Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sağol canımmmm ben iyiyim teşekkürler..nasıl biliyorsan öyle bu ay ben beklemediğimden sizlerin yazılarını okuyorum..umarım allahım bu ay hepinizin gönlündekini verir..:Saruboceq:

benim de zor yaa gülüm;ben de kızlrdan kopamadığım için geliyorum açıkçası.

Hmmm senin de uzunmuş benim gibi hem de iki üç gün oluyorsun;ama bu bana haksızlık yaaaaaa kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3

KIZLAR ASKOLSUN BIR SLM VERDIM KIMSE ALMADI DURUMUMU ANLATTIM KIMSE CVP VERMEDI SUREKLI UGRAMAYANLARA BOYLEMI DAVRANILIYOR BENDEN SONRA GELEN HERKESE CVP VERILDI ASKOLSUN:sinifsinif:

canım hoşgeldin olur mu öyle şey görmemişizdir kusura bakma :1hug:

benim de zor yaa gülüm;ben de kızlrdan kopamadığım için geliyorum açıkçası.

allahtan umut kesilmez canım bakarsın kücük yaramaz süpriz yapar..benim imkansız cünkü doğum kontrol hapı kullanıyorumda ondan..umarım umudum şubata inş...:1hug:

canım ya hamile kalmamı etkiliyomus ama bir ilaç verdi doktor o hormon degerin düşmesi için... kullanacagım ilaç hamile kalmamı kolaylastırcakmıs...

aa o zaman üzülücek bir şey yok değilmi aksine artısı var desene hihoyyyt

KIZLAR ASKOLSUN BIR SLM VERDIM KIMSE ALMADI DURUMUMU ANLATTIM KIMSE CVP VERMEDI SUREKLI UGRAMAYANLARA BOYLEMI DAVRANILIYOR BENDEN SONRA GELEN HERKESE CVP VERILDI ASKOLSUN:sinifsinif:

Kendi adıma 1000. sayfanın derdine düşmüştüm liste telaşıyla;sorunu kaçırmışım kusuruma bakma.Ama tabi guruplaşma olmasa da öncesini sonrasını bildiğimizden sürekli girenlerin paylaşımı daha yüksek oluyo.Ya tahlili yaptrmış oluyo ya test ya çalışması var...Bunalrı bildiğimizden ve merak ettiğimizden heen soruveriyoruz onlara. guclubacismile

Sana karşı kasıtlı bir hareket yok canım;yanlış anlama...

ArkadaŞlar sıze soru sosorabılırmıyımmm benım adetım hıÇ geÇıkmezdı 1 gÜn bıle hep aynı gÜn olurum ve 8 gÜn geÇtı sonra ben tabıkı bu arada 5 tane test yaptım ıdrar testı hepsı pozıtıf Çıktı sonra hasta oldum oda 1.5 gÜn sÜrdÜ sızce ne olmuŞ olabılır

evet tatlım hamiştim ama malesef bebeği kaybettim canm.

canım benim yaaa cok gecmişler olsun..okumadım kusura bakma aklına getirdiysem özür diliyorum senden..rabbim aynı acıları tekrar yaşatmaz inş..allahım oğluna sağlık versin..

canım durumun cok ilginc acaba üstüne görmemi oldunki..doktora gitmedinmi..

canım benim yaaa cok gecmişler olsun..okumadım kusura bakma aklına getirdiysem özür diliyorum senden..rabbim aynı acıları tekrar yaşatmaz inş..allahım oğluna sağlık versin..

sağol tatlım unutmaya çalışıyorum işte.
hayırlısı bundan sonra. sen nasılsın canm ?

e sen o zaman 1000. sayfayla uğraşırken görmedin bizi fıstıkım ya.....
hayırlı olsun 1000. sayfamız bakalım gerçi bende 250 oldu, benim sayfa ayarım fazla, öyle az oldu mu ben çok birikiyor gibi geliyor bana da....

Yengeç burcu ya da balıksan normal tabi :) Ben hep gerçekçi yaklaşmaya çalışırım;bazen 'ne duygusuzsun sen yaaa!'derler ama duygusuzluk değil benimki.Karşındakinina acısını paylaşabiliyorsan bu zaten duygusuz olmadığını gösterir.Önemli olan o an (tabi bu benim kanaatim) onunla ağlayabilmek değil onun öremedği pencereyi onun için aralayabilmek ve içeri ışık vermektir.

Az da olsa faydam dokunduysa ne mutlu bana. zemuszemus

canım bence gıt bır kan testı yaptır o kadar ıdrar testı alacagına hıc olmazsa kesın sonuc belırsızlıktn kurtulursun ınsallah hamıssındır guzel haberlerle don ınsallah
slmmm canımmm hoşgeldinn...valla bende cok uğramıyorum ama takipcisiyimm..durumun neydi canımmzemuszemus
hosbulduk canım saol sende hosgeldın bende hamılelıkten suphelenıorum cnm
hoşgeldin canım yaa.ben de geçmişi okuyordum.bu arad denk gelemedik söyleyemedim.kaybından ötürü geçmiş olsun diyorum sana.inşallah bu kez allah yüzünü güldürüra.s.
hosbulduj canım saol sende.allah razı olsun canım rabbım kımseye yasatmasın cok zor gercekten ınsallah hepımızın yuzu guler hıc solmaz

sağol tatlım unutmaya çalışıyorum işte.
hayırlısı bundan sonra. sen nasılsın canm ?

bende iyiyim canım sağol işte 7 aydır bekliyoruz hamiş olmayı ama olmuyor..sonunda dr. gittim kist varmış.bu ay kist tedavisi görüyorum yani doğum kontrol hapı kullanıyorum.umudum şubat ayına inş.. yumurtlama takibine başlıcam şubatta bakalım hayırlısı artık..

allahtan umut kesilmez canım bakarsın kücük yaramaz süpriz yapar..benim imkansız cünkü doğum kontrol hapı kullanıyorumda ondan..umarım umudum şubata inş...:1hug:

Hmmm!Anladım;kistin falan mı avr yoksa keyfi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…