sağol canımmmm ben iyiyim teşekkürler..nasıl biliyorsan öyle bu ay ben beklemediğimden sizlerin yazılarını okuyorum..umarım allahım bu ay hepinizin gönlündekini verir..:Saruboceq:
1000. sayfada liste olsun diye deminden beri ekleyip duruyooom yaaaaaa sonunda başardım :lepi:
Güzel paylaşımalrın devam ettiği nice 1000. sayfalara :sm_cool:
kaydirigubbakcemile3Hmmm senin de uzunmuş benim gibi hem de iki üç gün oluyorsun;ama bu bana haksızlık yaaaaaa kötükedihüso
KIZLAR ASKOLSUN BIR SLM VERDIM KIMSE ALMADI DURUMUMU ANLATTIM KIMSE CVP VERMEDI SUREKLI UGRAMAYANLARA BOYLEMI DAVRANILIYOR BENDEN SONRA GELEN HERKESE CVP VERILDI ASKOLSUN:sinifsinif:
azizecim sen hamiş değilmiydin canımm..yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.
KIZLAR ASKOLSUN BIR SLM VERDIM KIMSE ALMADI DURUMUMU ANLATTIM KIMSE CVP VERMEDI SUREKLI UGRAMAYANLARA BOYLEMI DAVRANILIYOR BENDEN SONRA GELEN HERKESE CVP VERILDI ASKOLSUN:sinifsinif:
benim de zor yaa gülüm;ben de kızlrdan kopamadığım için geliyorum açıkçası.
canım ya hamile kalmamı etkiliyomus ama bir ilaç verdi doktor o hormon degerin düşmesi için... kullanacagım ilaç hamile kalmamı kolaylastırcakmıs...
evet tatlım hamiştim ama malesef bebeği kaybettim canm.
Evet sen açtın :) Ayağın uğurlu mudur kıızzzkaydirigubbakcemile3
ArkadaŞlar sİze soru sosorabİlİrmİyİmmm benİm adetİm hİÇ geÇİkmezdİ 1 gÜn bİle hep aynı gÜn olurum ve 8 gÜn geÇtİ sonra ben tabİkİ bu arada 5 tane test yaptım İdrar testİ hepsİ pozİtİf Çıktı sonra hasta oldum oda 1.5 gÜn sÜrdÜ sİzce ne olmuŞ olabİlİr
canım benim yaaa cok gecmişler olsun..okumadım kusura bakma aklına getirdiysem özür diliyorum senden..rabbim aynı acıları tekrar yaşatmaz inş..allahım oğluna sağlık versin..
canım ya, ay çok duygulandım ben şimdi, dediklerini hatırlıyorum tatlım gerçekten o gece senin sayende rahatlayıp uyuyabilmiştim ben, seni çok seviyorruuuuuuuuuuuuuuuumm.
Hastayım şu realitene senin ya.
Ben biraz böyle sulugöz tahireyim de, çok kolay üzülüp etkilenebiliyorum hemen ağlarım. Yengeç burcuyum da, sen aslan mı yoksa
canım ya, ay çok duygulandım ben şimdi, dediklerini hatırlıyorum tatlım gerçekten o gece senin sayende rahatlayıp uyuyabilmiştim ben, seni çok seviyorruuuuuuuuuuuuuuuumm.
Hastayım şu realitene senin ya.
Ben biraz böyle sulugöz tahireyim de, çok kolay üzülüp etkilenebiliyorum hemen ağlarım. Yengeç burcuyum da, sen aslan mı yoksa
canım bence gıt bır kan testı yaptır o kadar ıdrar testı alacagına hıc olmazsa kesın sonuc belırsızlıktn kurtulursun ınsallah hamıssındır guzel haberlerle don ınsallahidrar testi yaptım canım. Kimisindede adetten önceki günlerde bile çıkıyor amaaa...
Yaa tek üzüldüğüm deliler gibi çalıştım ya bu ay! Nasıl 1 ay daha dayanacağım...şu testlerden alıp bende mi bilimsel çalışsam acaba??
hosbulduk canım saol sende hosgeldın bende hamılelıkten suphelenıorum cnmslmmm canımmm hoşgeldinn...valla bende cok uğramıyorum ama takipcisiyimm..durumun neydi canımmzemuszemus
hosbulduj canım saol sende.allah razı olsun canım rabbım kımseye yasatmasın cok zor gercekten ınsallah hepımızın yuzu guler hıc solmazhoşgeldin canım yaa.ben de geçmişi okuyordum.bu arad denk gelemedik söyleyemedim.kaybından ötürü geçmiş olsun diyorum sana.inşallah bu kez allah yüzünü güldürüra.s.
aa o zaman üzülücek bir şey yok değilmi aksine artısı var desene hihoyyyt
inşallah canımm:lepi:umarım hep böyle gider bu topikcikk:enbuyukkk:
sağol tatlım unutmaya çalışıyorum işte.
hayırlısı bundan sonra. sen nasılsın canm ?
allahtan umut kesilmez canım bakarsın kücük yaramaz süpriz yapar..benim imkansız cünkü doğum kontrol hapı kullanıyorumda ondan..umarım umudum şubata inş...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?