Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın bu arada herkese

gunaydın nanemmmmm

evet tatlımm haklısın tabikiiiii hiçç slm vermioo topik bi acaip bugünlerde zaten hiç gelen giden yok gelenlerde konuşmuo:76::76:

yapacak bşey yok sıtem de ettiğim halde cvp vermıo elıff çok kırıldımm neyseee
bole ıstenılıyırsa olsunnn ben demiştım slm verene slm yazacağımmm

yapacak bşey yok sıtem de ettiğim halde cvp vermıo elıff çok kırıldımm neyseee
bole ıstenılıyırsa olsunnn ben demiştım slm verene slm yazacağımmm

kızlar ne bu şiddettt...
iki saattir cevap vermeye çalışıyorumm..
netin yavaş olması yetmiyormuş gibi bide yazdığım mesaja hata verdi..tekrar geri döndüm tekrar yazdımmm...oldumu...

bir kaç gündür de topiğin eski tadı yok kimse ugramıyor eskisi gibi(
önceden sayfalar alır başını giderdi 2 saati bulurdu geçmişi okumak şimdi ise 3-4 sayfa anca atlıyor sayfalar
bi durulma dönemimi ne yaşıyoruz anlamadım inş böle devam etmez eski kalabalıklıgına sohbetine döner topiğimiz...

Son düzenleme:
canım benim ya inş. yüksek çıkar sabırsızlıkla bekliyorum en kısa zamandada darısı sana inş.burası kalabalık çok yazamıyorum kusura bakmayın iki gün gelemdim ya hemen savunmamı istiyolar nasıl bir iş yeridir anlamadım
günaydın bu arada herkese

evet tatlımm haklısın tabikiiiii hiçç slm vermioo topik bi acaip bugünlerde zaten hiç gelen giden yok gelenlerde konuşmuo:76::76:
aynenn öle yelizim ya bende kaç kere soru sordı-um daha evvel cevapsız bıraktı
ayy hakkatennn... :26: :26: :26:
kendimi nasıl affettireyim size ...
:44::44::44::44:

ben yoktum ya tatlım ondan

kızlar ne bu şiddettt...
iki saattir cevap vermeye çalışıyorumm..
netin yavaş olması yetmiyormuş gibi bide yazdığım mesaja hata verdi..tekrar geri döndüm tekrar yazdımmm...oldumu...

unutma elıf ınsan sevdiğine darılırmışşş
her zaman dıorum çok yoğun olsak da buraya gırebılıoruz en nıhayetınde eee bı slm vermektee bşey yok dıye duşunuyorummmm zaten topiğin eskı canlılığı yokkk neydık ne oldukk farkındaysannnn buna da ayrı uzuluyırumm ama hayırlsııı

evettt

sagol canım teşekkürler 3ay sonra yaptırcam yumurta takıbı zateen teşekkür edrım

Herkese Günaydın

Adetim 3 gün geçikti hiç bir belirti yok
az akıntım bel ağrısı ve gögüslerimde şişkinlik ve karnımda bi ağrı var testte yapmak gelmiyor içindem
haftaya yapmayı düşünüyorum napsam yaa

aynenn öle yelizim ya bende kaç kere soru sordı-um daha evvel cevapsız bıraktı
:44::44::44::44:

kızlar ne kadarda doluymuşsunuz bana...oysaki daha önce defalarca açıklama yaptımm.sabah gelir gelmez ilk işim topiği açmak oluyor ama altta açık kalıyor.yazdıklarınızı okuyorum ama cevap yazamıyorum yoğunluktan...ve müdür masamın yanından geçerken bakıyo sayfama diyeee...
neyse bende hiç girmem olur biterr..valla şaşırdım ve üzüldümmm....

evet topik durgun bu bi gerçek ama sebebide belli.karasuya pc yasak.dinlenmesi gerekiyo..topuklu da aynıi,sürekli yatması gerekiyor.hatice tatile gitti...smart kürtajdan beri gelmiyor...su genelde akşamları uğruyor.tinkerın okulda neti yok..e kim suçlu burda...
ayrıca ilk defa topiğe selamsız sabahsız girdimm...bi dövmediğiniz kaldı..ve baya doluymuşsunuzz...valla kötü oldummm..

çağırda gelsin o zaman herkes canım benim:))
recep ivedik oldum
ey miillet toplanın noluyo kendinize gelin.

bilemiyorum artık benden de savunmamı istediler ama yine de giirmeye çalışyorum
neyse canım ne demek hiç girmem ay nazımızda geçmiyor bu kısa

kımse suçlu değilkııı gırmeyenlere sıtem edıyoruz burdaa sonuçta sıtem kıme edılır elıfcımm yurekten sevılene edılır değil mı ? eger yurekten bağlılığımız olmasa ınan elıf bıye slm vermıosun ya da bı başkası içinde oyle demem bıleee ... ama ne demek gırmem olur bıter falan ne ayıppp yınelıorum ınsan sevdiğine darılır alınırrrr doluluk falan yokk ..aşağıda ısımler var ve kımseden de ses çıkmayınca ıster ıstemez bole oluyıorrr...çok sevıorum senıı bunu da unutmaaaa

net gitti gökçecimm..
bende seni seviyorumm.uzatılacak bişey yok.sen sitem ettin..ben kendimi affettireyim dedim ama bikaç olumsuz şey daha duyunca üzüldüm.ama bundan sonra yoğunken hiç girmemek en iyisi sanırım..altta ismim gözüküp hiç bişey yazmıycağıma hiç girmiyim daha iyi dimi... hadi çıkıyorum ben..kendinize iyi bakınn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…