Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlarrr nasılsınız

idilin bebeğinin nesi varmış ne testi yapıldı anlamadım

yıldız naptı yeniden kan testi yaptırdı mı

gökçeee kalkma hep yat canım benim dinlen bol bol

pembee aşk böcüğün yılbaşında kendini göstercek allahın izniyle

su perisiiii sen nerelerdesin yavrum ay az kalmış doğuma allah yardım etsib inş..

şekerimm nanemm sen nasılsın gülüm
ne var ne yok ne durumdasın

iyidir canım benimmmmm
nolsun işte aynı bildiğin gibi..sen nasılsın tatlım kızçen iyidir umarım
idilin bebegi doğarken suyuda geliyormuş sanırım o sudan dolayı enfeksiyon kapmış olabilir demişler test felan yapmışlar bizde merak ettik sonucu nasıl diye...

yıldızda bugün test sonuçlarını alıcaktı saat 2.30'da ama hala gelmedi ay inşallah sonuçları iyi çıkmıştır...

çiğdoşşşşşşşşşşşş kuşum
sancıların nasıl azaldımı biraz

merhaba ablacımm
hoşgeldınnn
valla sureklı yatmaktan kılo alıorum ınan doğru duzgun bşey yemedığım haldeee baya kılo aldım sureklı yatıorum çnku hayırlısı olsunn ne dıyelımm

sen nasılsınn berılcık nasıll

çiğdoşşşşşşşşşşşş kuşum
sancıların nasıl azaldımı biraz
yaptırdım canım eşimi aradım sonucu okuyamadı :44::44:şimdi doktorumuza gösterecek doktor ne derse onu diyecek işte
sen nasılsın canımcım

kıslar ben deldimm yine yeniden yine yine yenidennn boynum tutulmuşş ölüom agrıdan efime gitmek istiomm zeytinimide ösledim çokk

kıslar ben deldimm yine yeniden yine yine yenidennn boynum tutulmuşş ölüom agrıdan efime gitmek istiomm zeytinimide ösledim çokk

YTILDIZIMMMMMMMMMM

ayyy ben çalşmadığım haldeeeee şuanda başım çatlıyorrrr poffffffffffffffff
ıyıkı raporluyum vallaa yoksaa öğrencılerle uğraşmak helekı lıselılerle uğraşmak mahvederdı benııı
zaten yuruyuş yaparken goruyorlar allahhh ıkı adım yurutmuyorlarrrr
geçen arabadayım kırmızı ışıktaydımm oğrencım cama yapoştı kalp işaretı yapıorr eşim de yanımda koptuk gulmktnn yaaaa

YTILDIZIMMMMMMMMMM

allahım şükürler olsun kaç gündür uykuyu yitirmiştim eşim nasılda seviniyo doktor 15 gün sonra gelin kalp atışını dinleyelim diyomuş :81::81::81:

allahım şükürler olsun kaç gündür uykuyu yitirmiştim eşim nasılda seviniyo doktor 15 gün sonra gelin kalp atışını dinleyelim diyomuş :81::81::81:

vuuuhuuuu yıldııızzzz çok sevindimm canımm hadi hayırlısı inş... kalp atışınıda duyarsında rahatlarsın inş.. bak üzülme bi terslik var demiştik sanaaaa
tbrr. tbrrr

canm benım ne kadar sevındım yaaa maşallah dıyelım aman aman allahım kalp atışlarını da duymayı nasıp etsın ınş. hayatımmm

SELAM KIZLAR nasılsınızzz

hoşgeldın canmmm kendı adıma başım kopacak gbı

vuuuhuuuu yıldııızzzz çok sevindimm canımm hadi hayırlısı inş... kalp atışınıda duyarsında rahatlarsın inş.. bak üzülme bi terslik var demiştik sanaaaa
tbrr. tbrrr

tbrr. tbrrr

inş canlarım elim ayağım tutmuyo yaaaaaaa

noldu canımcım başınmı ağrıyor. çok kötüyse bi tane minoset iç. minoset verdi benim doktor baş ağrım olursa içeyim diye.

baş agrısı çok kötü yaa

evet yaaaaaaaa allahım yarabbımmm

inş canlarım elim ayağım tutmuyo yaaaaaaa

tabıkı heyecanlaısıdırrr
allahım tamamına erdırsın ınş.

noldu canımcım başınmı ağrıyor. çok kötüyse bi tane minoset iç. minoset verdi benim doktor baş ağrım olursa içeyim diye.

sancım olmuştu sabah sonra sıktım heralde kendımı başıma vurduuu parol verdı benm dr sadece parol aldımm ama bakalımmm :93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…