Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hosbulduk canım saol sende hosgeldın bende hamılelıkten suphelenıorum cnm

hımm anladım canım..hoşbuldum bende..umarım hamişsindir topiğimiz uğurlu gelir sevindirik haberlerini alırız..

Hala pozitifsen üstüne görümüş olabilirsin.Keşke bir BHcg değerin olsaydı elinde hemen yenisini yaptırıp durumunu anlardın çıkan rakama göre herşey yolunda mı belli olurdu.

kaydirigubbakcemile3

canım hoşgeldin olur mu öyle şey görmemişizdir kusura bakma :1hug:

merhaba canım, görmedim ki seni ben.

:kedi:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

uğurlu mu görücess bakalım... şimdi 5000. sayfada bakalım yine hep beraber mi olucaz? hamiş sayımız ne olacak????:asigim::asigim::asigim:

Yaaaa 5000'de herkes hamişşşş olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnn :) Bebişleri de konuşalım dedikodunun yanında :)

Tabiki geç gördüm Görür görmez de hemen yazdım canımcım okumuşsundur :)

bence de üstüne görme denilen şeyi yaşamışsın canım..

İŞALLAH YA BUGÜN SEVİNDİRK OLDUM hihoyyyt

işallah canım benimm :1hug:

a.s.a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim::asigim:

guclubacismileguclubacismileguclubacismile

doktora gitseydin ya. Ben olsam 1 dk durmam valla. Meraktann

ahhh canım hiç keyfi olurmuu 4 yıldır bebiş hasretiyle yanıyorum..kist varda ondan kullanıyorum..umarım şubatta yumurta takibine başlıcam inş. hamiş kalırım

İnşallah canım yaa...En kısa zamanda Allah isteyen herkese versin. :Saruboceq:

KIZLAR HERKESE IYI AKSAMLAR BEN CIKIYORUM INSALLAH YARIN GUZEL HABERLER VERIRIM SIZLERE DUA EDIN BENIM ICIN a.s.

yaaaa 5000'de herkes hamişşşş olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnn :) bebişleri de konuşalım dedikodunun yanında :)

evet ya en güzel olur :))
deriz artık benim bebek çok boklu.. Benimki çok aglıyo...
Işallah o günleride görürüzzzzzzzzzzz

canım ben özelde yaptırdım 100 tl tuttu.

Ben devlette yaptırdım SIFIR TL tuttu...Zaten bize verdikelri üç kuruş zam onu da katlayarak özele veremezdim :lepi: Devletten bana vermedği zammı çıkarmış oldum böylece devlette yaptırarak;nasılım ama :roflol:

evet ya en güzel olur :))
deriz artık benim bebek çok boklu.. Benimki çok aglıyo...
Işallah o günleride görürüzzzzzzzzzzz

5000. sayfamız o kadar geç olmasııııııııııın Hani karnımızda faan olsunlar 'hah tamam şimdi tekmeledi' falan deriz.Ya da kızlar ben doğuma gidiyom 2 gün giremeyebilirim falan gibi nasıl ama:roflol:

:)))) her zamnki çok bilimsel yaklasmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…