Kimse yokmuuu yaaa
net gitti gökçecimm..
bende seni seviyorumm.uzatılacak bişey yok.sen sitem ettin..ben kendimi affettireyim dedim ama bikaç olumsuz şey daha duyunca üzüldüm.ama bundan sonra yoğunken hiç girmemek en iyisi sanırım..altta ismim gözüküp hiç bişey yazmıycağıma hiç girmiyim daha iyi dimi... hadi çıkıyorum ben..kendinize iyi bakınn..
elifimmm canım benim kimse sana karşı dolu değilki herkes topiğin eski halini özlüyor o yüzden böyle şeyler olabiliyor...söylediklerin çok dogru herkesin girmemesi için bir sebebi var ama yinede insan özlüyor...
bende bazen girdiğimde altta ismim oldugu halde yazmaya fırsat bulamıyorum yogunluktan...
aradaki gerginliğin düzelmesine sevindim tatlım insan deger verdigi kişiden ilgi görmeyince üzülüyor alınıyor gerçektende..
neyse inş böyle tatsızlıklar olmaz birdaha ve inş eski haline döner topiğimiz...
selam kızlar ne bu tartışma valla üzüldüm bende giremiyorum evde vakit nasıl geçiyor anlamıyorum hatta vakit yetmiyor desem doğrudur.İşyerideyken hep açık olurdu bilgisayar başından hiç kalkmazdım .Evet temel taşlarda genellikle bir sebepten giremiyor onlar iyi yürütüyordu
arkadaşlar çok önemli bişi sorcam..testte hamile olduğumuzu öğrendik diyelım. doktora gıttiğimizde doktor alttanmı ultrasona baklar. karından mı.. alttan bakınca yeni tuttunmuş olan bebeği kurcalayarak düşürmez mi....
canlarım ben çıkıyorum yemek vakt çok da acıktım ya
herkese afiyet olsun öğleden sonra görüşürz ballarım
fatoşcum slmm
sakın uzulmeee annecıkk
bız hergun onlarla bırlıkte olduğumuz için pıtırcıklar babacıklarını ozluyorr
çnku benm mert kağanım da ılk gunden berı oyleee ve şimdı zıplıo atlıo babası dokununcaaaa
hele bır de opsunnn o gece uyuaömorum hareketlerınden düşünnn
ilahiii fatoşum kız babaya düşkün olur eğer oğlan doğuracak olsaydın oda sana tekmeler atardı.inci ismi süper bnm bi arkadaşın kızıda inci ismii ben çok seviyorum senin kızınada çok yakışır
Günaydın kızlardün gece kahverengi lekelerim oldu, çok da sancım hemen hastaneye gittik, malesef minnaklarımdan birinin bizi bırakıp gittiğini öğrendik tsh çok yüksek çıktı, daha önce de defalarca ölçülmüştü ama normaldi, bazen gebeliğin tetiklemesiyle böyle artabiliyomuş hemen onun için tedaviye başladık, umarım çok geç değildir, diğer bebeğimi de kaybetmek istemiyorum o şimdilik iyi görünüyo, kardeşinin ona bi zararı olmicanı söyledi doktorumuz, ama tsh çok önemli dedi :26: dua edin bizim için, Allahtan hayırlısı diyorum ama yine de kaybetmek istemiyorum yaa bu durum bebeğin zekasını da çok etkiliyomuş sanırım çok korkuyorum
bir kaç gündür de topiğin eski tadı yok kimse ugramıyor eskisi gibi(
önceden sayfalar alır başını giderdi 2 saati bulurdu geçmişi okumak şimdi ise 3-4 sayfa anca atlıyor sayfalar
bi durulma dönemimi ne yaşıyoruz anlamadım inş böle devam etmez eski kalabalıklıgına sohbetine döner topiğimiz...
selam kızlar birşey sorcam.hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz ilk kan testindemi idrardamı.idrarda negatif görüpte hamile kalanınız oldumu.regl tarihiniz kaç gün gecikince öğrendiniz.sorularıma cevap veren olursa çok sevincem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?