İŞALLAH YA BUGÜN SEVİNDİRK OLDUM hihoyyyt
ArkadaŞlar sİze soru sosorabİlİrmİyİmmm benİm adetİm hİÇ geÇİkmezdİ 1 gÜn bİle hep aynı gÜn olurum ve 8 gÜn geÇtİ sonra ben tabİkİ bu arada 5 tane test yaptım İdrar testİ hepsİ pozİtİf Çıktı sonra hasta oldum oda 1.5 gÜn sÜrdÜ sİzce ne olmuŞ olabİlİr
kaydirigubbakcemile3
canım hoşgeldin olur mu öyle şey görmemişizdir kusura bakma :1hug:
merhaba canım, görmedim ki seni ben.
Kendi adıma 1000. sayfanın derdine düşmüştüm liste telaşıyla;sorunu kaçırmışım kusuruma bakma.Ama tabi guruplaşma olmasa da öncesini sonrasını bildiğimizden sürekli girenlerin paylaşımı daha yüksek oluyo.Ya tahlili yaptrmış oluyo ya test ya çalışması var...Bunalrı bildiğimizden ve merak ettiğimizden heen soruveriyoruz onlara. guclubacismile
Sana karşı kasıtlı bir hareket yok canım;yanlış anlama...
Hmmm!Anladım;kistin falan mı avr yoksa keyfi mi?
uğurlu mu görücess bakalım... şimdi 5000. sayfada bakalım yine hep beraber mi olucaz? hamiş sayımız ne olacak????:asigim::asigim::asigim:
e sen o zaman 1000. sayfayla uğraşırken görmedin bizi fıstıkım ya.....
hayırlı olsun 1000. sayfamız bakalım gerçi bende 250 oldu, benim sayfa ayarım fazla, öyle az oldu mu ben çok birikiyor gibi geliyor bana da....
bence de üstüne görme denilen şeyi yaşamışsın canım..ArkadaŞlar sİze soru sosorabİlİrmİyİmmm benİm adetİm hİÇ geÇİkmezdİ 1 gÜn bİle hep aynı gÜn olurum ve 8 gÜn geÇtİ sonra ben tabİkİ bu arada 5 tane test yaptım İdrar testİ hepsİ pozİtİf Çıktı sonra hasta oldum oda 1.5 gÜn sÜrdÜ sİzce ne olmuŞ olabİlİr
İŞALLAH YA BUGÜN SEVİNDİRK OLDUM hihoyyyt
Yengeç burcu ya da balıksan normal tabi :) Ben hep gerçekçi yaklaşmaya çalışırım;bazen 'ne duygusuzsun sen yaaa!'derler ama duygusuzluk değil benimki.Karşındakinina acısını paylaşabiliyorsan bu zaten duygusuz olmadığını gösterir.Önemli olan o an (tabi bu benim kanaatim) onunla ağlayabilmek değil onun öremedği pencereyi onun için aralayabilmek ve içeri ışık vermektir.
Az da olsa faydam dokunduysa ne mutlu bana. zemuszemus
arkadaşlar size soru sosorabilirmiyimmm benim adetim hiç geçikmezdi 1 gün bile hep aynı gün olurum ve 8 gün geçti sonra ben tabiki bu arada 5 tane test yaptım idrar testi hepsi pozitif çıktı sonra hasta oldum oda 1.5 gün sürdü sizce ne olmuş olabilir
ahhh canım hiç keyfi olurmuu 4 yıldır bebiş hasretiyle yanıyorum..kist varda ondan kullanıyorum..umarım şubatta yumurta takibine başlıcam inş. hamiş kalırım
canım hormon testlerinin ücreti nedir öğrenebilir miyim?hangi hormonlar onlar?tsh, fsh,......??
KIZLAR HERKESE IYI AKSAMLAR BEN CIKIYORUM INSALLAH YARIN GUZEL HABERLER VERIRIM SIZLERE DUA EDIN BENIM ICIN a.s.
yaaaa 5000'de herkes hamişşşş olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnn :) bebişleri de konuşalım dedikodunun yanında :)
canım ben özelde yaptırdım 100 tl tuttu.
evet ya en güzel olur :))
deriz artık benim bebek çok boklu.. Benimki çok aglıyo...
Işallah o günleride görürüzzzzzzzzzzz
ben devlette yaptırdım sıfır tl tuttu...zaten bize verdikelri üç kuruş zam onu da katlayarak özele veremezdim :lepi: Devletten bana vermedği zammı çıkarmış oldum böylece devlette yaptırarak;nasılım ama :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?