Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

saOL hayatım yaaa ınş. uzun surmezzzz
ben tam 6 ay bulantı yaşadım daha ılacı keselı 3 ay oldu işteee hem de en ağırını kullandım zofran denolen ılacııı mecburen dr onu en son vermiştı ıyıydım ama bu hafta yıneledı bulantılarr şukurler olsunkı ılac almadım kı çok yorsa da alamk ıstemıorummm allahım ınş. yardımcım olurrr
inş. geçecekkk ınanıorummmm

sen de yarın meleğinın kntrolune gdecekmışsın umarım her şey yolundadır
sağsalım ınş. cınsıyetını de öğrenırsınızzz

maşallah benım bebeğim çok hareketlı ve baya aşağıya ındıı hareketlerı nasıl canımı yakıyor anlatamam alt bolgemı ozellıkleee azcık nanemollalık da var tabıkııı ıkısı bı arada boloe oluyorrr

al hemen çikolatayı elındennn
ben olsam almıştımmm

bidene vermiştimm.son kalanıda bulmuşş..nasıl alcammm..

hoşgeldin balımmmm...
aman selam ver girer girmezzz...
bu kızlar parçalar senii..

aaa ben çocuklu kadınım benim sağım solum belli olmaz zaten zor fırsat buluyom girmeye...bizimki uyandı sen den sonra uyuttum ama azcık uyudu kerata..yıne doldurdu ndonlarına..maşallah ıyı calışıyo ...

selam kızlar ...yavyum ben geldim yineee

Hoşgeldin canım! Nasılsın Ege nasıl?

Allah yardımcın olsun canım çok çekmişsin ama bebişini kucağında görmek hepsine değecekk sen merak etme...Evett canım çok heyecanlıyım yarın için eşim bu gece nöbette yalnızım zor uyurum artık :)

Ayy kıyamam canımmm bak zilliye sen dayanamamış nasılda bulmuş ordaki çikolatayı:)

adet günüm 1 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım çok silik bi çizgi çıkmıştı sadece ama benimde bel ağrım çok vardı inş sende hamilesindir.

aaa ben çocuklu kadınım benim sağım solum belli olmaz zaten zor fırsat buluyom girmeye...bizimki uyandı sen den sonra uyuttum ama azcık uyudu kerata..yıne doldurdu ndonlarına..maşallah ıyı calışıyo ...

yürü be egemmm.kim tutar seniiiiiiiii....çalışşşşşş....

laf sok amannnn

elınden çekıp alll sen hem yalnızsınn hem hamişsınnn

sokarım ben laff..dilime düşmeyin benimm....
(iyi niyetinden asla şüphe etmedim gökçecimm,bun samimi söyliyorumm.yoksa canım istemedi selam vermek der işin içinden çıkarımmm....öpüyorum seniii....)

saol bıtanemm yaaa
heyecanlanma bol bol bu gece dua et annesı yarın sana şöleeeee guselce bı gorunsun meleğinn
bence kızzz

dur ben de alınayım kimse bana selam vermicek miii

slm mmmmm canmm hoşgeldınnn

teşekkur ederım hayatımmm

benmmm oğlan şuan uçuyo sanırımm allahım nasıl harektler bunlarrrr ordan oraya burdan şurayaaaa

Ayy yesinler onu...Ohh totosuna sağlık paşamın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…