Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarr
hayırlı cumalar bende bişey sormak istiyorumm lütfen yardımcı olun pko hastasıyım 4aralıkda adet oldum adetım 3gün falan sürdü 12-13aralık ovulasyon testıyle yumurtladıgımı gördüm ve çalısmalar oldu ve19aralık pazar günü acayıp bi baş donmesi kalkar kkalkmaz miğde bulantısı ve istifar sabah sabah sonra kayınvalıdemın ısrarıyla 21aralık kan tahlılı yaptırdım sonucum 2,78 çıkmış.dün kasıgımda bi agrı oldu ondan onceki gün hafif akıntım oldu beyaz ben bu ay incir kürü yaptım acaba degerı omu yüksetti biraz sacma oldu galıbaa adet tarıhım 5ocak bu deger nasıl

bi hamilelik başlamış olabbiliri ve yerleşme aşamasında olabilirrr hayırlısı hakkında

ayy ne suskunuuu şekerimmm kendimi tanımasam inancam heeee
napimmm ööle bakıyom pc ye oda bana bakıyoo yakındır aramızda bi aşk dogmasııı

bende uzanıorum mertişko hareketlı yınee bakalımm pzts ya da salı gdeceğiz dr a ne dıyecekkk artık doğsa dıyorummm yaaa bı andan da az daha buyusun tabıkı dıorummm

ohh ohhh maşallahhh kocişlerle mucu mucu larınızzzz işe geç kalmalarrrr ne gusel ne guselll bebişler gelsınnnn bol bol mucu mucu yapın daaa

ayyy efettt yaaaaa sabah sabah mucularada bayılıyommm ayyy yok bebiş gelmesin daha haziran gibi gelsin
ohh maşallahh mertçigeeeee dur kıs daha gelmesin ascık daha dursun sonadaaa pırttt çıkıversinnnnnn

saol bitanem hayırlısı
idilim doğum yapmış canım hemşom yerim ben onun baharını darısı günü gelince senin başına inşallah

gunaydın tomurcuklarımmmmmmmmmmmmmmmm

ayyy sabah sabahhh bideeee mucuk mucuk yaptık kocişleeeee geç kaldımm işeee

ayyy efettt yaaaaa sabah sabah mucularada bayılıyommm ayyy yok bebiş gelmesin daha haziran gibi gelsin
ohh maşallahh mertçigeeeee dur kıs daha gelmesin ascık daha dursun sonadaaa pırttt çıkıversinnnnnn
canım sen haziran desende çok sürmez senin bebişin gelmesi baksana sabah sabah mucu mucu

kuduruk senıııııııııııııı hadı bakalım rabbım gonlune gore versın ınş. yelızcımmmm

ayyy bılmıom artık pırt dıye mı çıkıcakk nasıl olacakkkk ben sezeryan ıstıorummmmm :18::18:

canım benimde bi kere 3.2 çıktı..daha önce iki defa 0.00 çıkınca ümitlenir gb oldumm.bende o ay bal tarçın çörek otu yemiştim.sanırım bu karışımlar tetikliyor hormonları..seni asla üzmek istemem ama ümitlenme..eğer adetin çok gecikirse dr.a git..tahlililerini yaptır..alttan muayene ol..yumurta takibi yapılsınn...sonra hemencik bebiş gelirr...

ayy bencede sezeryan yaaa ohhh rahat vallaaaa

kız rahatlıktan değil ınan aslında cesaretım olsaa kesınlııklee normal doğum ısterımmm ama cesaretım yok ben panık bı ınsanımmm azcıcık sancıda ağlıorummm kı düşün doğum sancıları kımbılır nasıldrrr hayırlısı yaaaa

eliff hanımmm hıç slm yok bıze maşallahhh

ayy evet tatlım zaten normal dogum en iyisi ama o sancılarrr fakann bide çıkıyo kanlı kanlı yok arkasından eşi bilmem nesiii ıyyyyyyyyy kötü beee

evet gökçem katılıyorum sana

ayy evet tatlım zaten normal dogum en iyisi ama o sancılarrr fakann bide çıkıyo kanlı kanlı yok arkasından eşi bilmem nesiii ıyyyyyyyyy kötü beee

evet gökçem katılıyorum sana

ayyyyyyyy sus anlatmaaaaaaaaaaaa bı tuaf oldummmmmmmmmmmm

tabıkısı katılacaksın çnku haklıyım yalan mı ama

ama senin adet günün gelmemişşş... :26: ben geçti sandım.. hmm olabilirr ozaman..hayırlısı olsun inşallahhh..

canım benimmmm çok üzüldüm haberini okuyunca ama nolur ümitsiz olma tamammı balım benim inşallah diger minnakın annesini hiç bırakmayacak inşallah aynı şeyleri yaşamazsın bitanem ya dualarım hep seninle
Allahım seni ve minnakını nazarlardan herşeyden korusun
kendine ve bebişine çok dikkat et bebegim tamammı

yıldızcım canım benim çok sevindim varya bu habere bak gördünmü yalancı çıktım diye üzülüyordun canını sıkmaya degmezmiş..inşallah degerin çok yüksek çıkar bi ohh deyip rahatlarsın bitanem...sonucu ögrenir ögrenmez yaz hemen tamammı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…