oyy yesinler onun tepiklerini...neler anlatıyor acaba annesi sana
kızlar bu oğlan dönmeye başladı zaptedemiyom:))bıraktığım yerde bulamıyom asla...
canlar ben kaçıyorumm.uyumazsam gelirim yinee...
kızlar bu oğlan dönmeye başladı zaptedemiyom:))bıraktığım yerde bulamıyom asla...
canlar ben kaçıyorumm.uyumazsam gelirim yinee...
bacuşlar kaçtım ağlıyoo
Günaydın kızlardün gece kahverengi lekelerim oldu, çok da sancım hemen hastaneye gittik, malesef minnaklarımdan birinin bizi bırakıp gittiğini öğrendik tsh çok yüksek çıktı, daha önce de defalarca ölçülmüştü ama normaldi, bazen gebeliğin tetiklemesiyle böyle artabiliyomuş hemen onun için tedaviye başladık, umarım çok geç değildir, diğer bebeğimi de kaybetmek istemiyorum o şimdilik iyi görünüyo, kardeşinin ona bi zararı olmicanı söyledi doktorumuz, ama tsh çok önemli dedi :26: dua edin bizim için, Allahtan hayırlısı diyorum ama yine de kaybetmek istemiyorum yaa bu durum bebeğin zekasını da çok etkiliyomuş sanırım çok korkuyorum
allahım şükürler olsun kaç gündür uykuyu yitirmiştim eşim nasılda seviniyo doktor 15 gün sonra gelin kalp atışını dinleyelim diyomuş :81::81::81:
tickersiz kaldim ya olmadi yapamadim kizim dgucak nerdeyse
hmm umarim hersey yolundadir .darisi bize .en son bilinen iyi oldukları bir iki test yapılcakmış baharcığaa ama ondan sonra bi hbr yokk
kızz sancıların avr mı seninn ben dün gece ölüyodum nerdeyseee
dğn dr. gitmiştim oda demişti sancıların başlamışş açılmanda varr sıklaşınca gel die gece iki kere ayaklandık hast. gitmek için sonra emin olmadığım için gitmedikk iikide gitmemişim doğum başlamamışş
yok yere alttan muayene ediceklerdi ztn dün canım çok yandı alttan elleyinceee canım çıkıoduuu
neden olmuo bacım yauuu sen hangi linki yapıştırıosnnn ???
hmm umarim hersey yolundadir .darisi bize .
evet benimde bugün ara ara geliyo sancilar ama düzenli degil
sali dr gittigimde ne acilma vardi ne dgm belirtisi acaba bu sancilarla acilma olurmu.birde bende bebek hareket ederken sanki su gelecek gbi oluyo sende de öyle oluyo mu.kiz niye aciyoki alttan muane
bende hic olmuyo gerci ben hep alttan muayene oldum alistim heraldeburda sadece 3 defa ultrosona sokuyolar ilk aylarda sonra hep muayene
gecen senin verdigin linki format uygun degil yazip duruyo.amannn ugrasmiyom artik pes ettim.sancilarin siddetlimi oluyo
ayyy evet sanki aşağıya vuruodaa su gelcek gibi oluo banadaa acayip batmalar oluyo bide iğne batması gibi burdaa hiç alttan bakmıyolar özel hastanelerde sadece benim ilk hamileliğimi öğrendiğimde 4 haftalıktı gittiğimde kalp atışlarını duymak için alttan başmışlardı o kdr sonra hiç bakılmadı ama devlet hastanesinde ilk 3 ayında alttan muayene 3 aydan sonra normal ultrason oluoo banada 3 kere bakıldı daha alttan bi kere çok ağrım vardı alt tarafta yürürken bir geçenlerde hareket hissetmediğim zaman biridie dün artık son haftam olduğu içinnn ama çokk acıdııı nası bağırdım dışardakilerde muayene odasında doğuruyom sanmışlardır heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?