyle görmek sitemiyoruummmmklava: Çok üzüldüm o gece sana ben

sana da iyi akşamlar hatice, hiç karşılaşmadık seninle ama ilk merhabayı ben diyeyim bu akşam

teşekkürler canım sağol..bu topiğinn hayranıyım diyebilirimm..çalıştığım için pek uğrayamıyorum ama yazılarınızı takip ediyorum.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…