Napim içim sızlasada yapmam lazım eğer bebiş olursa dogum mogum anamm okudum pek masraflı allahım affetsin beni:Saruboceq:
Ben dayanamıyorum öyle gün aşırı ya bu ay pozitifi örene kadar yaptık öyle ama gel bi de bana sor.Olmazsa olmaz ne yapayım ölemem ya!Allah sağlık versin bir gün olur inşallah!
Tabi prolaktin sevyen düştükçe hamile kalma olasılıın artacak onu tahmin ettim etmesine de ben yine olayın bilimsel kısmına takıldım.Hani neden yüksekmiş olması gerektiğinden?Ne yapmışsın ya da ne yapmamışsında yükselmiş bu...Böyle bişeyle alaksı varmıymış... Gibi araştırmacı gıcık sorularım var ya benim onlardan biriydi.
canım nasılsın. üşütmüş olabilirsin belki.
hiç benle konusmoyun artık(
evet canım o konuda şanslıyım :)) ama iki günde yoğun oluyor..gerçekten dediğin gibi çok gıcık birşey..benim siklusta 30-31 ama bu ay erken geldi netteki hesaplayıcıya göre 29 a düştü siklusum :)) bıktım bu hesaplardan hiç bakmadım yumurtlama tarihine falan incir ve havuca devam bide ne zaman denk gelirse artıkk bir de böyle deneyim belki tutarr kaydirigubbakcemile3
ay canımmm kusura bakma valla göremedim( kıyamam sana hiç konuşmaz olurmuyumm nasılsınnnnn? bence de üşüttüm ama değerlendirmekte fayda var:)
moralim cok bozuktu doktora sormayı bile akıl edemedim o an.
ıyıyım canım bende esım bugün gitti doktora doktor muayne etmıs önce dıstan görünen bir problem yok bu çok ıyı demıs mesela varıkosel olsa dıstan bıle anlasılıyomus sonra madem ıncelenmek ıstıyosun ayrıntılı bakalım demıs ultrason çekılecek cumartesı sabah ve sperm tahlılı yapılacak yıne cumartesı günü ınsallah aksılık olmaz aılende çocugu olmayan varmı dıye sormus tabıkı yok yanı bu da ıyı demıs sonra ayrıntılı anlatmıs herseyı işte egerkı sorun çıkarsa mesela varıkosel amelıyatla halledılıyor demıs ama genetık bişi olursa demıs yapıcak bişeyımız olmuyo ydemıs yanı kısacası tüp bebek olur demek ıstemıs herseyı çok güzel anlattı benı bılgılendırdı dıyo esım memnun kalmıs çok bakalım ınsallah sonuçlarımızda temız çıkar Allah ım dua edın lütfen
Napim içim sızlasada yapmam lazım eğer bebiş olursa dogum mogum anamm okudum pek masraflı allahım affetsin beni:Saruboceq:
ben korunmayı bıraktıktan hemen sonraki ay hamile kaldım.
adet bitiminden itibaren iki gün arayla çalışcan canm bidahaki adetine 1hafta kalana kadar.
sana tavsiyem.akıntılar yumurtlama habercisidir bunu çok iyi biliyorum.
Meraba kızlar:smiley-cool:
evet canım o konuda şanslıyım :)) ama iki günde yoğun oluyor..gerçekten dediğin gibi çok gıcık birşey..benim siklusta 30-31 ama bu ay erken geldi netteki hesaplayıcıya göre 29 a düştü siklusum :)) bıktım bu hesaplardan hiç bakmadım yumurtlama tarihine falan incir ve havuca devam bide ne zaman denk gelirse artıkk bir de böyle deneyim belki tutarr kaydirigubbakcemile3
Anladım canımcım!çalışmalra tam gaz devam :) İnşallah bu ay gelir bebişin yaaaaaBu ay pek bereketli (aman MAŞALLAH diyeyim) baksana :)
iyi akşamlar arkadaşlarr..herkezde burdaymışşş ne güzell...görüşmeyeli nasılsınız acaba..
merhaba pembe ıyıyım sen nasılsın senınde gunn gecmsıtı sanırım dımı yaptınmı test falan beklıomusun sat ne zamandı canım
smart ben de şimdi hesapladım da, bugün yani 31. regl oldum, bu demek ki -14= Ben 17. gün yumurtlamışım o zaman di mi, ayın 23 ü oluyor, ama hesaplayıcı ayın 21 ini göstermişti bana
sana da iyi akşamlar hatice, hiç karşılaşmadık seninle ama ilk merhabayı ben diyeyim bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?