hoş geldin canımcım inş. 2,30 çıkacak çatlıyom meraktanyıldızcım hadi bakalım inşallah kesenin görünmesi çok önemli bir olayy kan sonuçlarında güzel çıkacak sen sakın merak emte cnm.
aman ne bekleyecen dikişi boş ver ağrın sızın yoksa durmak yok yola devambuarada slm kızlarrr size slm veremedim bi 2 saattit evin telefonu hiç susmadıııoofff off buarada kızlar biz dün akşam....................... lalecim valla dikişlerim düşmedi ama sendende cesaret alarak beklemedik
korkma canım idilde korkuyodu bak pıt diye doğurdu inş. bizlerde sizin aşamanıza gelirizde bu heyecanı duyarızkızlaarr çok kötü bi gece geçirdimm çok fena sancım vardııı aşağıya dooruu çok kasılmam olduu
bide dün dr. alttan muayene ettiği içinnn oda ayrı acıdııı son 6 günümm inş.. daha fazla beklemeden gelir bebişimmm
dr. sordum sancım gelmez suni sancı gelir diye korkuyorum dedim bebeğin başı çok iyiy yerleşmiş sancın gelmiicek gibi durmuyoo büyük ihtimal gününden 3-4 gün önce gelebilir ama günün bekleme ihtimalide var tabiii ama sen tetikte ol dedii
normal doğumdan vazgeçmedin inş. dedii yok şimdilik deil dedimm sakın vazgeçme dedii ilk doğumun normal yapma şansın varkenn öyle olsun en iyiysi senini için dedi
bende vazgeçmek istemiorm ztnn
hoş geldin tatlımslm kızlarrrr yemegimi yedim geldimm ohh bi doydumki sormayın:))
sizler ne kayantıyosunuz bakimmm:)
seliz başlamışsın yaramazlıga
ben çıkıyorum kızzlaaarr afazla oturamıorm sancım oluyooo aradaa gidiyimm bebişim yeleğii çok az kaldı onu bitireyiimmmmm öpüyorum hepiniziiiii muaahhh
hoş geldin tatlım
bende yemekten geldim şimdi
başlamış başlamış
eevt bence de çok bekledi. eşim varikoseldn ameliyat olmuştu. 7. günü biz ekşın yaptık normalde 15-20 gün yasaktıhoşbulduk canım...afiyet olsun balımmm..
ee çok bile bekledi dimi
eevt bence de çok bekledi. eşim varikoseldn ameliyat olmuştu. 7. günü biz ekşın yaptık normalde 15-20 gün yasaktı
ay bende çokmu kuduruğumm neyim
hoşşgeldinn yeliizzzz :)))
seliiizzzzz kızzz her kavganın sonu gibi son bulmuş sizinkidee
hayırlı olsun ne diyimmm
slm kızlarrrr yemegimi yedim geldimm ohh bi doydumki sormayın:))
sizler ne kayantıyosunuz bakimmm:)
seliz başlamışsın yaramazlıga
sende az değilmişsin haniii seni seniii anam herkes yaramaz burda
başladım valla sorma canım valla korunmadımda zaten adetimin 23.günüydü çoktan yumurtlamışımıdr diyerek üstüne düşmedim....
eğer hamileysem artık eskisi gibi kudurukluk yapamıcaz hayırlısıyla sende bi başlasaydın tedaviye hamile kalınca kudurukluk yapamazdın
gerçi sen kuduruk değilsin
kızlarrrrr, var mı yeni haber? idilin bebeği nasılmış? test soncundan haberiniz var mı?
bende geri saymaya başladım, tam 31i sabahı testimi yapıcammmmmm
ne oldu tatlım sana hani zeytinden haberler hiç anlatmıyosun
hoş geldin tatlım yokm şimdilik bi haberkızlarrrrr, var mı yeni haber? idilin bebeği nasılmış? test soncundan haberiniz var mı?
bende geri saymaya başladım, tam 31i sabahı testimi yapıcammmmmm
inş. sıfır çıkmaz bebeğimiyi yapmışın boşver canım
ayy ewet bi başlayamadık tedaviye eger eşim test yaparsa ve yine 0 çıkarsa biraz zor görünüyorbakalım görecez artık bir hafta içinde belli olur tatlım...
benmi kuduruk değilimbakma burda pek bu konuları konuşmuyorum yoksa öfff yanii
inş. sıfır çıkmaz bebeğim
aramızda gizli cevherler var ayol:bende anlatmıyorumda anacım napim ağzımdan alıyosunuz şurda bizbizeyiz dimi ama
şimdilik yok tatlım bizde çok merak ediyoruz idilinin bebeginin test sonuclarını inş önemli bişi çıkmaz..
oo az kalmış hadi bakalım inşallah çift çizgiyi görürsün tatlım...bu ay iyi çalıştınmı bakıyım:))
çalıştık valla ne yalan söliim gaetde güzel geçti bu ayyyy... zorla yapmadık yani
meleğim gelirse, aşk çocuğu oucak bu ayyyyy
kızlar ben çıkıyorum çarşıda işlerimiz çıktı herkesi öpüyorum
slm kızlarr benm azcık sancım oldu oğlen bıranda çıkıverdımmmyenı uyandımm ılaç almıştımm
sohbtınıze ara ara katılacağımm
uzanıorumm çnkuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?