Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınnnnnnn
gökçecim sevindim seni gördüğüme... dün çok merak ettim seni..neyseki iyimişsiniz..o köfte dudakları benim içinde ısır olurmu
meloj ve elmi ödünüz kopuyo doğuramıycanız diye dimi rabbim ikinizi de sağ salim bi avazda kurtarsın inşallahh
şekerim nanem bitanem..kırmızılar gelmiş.. inşallah eşinin sonuçları da güzel çıkar ve meleğiniz bi an önce geliverir size..

gökçee kızz bendee öyleee bence telaş edilcek bi durum deil son zamanlarda su ihtiyacı artıyoo ama rahat ediceksen yaptırr test.

anam erkenden mı doğurcam bennnnn o yuzden mı su ıhtıyacım arttııııı ne eğlencelııı ama ayın 18ıne kadar buyusun oğlummm

evet yaa vallaa milletin artıkk her dakka sormasıda sıkıyooo

valla canım inş. ikimizdee kurtulurz bir an önce hayırlısıylaaa :97:

anam erkenden mı doğurcam bennnnn o yuzden mı su ıhtıyacım arttııııı ne eğlencelııı ama ayın 18ıne kadar buyusun oğlummm

kızz ilahiii erken doğum belirtisi demiyorummm son zamanlarda su ihtiyacı artıyoo ee seninde son zamanların normal diyorummm

canım benımmmmmmm çiğdoşummmm saolsınnnn merak etmişsin hamd olsun ıyıyızzz
ahh bı doğsunnn ne ısırması kızz koparıcam onun dudaklarınııı akşam eşim gelsınn koydurcam buraya fotosunuuu sız de bakın teyzoşlarııı

sen de ıyıymışsınnn buna çok sevındım
bak dınlenmk sana yaramış
bol bol dınlennnn sen 3 can taşıyosun kendın harıççç
yerım ben onların ballarınııı

günaydin canmm hosgeldin ...
valla dogru ödüm kopuyo gelmicek bu kiz diye
saol canim ins yakin zamanda kurtaririz...

meloşum bence sen bugun doğurursunnn ne eğlencelı yaaaaaaaaaaa

ahhh gökceee hiçç sanmıyooruumm 1 ay önce bir an önce aralığa girsek diyodumm az kalmış olucak diyodum şimdide 1 ay önce ne rahattımmm keşke öle olsam diyorum

heee çiğğğdeemm vallaa ödüm kopuyoo doğuramıcam diyee belirtileri anlamam fln diyeee Allahh yardımcızmız olsunnn :85:

ole demee doveımmmmm
ne gusel meleğin gelecek mısler gbı koklayıp uyuyacksınnnn ohhhhhhhhhhhhh

belkı ben o yone çekıyorum ne bılıosunnn hıh

evet o yöne çekiosun ama rahat ol sen bizim gibi beklemiceksin sezeryanlaa doğum günü belllii
sancımmı gedi suyum mu geldiii die tasalanmıcann milletinn daha doğurmadın mı sorularına maaruz kalmıcaann :97:

yok canmm merak etme simdiki cocuklar pek nazli erken gelmiyolar.
ben son bir aydir öyleyim düsün Almanyanin bu karinda ben buzlu ayran dikliyom kafaya ..
gününde gelirde erken gelmez tabii sen böyle yerinde duramaz temizlikti yemekti devam edersen bilemem artik.
kiz ben cok tembelim hic bisey yapmak gelmiyo icimden niye böyleyim:26: acaba ben böyle degildim

ole demee doveımmmmm
ne gusel meleğin gelecek mısler gbı koklayıp uyuyacksınnnn ohhhhhhhhhhhhh

vurmaa kıss ben şuan bebeğin geleceğinden rahatsız değilim kii mümkünse biran önce gelsinnn ben stresten bunladım o zmnlar stres yoktu manasında didimm hııhh

elmii haklısın şekeriimm şimdi bebikler nazlıı gelmiyolarr ama iş yapmak tetikleseydii ben şimdiye doğururdumm hiç sakınmıyorum her işimi yapıyorumm

canlar ben gece uyuyamadığım uykumun intikamını almaya gidiyorum gözlerim başladı yine kapanmaya..
kendinize iyi bakın şekerlerrr

elmii haklısın şekeriimm şimdi bebikler nazlıı gelmiyolarr ama iş yapmak tetikleseydii ben şimdiye doğururdumm hiç sakınmıyorum her işimi yapıyorumm

dogru diyosun öyle olsa benim eltimde hamile kadin dün kaymaya gitmis yerinde duramiyo kesin öyle olsa dgrmustu simdi.
sancilarin devam ediyomu nasil skligi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…