hoşgeldın canmmm kendı adıma başım kopacak gbı
allahım şükürler olsun kaç gündür uykuyu yitirmiştim eşim nasılda seviniyo doktor 15 gün sonra gelin kalp atışını dinleyelim diyomuş :81::81::81:
geçmiş olsun canım ben farkediyorum sürekli ağrıyor senin başın ve hep parol alıyorum diyosun inş geçecek doğumdan sonra
benden tavsiye dün benimde başım çatlıyodu eşim böle yavaş yavaş masaj yaptı parmak uçlarıyla kendimi bıraktım yarım saat uyumuşum geçti ilaç almama gerk kalmadı canım bi denesende ilaç almasan :26::26::26::26::26:
iyidir canım benimmmmm
nolsun işte aynı bildiğin gibi..sen nasılsın tatlım kızçen iyidir umarım
idilin bebegi doğarken suyuda geliyormuş sanırım o sudan dolayı enfeksiyon kapmış olabilir demişler test felan yapmışlar bizde merak ettik sonucu nasıl diye...
yıldızda bugün test sonuçlarını alıcaktı saat 2.30'da ama hala gelmedi ay inşallah sonuçları iyi çıkmıştır...
merhaba ablacımm
hoşgeldınnn
valla sureklı yatmaktan kılo alıorum ınan doğru duzgun bşey yemedığım haldeee baya kılo aldım sureklı yatıorum çnku hayırlısı olsunn ne dıyelımm
sen nasılsınn berılcık nasıll
yaptırdım canım eşimi aradım sonucu okuyamadı :44::44:şimdi doktorumuza gösterecek doktor ne derse onu diyecek işte
sen nasılsın canımcım
allahım şükürler olsun kaç gündür uykuyu yitirmiştim eşim nasılda seviniyo doktor 15 gün sonra gelin kalp atışını dinleyelim diyomuş :81::81::81:
iyiyiz güzelim bizde şükür
uyuyo şimdi idilcim face yazmış iyiyiz diye ama.. enfeksiyomndan hiç bahsetmemiş
yıldızın testi olumlu çılkmış süper yaa
olsun kuzum kilo verilir bak ben eski kilomdayım şu an, yeterki zamanında gelsin bebenn
iyiyi,z biz teyzesi uyuyo kızım maşallah
ohhhhhhhhhhhhhhhhh çok şükürrrr
canm benım ne kadar sevındım yaaa maşallah dıyelım aman amanallahım kalp atışlarını da duymayı nasıp etsın ınş. hayatımmm
hoşgeldın canmmm kendı adıma başım kopacak gbı
yıldızımmmmmmm canım benimmmmmm çok sevindim bitanem ya ay bugün aldıgım en güzel haberlerden biriydi yani çok şükür herşey yolunda Allah bozmasın valla..
tebrik ederim balım benimmmmmmmmmmm
ahhahhhhhh
kocamı nerde bulucam bennn
5te hastahanedn çıkıyorrr 8 e kadar da muayenehanede çalışıorr gelıo eve pestılı çıkmış haldeee
yıne de allah razı olsun ama
ya başımın ağrıları tansıyonum çok düşüyorr benmmmm eeee hamılelık halsızlıkkk amansız bı ağrı değilll allahıma şukurrr halsızken olur ya hanı oyle iştee
hepinizden allah razı olsun sizden aldığım moral sayesinde sabrettim. inş darısı tüm yürekten isteyenlere benim 4 te çıkmam o kağıdı görmem lazım hepinizi kucak dolusu öpüyorumiyiyiz güzelim bizde şükür
uyuyo şimdi idilcim face yazmış iyiyiz diye ama.. enfeksiyomndan hiç bahsetmemiş
yıldızın testi olumlu çılkmış süper yaa
olsun kuzum kilo verilir bak ben eski kilomdayım şu an, yeterki zamanında gelsin bebenn
iyiyi,z biz teyzesi uyuyo kızım maşallah
ohhhhhhhhhhhhhhhhh çok şükürrrr
hepinizden allah razı olsun sizden aldığım moral sayesinde sabrettim. inş darısı tüm yürekten isteyenlere benim 4 te çıkmam o kağıdı görmem lazım hepinizi kucak dolusu öpüyorum
gökçecim o zaman sen bi ağrı kesici al hak verdim tatlım
kızlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın...
hepinize iyi haftasonları öptüm koccamannn
yerim ben senın kızınııııı
selam kızlarrrr
bugün biraz canım acıyor..rahim kaslarım geriliyor ve sıpanın biri sürekli oraya tekme atıyor.. pek rahat duramadığım için çok duramıyorum net başında.
yıldızcım çok tebrik ederim canım...davşanın yine seni yalnız bırakmadı bak annesi
aaa mervişimde burdaymış.napıosun kuşum bizde gelişmele var
Merhaba yavrum...Napıyımm bugün evde yalnızım kocişim nöbette
Ayy süper süper maşallah iyisiniz düzelsiniz demi?
iyiyiz canım dediğin gibi kocişle konuştukkk bazı şeyleri hallletmeye çalışıyoruz beni seviyorsan üzülmemi istemiyorsan lütfen annemgile bişey deme onlara biraz daha yakın ol dedi.ben biraz mesafe kurmak istemiştim aramızda saygı olsun diye ama onlar bunu kaldıramadılar.napim kocamın mutluluğu için yakın olacağım..anneminn dediği gibi gittiğin yer körse tek gözünü kapatacaksın!bende buna uyarak tekk gözümü kapatmaya karar verdimbakalım birde böyle deneyelim hergün içli dışlı olalım bakalım ozaman nasıl olacak?merakla bekliyorum...
İnan çok sevindim canım böyle olmasına...Aklın yolu bir ne de olsa;herşeyin çözümü karşılıklı anlayış ve konuşarak anlaşmada.Siz de en doğru yolu seçmişsiniz.Artık dediğin gibi bir gözünü kapatıp mutluluğun eşinin yuvanın mutluluğu için bazı şeyleri görmezden gelip kocana daha sıkı sarılacaksın boşver 3 günlük dünya zaten tadını çıkaralım
doğru söylüyorsun tatlım eşimin ve benim mutluluğum için bunu yapmamız gerekecek.yada benim biranönce çalışmaya başlayıp birde çocuk yapıp bütün bu dertlerden kurtulmam gerek.eşim bnm çalışmama asla izin vermiyordu garibim artık oda tek çalış ben sabrederim yeterki bi bahanen olsun sende kurtul bende diyor yazıknapalım canım bişeyler yapıcaz artık tatlım ben yemeğimi yetiştireyim eşimde 20 dakikaya kdr gelecekmiş.yine gelmeye çalışırım akşam öpüyorum cnm desteğin için çok tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?