Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

teşekkürler cvbın için cnm.hayırlısı olsun inşaALLAh hamilesindir.gelişmeleri burdan yaz takip ederiz..

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız bız ıyıyız bugün tam 2 aylık olduk ve asılarımız yapıldı 3 tane 2 bacak bır kol ne agladı oglum ınsallah ates ve huysuzluk yapmaz ogluma

oyyyy kıyamam ben onaaaa çok geçmiş olsın ınş. bşeycık olmaz anneciğiii ferah ferah uyurr meleğinnnn

canm geç döllenme varsa eğer ıdrarda hemen çıkmayabılır şekıl A BEN bıraz daha zaman geçsin sonra kanda yaptr o zaman çıkıyorrrr inş. mleğin senınledırrr

ılk başlarda ben de kıskanıyordum fatoşcummm ama baktım babaoğul ıyı anlaşıyorlar maşallahh aralarına grmek ıstemedımm zaten oğlum hergun benımleee bana aıttt eee babasının da hakkı dımı amaaa doğumdan snra merak etme annecı oluyorlar emecekkk dımıı

şerocum çok üzüldüm ama biri giderken öbürünüde götürmemiş buna çok sevindim Allahım geride kalan bebeğine sağlıkla doğmasını nasip etsin canım benim.sende sakın kendini üzme göbüşündeki bebişe odaklan...seni seviyoruz dikkat et kendine...

yıldızcım hadi bakalım inşallah kesenin görünmesi çok önemli bir olayy kan sonuçlarında güzel çıkacak sen sakın merak emte cnm.

testi yaptım maalesef şansıma bu ayda küsss:83::97: başka sefere artıkkk

canım hemşom üzüldüm ama sabretmekten başka yapacak bişey varmı?malesef bu bebişler çok nazlı ve bir türlü gelmek bilmiyorlar ben bide 8 ay korundum salak gibi çok pişmanım bukdr zor olacağını bilseydim asla korunmazdım ama napalım kısmet birgün olacak elbet...sen sakın kendini üzme tatlım

buarada idilcim baharı doğurmuşşşş....çok şükür bütün zorluğu atlattı....ve banada normal doğum konusunda acayip bir güven verdi birgün hamiş kalabilirsem bende normal doğuracam idil inşallah.hadi bakalım Allahım bahara uzun,sağlıklı,güzel ömürler versin......hoşgeldin bahar.....

canm geç döllenme varsa eğer ıdrarda hemen çıkmayabılır şekıl A BEN bıraz daha zaman geçsin sonra kanda yaptr o zaman çıkıyorrrr inş. mleğin senınledırrr

:

cnm benim daha 6 gün var reglime dayanamayıp test yapmıştım negatifti ondan merak ettim sorular kafamda doluca tşk ederim cevapğlarınıza inş sizin içinde herşeyin en güzeli olurr..

cnm benim daha 6 gün var reglime dayanamayıp test yapmıştım negatifti ondan merak ettim sorular kafamda doluca tşk ederim cevapğlarınıza inş sizin içinde herşeyin en güzeli olurr..

canm düşün ben adetım 1 gun geçıtıkten snra yaptım negatıftı hem de kandaaaa daha sonra 10 gun geçtı hala adet olmadımm umudum da yoktu rahatsızlanmıştımmm dr a bu durumu da soledımm o zaman bı beta yada bakalım dedı bı baktık kı 2400lerdeee çıktııı yanıu umudun hala var hayatım bekle bakalımmm

ne bilim hormonlarlamı alakalı acaba
Ben dayanamam bırakmam banane beni daha çok sevisn

hayırlısıyla bebeğin sana gelir yada gelmiştir belki bilmiyorum ama hayırlı ve sağlıklıdır umarım.tşk beni çok rahatlattın beklicem artık bende...

buarada slm kızlarrr size slm veremedim bi 2 saattit evin telefonu hiç susmadııı oofff off buarada kızlar biz dün akşam....................... lalecim valla dikişlerim düşmedi ama sendende cesaret alarak beklemedik

günaydın kızlarr herkezeeee

şerom yaa çok üzülme diicem klasik olarak ama ne kdr fayda eder bilmiyorum sen yinede içini ferah tut minişlkerinden biri seninle onu düşünü onun için üzle kendinniii inş. devamında herşey yolunda giderrr

buarada slm kızlarrr size slm veremedim bi 2 saattit evin telefonu hiç susmadııı oofff off buarada kızlar biz dün akşam....................... lalecim valla dikişlerim düşmedi ama sendende cesaret alarak beklemedik

hahahahha kudurukkkk

BENNN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

kızlaarr çok kötü bi gece geçirdimm çok fena sancım vardııı aşağıya dooruu çok kasılmam olduu
bide dün dr. alttan muayene ettiği içinnn oda ayrı acıdııı son 6 günümm inş.. daha fazla beklemeden gelir bebişimmm
dr. sordum sancım gelmez suni sancı gelir diye korkuyorum dedim bebeğin başı çok iyiy yerleşmiş sancın gelmiicek gibi durmuyoo büyük ihtimal gününden 3-4 gün önce gelebilir ama günün bekleme ihtimalide var tabiii ama sen tetikte ol dedii
normal doğumdan vazgeçmedin inş. dedii yok şimdilik deil dedimm sakın vazgeçme dedii ilk doğumun normal yapma şansın varkenn öyle olsun en iyiysi senini için dedi
bende vazgeçmek istemiorm ztnn

hoşşgeldinn yeliizzzz :)))

seliiizzzzz kızzz her kavganın sonu gibi son bulmuş sizinkidee
hayırlı olsun ne diyimmm

slm kızlarrrr yemegimi yedim geldimm ohh bi doydumki sormayın:))

sizler ne kayantıyosunuz bakimmm:)
seliz başlamışsın yaramazlıga

ben çıkıyorum kızzlaaarr afazla oturamıorm sancım oluyooo aradaa gidiyimm bebişim yeleğii çok az kaldı onu bitireyiimmmmm öpüyorum hepiniziiiii muaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…