Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

selam guz_ benimde adetim 3 gün geçti evde test yaptım birşey çıkmadı. Özellikle belimde çok ağrım var. P.tesiye kadar bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum. Sana sormak istediğim idrar testi yaptın mı daha öncesinde yaptıysan sonuç ne çıktı ?

Topike nazarmı değdi neeee
Gerçi gecen sene bu zamanlardada kimseler olmazdı pek yılbaşından 1 ay sonra açılmıştık eskiye dönmüştük ama bakalım bu sene neler yaşıcaz

Topike nazarmı değdi neeee
Gerçi gecen sene bu zamanlardada kimseler olmazdı pek yılbaşından 1 ay sonra açılmıştık eskiye dönmüştük ama bakalım bu sene neler yaşıcaz

kızlar söylenip duruyorsuunuz ama geçen sene yaşadıklarımız çok farklıydı bu seneki bambaşka...
topiğimizin demirbaşlarının bambaşka uğraşları varr.karasu bebeğinnin birini kaybetti diğerinn derdine düştü....topuklunun sürekli yatması lazımmm...riskli bi dönemde..beren doğum yaptı..artık evde olduğu için rahat rahat giremiyor...tinkerın okulda net yok..ayşe işe girdi...şimdilik rahat giremem dediii...
kontesin aydemetin zehselinn bebişleri olduu.smart kürtajdan sonra gelemedi bir türlü...
lafım sana değil lalecimm.bugün bi selam vermedim diye laf olduda..bir senedir beni hiç tanıyaammışlar demekki...hemen cevap vermemem bile laf olduu...
bu tavırlar soğutuyor topiktenn..öyle topik eski halinde değil falan derken herkes nedenini düşünsün lütfennn......

Son düzenleme:

Elifcim Karasu Şero mu?

Elifcim sen iyimisin kuzu ya ben bişi demedim ki sana yani kimseye sitem etmedim sonuçta birde yılbaşı haftası herkes yok olabilir
Sen bugun kızlara sinirlendin acısını benden mi çıkarıyon

İnanmıyorum ya Şerommun bebişlerinden biri gitti demek ki
Allah'ım ona sabır güç kuvvet versin.Diğer bebeğine ise sağlıklı uzun ömürler versin inşallah...Kıyamam

Elifcim Karasu Şero mu?

evet canımm...

Elifcim sen iyimisin kuzu ya ben bişi demedim ki sana yani kimseye sitem etmedim sonuçta birde yılbaşı haftası herkes yok olabilir
Sen bugun kızlara sinirlendin acısını benden mi çıkarıyon

hayırrr aslaaaa..asla sana laf söylemek gibi bi niyetim yoktu...kızlarda topik eskisi gb değil. herkese bişeyler oldu deyip duruyodu...sende öyle söyleyincee..
yoksa ben memnunmuyum bu halindenn...içinizde şu topikteki muhabbette en çok ihtiyaç duyan benimdirr.çünkü akşamları yalnızımm.burdaki geyik muhabbetini özlüyorumm...ama hepimizin uğraşları değişti...yanlış anlamadın umarım beini...

Elifimm canımm nasılsın bebiş nasıl pıt pıtları da duydunuz çok şükür...Herşey güzel gider inşallah canım bundan sonrasında

Elifimm canımm nasılsın bebiş nasıl pıt pıtları da duydunuz çok şükür...Herşey güzel gider inşallah canım bundan sonrasında

evet bitanemm..şükürler olsun duyduk..çok güzel bi duyguymuşş..hareketlendiğinide görürüz inşallaahhh..kıpır kıpır olduğunuda görürüzz..zsen nasılsınn.öğrenin artık şu cinsiyeti yafuuu....

Amin canım..Kesinlikle haklısın çok güzel bir duygu;mucizevi diğer deyimle...
Hepsi çok ayrı güzellikler Allah ım hepimize yaşamayı nasip etsin...
Biz iyiyiz teyzesii napalım büyüyoruz yavaş yavaş.;koşuşturmaca arasında...Yarın doktor günümüz çok heyecanlıyım inşallah bu sefer öğrenirizz yaa..bu gece nasıl geçcek bilmiom:18:

ay hamilelik demek heyecan demek sanırımm...keseyi görcezmi..kalp atışını duycazmıı..hareketlerini hissdicemmii...cinsiyeti bellimi.....hele doğummm...
Rabbim hepimize nasip etsinnn...

ay hamilelik demek heyecan demek sanırımm...keseyi görcezmi..kalp atışını duycazmıı..hareketlerini hissdicemmii...cinsiyeti bellimi.....hele doğummm...
Rabbim hepimize nasip etsinnn...

Kesinlikle öyleymiş canım ama asıl başına gelince anlıyor insan bunların ne demek olduğunu... Bambaşka duygularmış...Amin canım amin...

merhba kızlarr aırı mıde bulantılarım başladııı

Alla alla neden ki acaba canım...Yediğin şeylerden mi üşüttün mü

bazı hamılelıkte son aylarda yınelermış bulantılar hayatımmm
sanırım o bazı hamılelık ben oluyorummm

Anladım canım Allah yardımcın olsun geçmiş olsun..Dilerim uzun sürmez bu durum...
Yanlış hatırlamıyorsam sen 4bucuk ay bulantı yaşamıştın zaten...Demek ki bünyeyle alakalı canım...
Çok dayanamazsan ilaç al tabii doğal yollara da başvurmak lazım...
Ama sabret canım geçicek inşallah

bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyomuşşş..ondandırr..
ay kızlar komşum var bende şuann.bi kızı var çok seviyorum ama acayip yiyorr..bende böyle herşeyi yiyen isteyen çocuklara sinir olurumm.çantamı karıştırmışş.çikolatamı bulmuşş..ben onu acil durumlar için saklıyodumm.yalnızım ben.ya gece tatlı krizim tutarsaa..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…