Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

tmm canım benım dıkkat et kendıneeeeee meleğe de ıyı bakkkk ve ıstediğin zaman gırrrr musaıt olunca cvp vermeye çalışırsınn sen de tmm

elifimmm canım benim kimse sana karşı dolu değilki herkes topiğin eski halini özlüyor o yüzden böyle şeyler olabiliyor...söylediklerin çok dogru herkesin girmemesi için bir sebebi var ama yinede insan özlüyor...
bende bazen girdiğimde altta ismim oldugu halde yazmaya fırsat bulamıyorum yogunluktan...
aradaki gerginliğin düzelmesine sevindim tatlım insan deger verdigi kişiden ilgi görmeyince üzülüyor alınıyor gerçektende..
neyse inş böyle tatsızlıklar olmaz birdaha ve inş eski haline döner topiğimiz...

:81::81::81::81:

arkadaşlar çok önemli bişi sorcam..testte hamile olduğumuzu öğrendik diyelım. doktora gıttiğimizde doktor alttanmı ultrasona baklar. karından mı.. alttan bakınca yeni tuttunmuş olan bebeği kurcalayarak düşürmez mi....

idil canım dogum yapmısın gözün aydın tebrık ederım Allah ım analı babalı büyütsün uzun ömürler versın ınsallah

selam kızlar ne bu tartışma valla üzüldüm bende giremiyorum evde vakit nasıl geçiyor anlamıyorum hatta vakit yetmiyor desem doğrudur.İşyerideyken hep açık olurdu bilgisayar başından hiç kalkmazdım .Evet temel taşlarda genellikle bir sebepten giremiyor onlar iyi yürütüyordu

selammmmmmmmm kızlarrr ben test aldımm yapcam ama çişş gelmiyokiiiiiii:97:

idil doğum yaptımı çok sevindim allah anlı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin.Normalmi sezeryan mı bilen varmı

canm tartışma falan yok sıtem ettım ben elıf e bazı arkadaşlarım da aynı sıtemı edınceee ole algılandı ama duzelttıkkk herhangı bı şey yok yanııı ınsan sevdiğine kırılıyorr malumm

karasu canım benım bebegının bırını kaybetmıssın çok üzüldüm canım ınsallah dıger bebegın senınle kalacak annesı dualrım senınle kendını yorma hiç dınlen canım benım Allah yardımcın olsun

yok cnm yaa bişicik olmaz kurcalamıyoki zaten o kadar öyle olsa eşinle birlikte olurken düşüverir hemencikkk yani en azından alet sabit kalıyo

canlarım ben çıkıyorum yemek vakt çok da acıktım ya
herkese afiyet olsun öğleden sonra görüşürz ballarım

selam kızlar nasılsınız bız ıyıyız bugün tam 2 aylık olduk ve asılarımız yapıldı 3 tane 2 bacak bır kol ne agladı oglum ınsallah ates ve huysuzluk yapmaz ogluma

selam kızlar birşey sorcam.hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz ilk kan testindemi idrardamı.idrarda negatif görüpte hamile kalanınız oldumu.regl tarihiniz kaç gün gecikince öğrendiniz.sorularıma cevap veren olursa çok sevincem..

testi yaptım maalesef şansıma bu ayda küsss:83::97: başka sefere artıkkk

Ya napim gökçem ya kıskanıyorum neyse dogunca kendimi daha çok sevdirecek

begendinmi yaaa her isme bir kulp buluyorlar ne zormuş vallahi isim bulmak ama şimdilik bende inciyi çok sevdim

Ahh kuzum üzüldüm ama demekki rabbim bölesini uygun görmüş
Sen sakın üzülme moralini yüksek tut unutma bir bebegin daha var sana çok ihtiyacı var
sizi çok seviyoruzz teyzesi bizzzzz

Heyyyy geldim bennn nasıl eglendirebilirim sizi

selam ; eğer geç döllenme olursa idrada günün geçsede çıkmayabilir en kesin sonucu kan veriyor benim bildiğim çok var idrarda negatif olupta kanda gebe çıkan hatta kanda bile çıkmayıp 3 aylık hamile olduğunu ultrosonda öğrenen bile var hakkında hayırlısı olsun cnm:97: benimde 2 gün geçti bugün test yaptım maalesef çıkmadı bakalım gecikirse daha tekrar bakarım idrarda olmadı kanda baktırırım:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…