Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
desene dogum alistirmasi yapmissin bi nevi
sence epilasyon aleti kullanmak zararlimidir bu son zamanda dr soramadim simdide emin olamiyorum.

bilmiyorum ama değildir bence çünkü ağda yaptırınca bişi olmuyo bende epilasyonu kullanmayı düşünüorm yarın ağda yaptırmıştım 15 gün önce fln şimdide ağda kıvamında deil çok az alınmaz die makina kullanmayı düşünüorm bilmiorm

sen bu gidisle benden önce dogurucan.
benim sadece karnimin sertlesnmesinden sancinin geldigini anliyom.
ayy bide tarihinde gelmezde suni sanciyla dgrturlarsa yandim ben .:18:

ayy bende suni sacıdan çok korkuyorumm dr. söyledim sancım gelmes de suni sancı verilir die çok korkuorm dedim başı çok iyi yerleşmiş bebeğin sancın gelmicek gibi görünmüyo beklenen tarih 30 aralık ama muhtemelen 2-3 gün önce gelir dedi

desene gerisayim basladi iyi yiy masallah.benimde 28 ama hic zannetmiyorum o tarihte gelsin hanfendinin keyfi yerinde gelmezse dr 30 da hastaneye git dedi bakalim umarim kortuklarimiz basimiza gelmez.söyle cabucak normal bisekilde dgorlar

desene gerisayim basladi iyi yiy masallah.benimde 28 ama hic zannetmiyorum o tarihte gelsin hanfendinin keyfi yerinde gelmezse dr 30 da hastaneye git dedi bakalim umarim kortuklarimiz basimiza gelmez.söyle cabucak normal bisekilde dgorlar

inş.. canımmm inş. öyle olurr
bu arad senin profile bakıyorumda senin link yanlış yahuuuu en linkin en sonunda .peng den önce kısa bi çizgi var yaa onu düzelmen lazımmm üç tane alt çizgii olarak değiştir___

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…