Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
melojcum canım seninde batmaların artmış sıra sende artık inş sende bi çırpıda kurtulursun tatlımmm...
anammm herkes sırayla doguruyor daha biz hamile kalcaz da dogurcaz da amannn

yıldızcım hadi bakalım inşallah kesenin görünmesi çok önemli bir olayy kan sonuçlarında güzel çıkacak sen sakın merak emte cnm.
hoş geldin canımcım inş. 2,30 çıkacak çatlıyom meraktan

buarada slm kızlarrr size slm veremedim bi 2 saattit evin telefonu hiç susmadııı oofff off buarada kızlar biz dün akşam....................... lalecim valla dikişlerim düşmedi ama sendende cesaret alarak beklemedik
aman ne bekleyecen dikişi boş ver ağrın sızın yoksa durmak yok yola devam
korkma canım idilde korkuyodu bak pıt diye doğurdu inş. bizlerde sizin aşamanıza gelirizde bu heyecanı duyarız
slm kızlarrrr yemegimi yedim geldimm ohh bi doydumki sormayın:))

sizler ne kayantıyosunuz bakimmm:)
seliz başlamışsın yaramazlıga
hoş geldin tatlım
bende yemekten geldim şimdi
başlamış başlamış

emoşcum canım test yapmışsın negatif çıkmış sıkma canını sakın hakkımızda hayırlısı olsun her zaman

hoşşgeldinn yeliizzzz :)))

seliiizzzzz kızzz her kavganın sonu gibi son bulmuş sizinkidee
hayırlı olsun ne diyimmm
öyle valla canım dahada fazla nazlanmayım dedim malum 25 gün olmuştuu erkeği çok fazla boşlamaya gelmez
slm kızlarrrr yemegimi yedim geldimm ohh bi doydumki sormayın:))

sizler ne kayantıyosunuz bakimmm:)
seliz başlamışsın yaramazlıga

başladım valla sorma canım valla korunmadımda zaten adetimin 23.günüydü çoktan yumurtlamışımıdr diyerek üstüne düşmedim....

kızlarrrrr, var mı yeni haber? idilin bebeği nasılmış? test soncundan haberiniz var mı?
bende geri saymaya başladım, tam 31i sabahı testimi yapıcammmmmm

başladım valla sorma canım valla korunmadımda zaten adetimin 23.günüydü çoktan yumurtlamışımıdr diyerek üstüne düşmedim....

iyi yapmışın boşver canım

eğer hamileysem artık eskisi gibi kudurukluk yapamıcaz hayırlısıyla sende bi başlasaydın tedaviye hamile kalınca kudurukluk yapamazdın
gerçi sen kuduruk değilsin

ayy ewet bi başlayamadık tedaviye eger eşim test yaparsa ve yine 0 çıkarsa biraz zor görünüyor bakalım görecez artık bir hafta içinde belli olur tatlım...
benmi kuduruk değilim bakma burda pek bu konuları konuşmuyorum yoksa öfff yanii

kızlarrrrr, var mı yeni haber? idilin bebeği nasılmış? test soncundan haberiniz var mı?

şimdilik yok tatlım bizde çok merak ediyoruz idilinin bebeginin test sonuclarını inş önemli bişi çıkmaz..
oo az kalmış hadi bakalım inşallah çift çizgiyi görürsün tatlım...bu ay iyi çalıştınmı bakıyım :))

ne oldu tatlım sana hani zeytinden haberler hiç anlatmıyosun
hoş geldin tatlım yokm şimdilik bi haber
ay inş. silikte olsa ikinci çizgiyi görürsün

inş. sıfır çıkmaz bebeğim
aramızda gizli cevherler var ayol:bende anlatmıyorumda anacım napim ağzımdan alıyosunuz şurda bizbizeyiz dimi ama

çalıştık valla ne yalan söliim gaetde güzel geçti bu ayyyy... zorla yapmadık yani
meleğim gelirse, aşk çocuğu oucak bu ayyyyy

çalıştık valla ne yalan söliim gaetde güzel geçti bu ayyyy... zorla yapmadık yani
meleğim gelirse, aşk çocuğu oucak bu ayyyyy

wouwwww harikaa aşk yavrusu
hadi bakalım inş canım çift çizgiyi görürsün bu ay azıcık göbek atarız sevinçten

kızlar ben çıkıyorum çarşıda işlerimiz çıktı herkesi öpüyorum

tamam tatlım görüşürz iyi gezmeler...

slm kızlarr benm azcık sancım oldu oğlen bıranda çıkıverdımmm yenı uyandımm ılaç almıştımm
sohbtınıze ara ara katılacağımm
uzanıorumm çnkuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…