günaydın kızlarr
hayırlı cumalar bende bişey sormak istiyorumm lütfen yardımcı olun pko hastasıyım 4aralıkda adet oldum adetım 3gün falan sürdü 12-13aralık ovulasyon testıyle yumurtladıgımı gördüm ve çalısmalar oldu ve19aralık pazar günü acayıp bi baş donmesi kalkar kkalkmaz miğde bulantısı ve istifar sabah sabah sonra kayınvalıdemın ısrarıyla 21aralık kan tahlılı yaptırdım sonucum 2,78 çıkmış.dün kasıgımda bi agrı oldu ondan onceki gün hafif akıntım oldu beyaz ben bu ay incir kürü yaptım acaba degerı omu yüksetti biraz sacma oldu galıbaa adet tarıhım 5ocak bu deger nasıl
kız suskun napıosunn hımmm
ayy ne suskunuuu şekerimmm kendimi tanımasam inancam heeee
napimmm ööle bakıyom pc ye oda bana bakıyoo yakındır aramızda bi aşk dogmasııı
bi hamilelik başlamış olabbiliri ve yerleşme aşamasında olabilirrr hayırlısı hakkında
bende uzanıorum mertişko hareketlı yınee bakalımm pzts ya da salı gdeceğiz dr a ne dıyecekkk artık doğsa dıyorummm yaaa bı andan da az daha buyusun tabıkı dıorummm
ohh ohhh maşallahhh kocişlerle mucu mucu larınızzzz işe geç kalmalarrrr ne gusel ne guselll bebişler gelsınnnn bol bol mucu mucu yapın daaa
teşekkürler cok sagol :)
saol bitanem hayırlısıİDİLİMMM canm benımmmm rabbım saüsalım bebeğinı kucağına vermiş ne gusell
bahar bebeğimızın de maşallahı varrr annecığııı
darısı tum hamışlerın başına dıyelımmm içinde de banaa
canm benım okuken çok uzuldummm
ne denır bole durumlarda ınan bılmem ama şunu ıyı bılıorum kı sen çok güçlü bır kızsınn daha da guçlu olmalısınkı dığer meleğin sana ıyıce tutunsunnnnannesı onu düşün şimdıo allahın ıznıyle hıçbır şey çıkmazz herşey çok gusel olacak buna ınan boylee olacak goreceksınnnn hem dınlenn yat uzann bol bol meyve yeee bol bol dua ett rabbım her şeyın hayırlısını versınnn
yıldızcımmm hayırlısı olsunnn bak gordun mu
maşallahın varınş. herşey gusel olur ve gusel hberlerınle donersın buraayaa
gunaydın tomurcuklarımmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy sabah sabahhh bideeee mucuk mucuk yaptık kocişleeeeegeç kaldımm işeee
canım sen haziran desende çok sürmez senin bebişin gelmesi baksana sabah sabah mucu mucuayyy efettt yaaaaa sabah sabah mucularada bayılıyommmayyy yok bebiş gelmesin daha haziran gibi gelsin
ohh maşallahh mertçigeeeeedur kıs daha gelmesin ascık daha dursun sonadaaa pırttt çıkıversinnnnnn
ayyy efettt yaaaaa sabah sabah mucularada bayılıyommmayyy yok bebiş gelmesin daha haziran gibi gelsin
ohh maşallahh mertçigeeeeedur kıs daha gelmesin ascık daha dursun sonadaaa pırttt çıkıversinnnnnn
kuduruk senııııııııııııııhadı bakalım rabbım gonlune gore versın ınş. yelızcımmmm
ayyy bılmıom artık pırt dıye mı çıkıcakk nasıl olacakkkk ben sezeryan ıstıorummmmm :18::18:
günaydın kızlarr
hayırlı cumalar bende bişey sormak istiyorumm lütfen yardımcı olun pko hastasıyım 4aralıkda adet oldum adetım 3gün falan sürdü 12-13aralık ovulasyon testıyle yumurtladıgımı gördüm ve çalısmalar oldu ve19aralık pazar günü acayıp bi baş donmesi kalkar kkalkmaz miğde bulantısı ve istifar sabah sabah sonra kayınvalıdemın ısrarıyla 21aralık kan tahlılı yaptırdım sonucum 2,78 çıkmış.dün kasıgımda bi agrı oldu ondan onceki gün hafif akıntım oldu beyaz ben bu ay incir kürü yaptım acaba degerı omu yüksetti biraz sacma oldu galıbaa adet tarıhım 5ocak bu deger nasıl
ayy bencede sezeryan yaaa ohhh rahat vallaaaa
canım benimde bi kere 3.2 çıktı..daha önce iki defa 0.00 çıkınca ümitlenir gb oldumm.bende o ay bal tarçın çörek otu yemiştim.sanırım bu karışımlar tetikliyor hormonları..seni asla üzmek istemem ama ümitlenme..eğer adetin çok gecikirse dr.a git..tahlililerini yaptır..alttan muayene ol..yumurta takibi yapılsınn...sonra hemencik bebiş gelirr...
kız rahatlıktan değil ınan aslında cesaretım olsaa kesınlııklee normal doğum ısterımmm ama cesaretım yok ben panık bı ınsanımmm azcıcık sancıda ağlıorummm kı düşün doğum sancıları kımbılır nasıldrrr hayırlısı yaaaa
eliff hanımmm hıç slm yok bıze maşallahhh
ayy evet tatlım zaten normal dogum en iyisi ama o sancılarrr fakann bide çıkıyo kanlı kanlı yok arkasından eşi bilmem nesiii ıyyyyyyyyy kötü beee
evet gökçem katılıyorum sana
canım benimde bi kere 3.2 çıktı..daha önce iki defa 0.00 çıkınca ümitlenir gb oldumm.bende o ay bal tarçın çörek otu yemiştim.sanırım bu karışımlar tetikliyor hormonları..seni asla üzmek istemem ama ümitlenme..eğer adetin çok gecikirse dr.a git..tahlililerini yaptır..alttan muayene ol..yumurta takibi yapılsınn...sonra hemencik bebiş gelirr...
Günaydın kızlardün gece kahverengi lekelerim oldu, çok da sancım hemen hastaneye gittik, malesef minnaklarımdan birinin bizi bırakıp gittiğini öğrendik tsh çok yüksek çıktı, daha önce de defalarca ölçülmüştü ama normaldi, bazen gebeliğin tetiklemesiyle böyle artabiliyomuş hemen onun için tedaviye başladık, umarım çok geç değildir, diğer bebeğimi de kaybetmek istemiyorum o şimdilik iyi görünüyo, kardeşinin ona bi zararı olmicanı söyledi doktorumuz, ama tsh çok önemli dedi :26: dua edin bizim için, Allahtan hayırlısı diyorum ama yine de kaybetmek istemiyorum yaa bu durum bebeğin zekasını da çok etkiliyomuş sanırım çok korkuyorum
günaydın canım başka doktoraa teeeeeee çarşamba gittim. doktor keseyi karından gördü bence kan tahlili yanlış dedi. tahlil verdik çarşambadan daha alacaz makina bozulmuş şimdi aradım bugün yapılmış sonuç 2,30 da çıkar dediler. şansıma bak kaç gündür heyecanla bekliyoz
sen nasılsın bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?