canım 5 iydi benim. Hatta 3-4 falan bekliyordum ama dün negatif çıktı testim. Halada gelen giden yok canım yaa...
canım 5 iydi benim. hatta 3-4 falan bekliyordum ama dün negatif çıktı testim. halada gelen giden yok canım yaa...
dilemma hatice hoşgeldiniz :) ne var ne yok?
Ben eğer bu ayın 17sinde olursam hakikaten teste göre olup da.Diyeceğim ki bu incir hakikaten yumurtanın olgunlaşmasında etkili.Ama olmazsam ya da hiç olmazsam diyeceğim ki Evet bu incir hakikaten etkili :sm_cool:
ama 19-20 gibi olursa ben demiştim size test yanlıştı da derim haberiniz olsun :)
bencede degerlendir sekerimm..
okudunmu benim prolaktin hormonu yüksek çıktı ilaç kullanacam.
ama çalısmalara devam tabiki :)))
Evet canım öyle oluyo.Ama hesaplayıcılar senin son üç peryodunu alıp ona göre olası bir tarih gösteriyo.İşte o yüzden hem kendi hesapladığın tarih hem de hesaplayıcınınkine dikkat edip o arayı kaçırmamak lazım diye düşünüyorum ben.
bak o akdar ağlamana değdi mi be gülüm yaaa!bir daha seni öyle görmek sitemiyoruummmmklava: Çok üzüldüm o gece sana ben
Canımcım iyisin değil mi? Testi tekrarlarım bol bol diyordun beklemeye mi karar verdin?
bidaha test almak yok tamam mıııııııııı kuralları ihlal ediyorsunklava: tabii işallah tutmuştur da bunları bidaha hiiiiiiç konuşmayız :))
evet canım gördüm ama hamileliği etkileyecek bir durum yok dimi canım fazla bilgim yokta bu konuda :)
canım hangı testten yaptın ıdrar mı kanmı eger ıdrar testı yaptıysan bazen 10 gunu bıle gecenlerde cıkmayabılıormus var oldugu halde
KIZLAR ASKOLSUN BIR SLM VERDIM KIMSE ALMADI DURUMUMU ANLATTIM KIMSE CVP VERMEDI SUREKLI UGRAMAYANLARA BOYLEMI DAVRANILIYOR BENDEN SONRA GELEN HERKESE CVP VERILDI ASKOLSUN:sinifsinif:
KIZLAR ASKOLSUN BIR SLM VERDIM KIMSE ALMADI DURUMUMU ANLATTIM KIMSE CVP VERMEDI SUREKLI UGRAMAYANLARA BOYLEMI DAVRANILIYOR BENDEN SONRA GELEN HERKESE CVP VERILDI ASKOLSUN:sinifsinif:
bugün koşuşturmyla geçti, inanın hiç test düşüncek zamanım kalmadı...ama yarın sabah 2-3 test alıp çantaya atıcam. muhtemelende yarın kırmızılar gelir gelecekse...gelmezse her gün test yaparım artık hihoyyythihoyyyt
1000. sayfayı ben açtım kızlarrrr......
1000. sayfada liste olsun diye deminden beri ekleyip duruyooom yaaaaaa sonunda başardım :lepi:
Güzel paylaşımalrın devam ettiği nice 1000. sayfalara :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?