geçmiş olsun canım benim yaa
aman canım dikkat et kalkma hiç uzan sadece tatlım...
saol hayatımmm
oyle yapıorumm canm uzanıyorummm
tatlımmm benimm
selam kızlarrr nasılsınız
idilin bebeğinin nesi varmış ne testi yapıldı anlamadım
yıldız naptı yeniden kan testi yaptırdı mı
gökçeee kalkma hep yat canım benim dinlen bol bol
pembee aşk böcüğün yılbaşında kendini göstercek allahın izniyle
su perisiiii sen nerelerdesin yavrum ay az kalmış doğuma allah yardım etsib inş..
şekerimm nanemm sen nasılsın gülüm
ne var ne yok ne durumdasın
su perisiiii sen nerelerdesin yavrum ay az kalmış doğuma allah yardım etsib inş..
çiğdoşşşşşşşşşşşş kuşum
sancıların nasıl azaldımı biraz
yaptırdım canım eşimi aradım sonucu okuyamadı :44::44:şimdi doktorumuza gösterecek doktor ne derse onu diyecek işteçiğdoşşşşşşşşşşşş kuşum
sancıların nasıl azaldımı biraz
kıslar ben deldimm yine yeniden yine yine yenidennnboynum tutulmuşş ölüom agrıdan efime gitmek istiomm zeytinimide ösledim çokk
kıslar ben deldimm yine yeniden yine yine yenidennnboynum tutulmuşş ölüom agrıdan efime gitmek istiomm zeytinimide ösledim çokk
YTILDIZIMMMMMMMMMM
allahım şükürler olsun kaç gündür uykuyu yitirmiştim eşim nasılda seviniyo doktor 15 gün sonra gelin kalp atışını dinleyelim diyomuş :81::81::81:
allahım şükürler olsun kaç gündür uykuyu yitirmiştim eşim nasılda seviniyo doktor 15 gün sonra gelin kalp atışını dinleyelim diyomuş :81::81::81:
SELAM KIZLAR nasılsınızzz
vuuuhuuuu yıldııızzzz çok sevindimm canımm hadi hayırlısı inş... kalp atışınıda duyarsında rahatlarsın inş.. bak üzülme bi terslik var demiştik sanaaaa
tbrr. tbrrr
canm benım ne kadar sevındım yaaa maşallah dıyelım aman amanallahım kalp atışlarını da duymayı nasıp etsın ınş. hayatımmm
hoşgeldın canmmm kendı adıma başım kopacak gbı
vuuuhuuuu yıldııızzzz çok sevindimm canımm hadi hayırlısı inş... kalp atışınıda duyarsında rahatlarsın inş.. bak üzülme bi terslik var demiştik sanaaaa
tbrr. tbrrr
canm benım ne kadar sevındım yaaa maşallah dıyelım aman amanallahım kalp atışlarını da duymayı nasıp etsın ınş. hayatımmm
baş agrısı çok kötü yaa
inş canlarım elim ayağım tutmuyo yaaaaaaa
noldu canımcım başınmı ağrıyor. çok kötüyse bi tane minoset iç. minoset verdi benim doktor baş ağrım olursa içeyim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?