Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
oyy yesinler onun tepiklerini...neler anlatıyor acaba annesi sana

kımbnılır mervecım kımbılırrrr

kızlar bu oğlan dönmeye başladı zaptedemiyom:)) bıraktığım yerde bulamıyom asla...

buyuyorr anneciğiiiii

canlar ben kaçıyorumm.uyumazsam gelirim yinee...

hoşçakal ıyı uykular şekerrr:80:

kızlar ben de kaçıorum mıdem kötuuu zaten yattığım yerden yazıorumm uyuyayım en ıyısııı allah rahatlık versın hepinizeee ıyı gecelerrr :80::80:

kimsecikler kalmadı ben de çıkıyım bari
yarın gelişmeleri haber ederim canlarım...Allah a emanet olun her biriniz!kocaman kocaman öptüm

canım benim ya inan çok üzüldüm
Rabbim diğer bebeğini size bağışlasın,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh..
dualarım seninle canım..

allahım şükürler olsun kaç gündür uykuyu yitirmiştim eşim nasılda seviniyo doktor 15 gün sonra gelin kalp atışını dinleyelim diyomuş :81::81::81:

canım tekrar tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin inşallah..

selamm kızlarrrrr:80:
iyi gecelerrrrrrr kimsecikler yok bende yatmadan önce bakayım didim bide ne göreyimmmmm YIDIZZCANIMMMMMM HAMİLESİNN YENİDENNN DAVŞANIN SENİ BEKLETMEDEN HOPP GELİVERDİİ SANA ÇOOOOOOKKK TEBRİKKK EDERİMM TATLIMMM

Ay demetcimm iyi geceler cnm gözümden uyku akıyoo yatıyorum bennnnnnn Yarın görüşürüz inşallahhhh:87:

şşşttttt ordakilerrr nie sesinizzz çıkmııyooo elmiii napıosnnnn seninde mi uykun kaçtııı ???

burdayim canim sayfalari okuyodum.
evet ya acayip dincim maraton kosabilirim.
idilden haber varmi ne olmus bahar kizimiza

en son bilinen iyi oldukları bir iki test yapılcakmış baharcığaa ama ondan sonra bi hbr yokk

kızz sancıların avr mı seninn ben dün gece ölüyodum nerdeyseee
dğn dr. gitmiştim oda demişti sancıların başlamışş açılmanda varr sıklaşınca gel die gece iki kere ayaklandık hast. gitmek için sonra emin olmadığım için gitmedikk iikide gitmemişim doğum başlamamışş
yok yere alttan muayene ediceklerdi ztn dün canım çok yandı alttan elleyinceee canım çıkıoduuu

hmm umarim hersey yolundadir .darisi bize .
evet benimde bugün ara ara geliyo sancilar ama düzenli degil
sali dr gittigimde ne acilma vardi ne dgm belirtisi acaba bu sancilarla acilma olurmu.birde bende bebek hareket ederken sanki su gelecek gbi oluyo sende de öyle oluyo mu.kiz niye aciyoki alttan muane
bende hic olmuyo gerci ben hep alttan muayene oldum alistim heralde burda sadece 3 defa ultrosona sokuyolar ilk aylarda sonra hep muayene

ayyy evet sanki aşağıya vuruodaa su gelcek gibi oluo banadaa acayip batmalar oluyo bide iğne batması gibi burdaa hiç alttan bakmıyolar özel hastanelerde sadece benim ilk hamileliğimi öğrendiğimde 4 haftalıktı gittiğimde kalp atışlarını duymak için alttan başmışlardı o kdr sonra hiç bakılmadı ama devlet hastanesinde ilk 3 ayında alttan muayene 3 aydan sonra normal ultrason oluoo banada 3 kere bakıldı daha alttan bi kere çok ağrım vardı alt tarafta yürürken bir geçenlerde hareket hissetmediğim zaman biridie dün artık son haftam olduğu içinnn ama çokk acıdııı nası bağırdım dışardakilerde muayene odasında doğuruyom sanmışlardır heralde

desene dogum alistirmasi yapmissin bi nevi
sence epilasyon aleti kullanmak zararlimidir bu son zamanda dr soramadim simdide emin olamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…