selam ; eğer geç döllenme olursa idrada günün geçsede çıkmayabilir en kesin sonucu kan veriyor benim bildiğim çok var idrarda negatif olupta kanda gebe çıkan hatta kanda bile çıkmayıp 3 aylık hamile olduğunu ultrosonda öğrenen bile varhakkında hayırlısı olsun cnm:97: benimde 2 gün geçti bugün test yaptım maalesef çıkmadı bakalım gecikirse daha tekrar bakarım idrarda olmadı kanda baktırırım:81:
selam kızlar nasılsınız bız ıyıyız bugün tam 2 aylık olduk ve asılarımız yapıldı 3 tane 2 bacak bır kol ne agladı oglum ınsallah ates ve huysuzluk yapmaz ogluma
selam kızlar birşey sorcam.hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz ilk kan testindemi idrardamı.idrarda negatif görüpte hamile kalanınız oldumu.regl tarihiniz kaç gün gecikince öğrendiniz.sorularıma cevap veren olursa çok sevincem..
Ya napim gökçem ya kıskanıyorumneyse dogunca kendimi daha çok sevdirecek
begendinmi yaaa her isme bir kulp buluyorlar ne zormuş vallahi isim bulmak ama şimdilik bende inciyi çok sevdim
Ahh kuzum üzüldüm ama demekki rabbim bölesini uygun görmüş
Sen sakın üzülme moralini yüksek tut unutma bir bebegin daha var sana çok ihtiyacı var
sizi çok seviyoruzz teyzesi bizzzzz
Heyyyy geldim bennn nasıl eglendirebilirim sizi
şerocum çok üzüldüm ama biri giderken öbürünüde götürmemiş buna çok sevindim Allahım geride kalan bebeğine sağlıkla doğmasını nasip etsin canım benim.sende sakın kendini üzme göbüşündeki bebişe odaklan...seni seviyoruz dikkat et kendine...Günaydın kızlardün gece kahverengi lekelerim oldu, çok da sancım hemen hastaneye gittik, malesef minnaklarımdan birinin bizi bırakıp gittiğini öğrendik tsh çok yüksek çıktı, daha önce de defalarca ölçülmüştü ama normaldi, bazen gebeliğin tetiklemesiyle böyle artabiliyomuş hemen onun için tedaviye başladık, umarım çok geç değildir, diğer bebeğimi de kaybetmek istemiyorum o şimdilik iyi görünüyo, kardeşinin ona bi zararı olmicanı söyledi doktorumuz, ama tsh çok önemli dedi :26: dua edin bizim için, Allahtan hayırlısı diyorum ama yine de kaybetmek istemiyorum yaa bu durum bebeğin zekasını da çok etkiliyomuş sanırım çok korkuyorum
günaydın canım başka doktoraa teeeeeee çarşamba gittim. doktor keseyi karından gördü bence kan tahlili yanlış dedi. tahlil verdik çarşambadan daha alacaz makina bozulmuş şimdi aradım bugün yapılmış sonuç 2,30 da çıkar dediler. şansıma bak kaç gündür heyecanla bekliyoz
sen nasılsın bebeğim
testi yaptım maalesef şansıma bu ayda küsss:83::97: başka sefere artıkkk
canm geç döllenme varsa eğer ıdrarda hemen çıkmayabılır şekıl A BENbıraz daha zaman geçsin sonra kanda yaptr o zaman çıkıyorrrr inş. mleğin senınledırrr
:
cnm benim daha 6 gün var reglime dayanamayıp test yapmıştım negatifti ondan merak ettim sorular kafamda doluca tşk ederim cevapğlarınıza inş sizin içinde herşeyin en güzeli olurr..
ılk başlarda ben de kıskanıyordum fatoşcummm ama baktım babaoğul ıyı anlaşıyorlar maşallahharalarına grmek ıstemedımm zaten oğlum hergun benımleee bana aıttt eee babasının da hakkı dımı amaaa doğumdan snra merak etme annecı oluyorlar emecekkk dımıı
ne bilim hormonlarlamı alakalı acaba
Ben dayanamam bırakmam banane beni daha çok sevisn
canm düşün ben adetım 1 gun geçıtıkten snra yaptım negatıftı hem de kandaaaadaha sonra 10 gun geçtı hala adet olmadımm umudum da yoktu rahatsızlanmıştımmm dr a bu durumu da soledımm o zaman bı beta yada bakalım dedı bı baktık kı 2400lerdeee çıktııı yanıu umudun hala var hayatım bekle bakalımmm
Günaydın kızlardün gece kahverengi lekelerim oldu, çok da sancım hemen hastaneye gittik, malesef minnaklarımdan birinin bizi bırakıp gittiğini öğrendik tsh çok yüksek çıktı, daha önce de defalarca ölçülmüştü ama normaldi, bazen gebeliğin tetiklemesiyle böyle artabiliyomuş hemen onun için tedaviye başladık, umarım çok geç değildir, diğer bebeğimi de kaybetmek istemiyorum o şimdilik iyi görünüyo, kardeşinin ona bi zararı olmicanı söyledi doktorumuz, ama tsh çok önemli dedi :26: dua edin bizim için, Allahtan hayırlısı diyorum ama yine de kaybetmek istemiyorum yaa bu durum bebeğin zekasını da çok etkiliyomuş sanırım çok korkuyorum
buarada slm kızlarrr size slm veremedim bi 2 saattit evin telefonu hiç susmadıııoofff off buarada kızlar biz dün akşam....................... lalecim valla dikişlerim düşmedi ama sendende cesaret alarak beklemedik
hahahahha kudurukkkk
BENNN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
hoşşgeldinn yeliizzzz :)))
seliiizzzzz kızzz her kavganın sonu gibi son bulmuş sizinkidee
Hayırlı olsun ne diyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?