Anladım canım Allah yardımcın olsun geçmiş olsun..Dilerim uzun sürmez bu durum...
Yanlış hatırlamıyorsam sen 4bucuk ay bulantı yaşamıştın zaten...Demek ki bünyeyle alakalı canım...
Çok dayanamazsan ilaç al tabii doğal yollara da başvurmak lazım...
Ama sabret canım geçicek inşallah
bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyomuşşş..ondandırr..
ay kızlar komşum var bende şuann.bi kızı var çok seviyorum ama acayip yiyorr..bende böyle herşeyi yiyen istemyen çocuklara sinir olurumm.çantamı karıştırmışş.çikolatamı bulmuşş..ben onu acil durumlar için saklıyodumm.yalnızım ben.ya gece tatlı krizim tutarsaa..
selam kızlar ...yavyum ben geldim yineee
maşallah benım bebeğim çok hareketlıve baya aşağıya ındıı hareketlerı nasıl canımı yakıyor anlatamam alt bolgemı ozellıkleee azcık nanemollalık da var tabıkııı ıkısı bı arada boloe oluyorrr
al hemen çikolatayı elındennn
ben olsam almıştımmm
hoşgeldin balımmmm...
aman selam ver girer girmezzz...
bu kızlar parçalar senii..
hoşgeldin balımmmm...
aman selam ver girer girmezzz...
bu kızlar parçalar senii..
bidene vermiştimm.son kalanıda bulmuşş..nasıl alcammm..
selam kızlar ...yavyum ben geldim yineee
saOL hayatım yaaaınş. uzun surmezzzz
ben tam 6 ay bulantı yaşadım daha ılacı keselı 3 ay oldu işteee hem de en ağırını kullandım zofran denolen ılacııı mecburen dr onu en son vermiştı ıyıydım ama bu hafta yıneledı bulantılarr şukurler olsunkı ılac almadım kı çok yorsa da alamk ıstemıorummm allahım ınş. yardımcım olurrr
inş. geçecekkk ınanıorummmm
sen de yarın meleğinın kntrolune gdecekmışsın umarım her şey yolundadır
sağsalım ınş. cınsıyetını de öğrenırsınızzz
bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyomuşşş..ondandırr..
ay kızlar komşum var bende şuann.bi kızı var çok seviyorum ama acayip yiyorr..bende böyle herşeyi yiyen isteyen çocuklara sinir olurumm.çantamı karıştırmışş.çikolatamı bulmuşş..ben onu acil durumlar için saklıyodumm.yalnızım ben.ya gece tatlı krizim tutarsaa..
selam guz_ benimde adetim 3 gün geçti evde test yaptım birşey çıkmadı. Özellikle belimde çok ağrım var. P.tesiye kadar bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum. Sana sormak istediğim idrar testi yaptın mı daha öncesinde yaptıysan sonuç ne çıktı ?
aaa ben çocuklu kadınım benim sağım solum belli olmaz zaten zor fırsat buluyom girmeye...bizimki uyandı sen den sonra uyuttum ama azcık uyudu kerata..yıne doldurdu ndonlarına..maşallah ıyı calışıyo ...
laf sok amannnn
elınden çekıp alll sen hem yalnızsınn hem hamişsınnn
Hoşgeldin canım! Nasılsın Ege nasıl?
Allah yardımcın olsun canım çok çekmişsin ama bebişini kucağında görmek hepsine değecekk sen merak etme...Evett canım çok heyecanlıyım yarın için eşim bu gece nöbette yalnızım zor uyurum artık :)
Ayy kıyamam canımmm bak zilliye sen dayanamamış nasılda bulmuş ordaki çikolatayı:)
dur ben de alınayım kimsebana selam vermicek miii
dur ben de alınayım kimsebana selam vermicek miii
yürü be egemmm.kim tutar seniiiiiiiii....çalışşşşşş....
sokarım ben laff..dilime düşmeyin benimm....
(iyi niyetinden asla şüphe etmedim gökçecimm,bun samimi söyliyorumm.yoksa canım istemedi selam vermek der işin içinden çıkarımmm....öpüyorum seniii....)
yani evet haklısınnn....selam verdinn hiiiçç tınlayan yok...hele şu gökçe denen kızzzz....
hadi bakalımmmmm.başlasınnn bağırışmalarrrr...
aaa ben çocuklu kadınım benim sağım solum belli olmaz zaten zor fırsat buluyom girmeye...bizimki uyandı sen den sonra uyuttum ama azcık uyudu kerata..yıne doldurdu ndonlarına..maşallah ıyı calışıyo ...
saol bıtanemm yaaa
heyecanlanma bol bol bu gece dua et annesı yarın sana şöleeeee guselce bı gorunsun meleğinn
bence kızzz
ayy bakalım canım bol bol ediyorum zaten üzmez artık beni heralde:)bilmemki canım bakalım tahminin tutcak mı yarın öğrenirsek hemen gelir siteye yazarımmm
slm mmmmm canmm hoşgeldınnn
teşekkur ederım hayatımmm
benmmm oğlan şuan uçuyo sanırımm allahım nasıl harektler bunlarrrr ordan oraya burdan şurayaaaa
evet merveee.bencede kızzzzzzzzzz....:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?