gökçee kızz bendee öyleee bence telaş edilcek bi durum deil son zamanlarda su ihtiyacı artıyoo ama rahat ediceksen yaptırr test.
cok iyi anliyorum seni insanlarin sormasi strese sokuyo ister istemez.
ama senin yakin canim sonuna gelmissin zaten 30du senin tarihin dimi kesin gelir sancilarinda basladiysa allah yardincin olsun umarim bu dönemi cabuk atlatir kizini kucana alirsin.
anam erkenden mı doğurcam bennnnn o yuzden mı su ıhtıyacım arttıııııne eğlencelııı ama ayın 18ıne kadar buyusun oğlummm
günaydınnnnnnn
gökçecim sevindim seni gördüğüme... dün çok merak ettim seni..neyseki iyimişsiniz..o köfte dudakları benim içinde ısır olurmu
meloj ve elmiödünüz kopuyo doğuramıycanız diye dimi rabbim ikinizi de sağ salim bi avazda kurtarsın inşallahh
şekerim nanem bitanem..kırmızılar gelmiş.. inşallah eşinin sonuçları da güzel çıkar ve meleğiniz bi an önce geliverir size..
günaydınnnnnnn
gökçecim sevindim seni gördüğüme... dün çok merak ettim seni..neyseki iyimişsiniz..o köfte dudakları benim içinde ısır olurmu
meloj ve elmiödünüz kopuyo doğuramıycanız diye dimi rabbim ikinizi de sağ salim bi avazda kurtarsın inşallahh
şekerim nanem bitanem..kırmızılar gelmiş.. inşallah eşinin sonuçları da güzel çıkar ve meleğiniz bi an önce geliverir size..
meloşum bence sen bugun doğurursunnn ne eğlencelı yaaaaaaaaaaa
günaydınnnnnnn
kızz ilahiii erken doğum belirtisi demiyorummm son zamanlarda su ihtiyacı artıyoo ee seninde son zamanların normal diyorummm
ahhh gökceee hiçç sanmıyooruumm 1 ay önce bir an önce aralığa girsek diyodumm az kalmış olucak diyodum şimdide 1 ay önce ne rahattımmm keşke öle olsam diyorum
heee çiğğğdeemm vallaa ödüm kopuyoo doğuramıcam diyee belirtileri anlamam fln diyeee Allahh yardımcızmız olsunnn :85:
belkı ben o yone çekıyorum ne bılıosunnn hıh
anam erkenden mı doğurcam bennnnn o yuzden mı su ıhtıyacım arttıııııne eğlencelııı ama ayın 18ıne kadar buyusun oğlummm
ole demee doveımmmmm
ne gusel meleğin gelecek mısler gbı koklayıp uyuyacksınnnn ohhhhhhhhhhhhh
yok canmm merak etme simdiki cocuklar pek nazli erken gelmiyolar.
ben son bir aydir öyleyim düsün Almanyanin bu karinda ben buzlu ayran dikliyom kafaya ..
gününde gelirde erken gelmez tabii sen böyle yerinde duramaz temizlikti yemekti devam edersen bilemem artik.
kiz ben cok tembelim hic bisey yapmak gelmiyo icimden niye böyleyim:26: acaba ben böyle degildim
canlar ben gece uyuyamadığım uykumun intikamını almaya gidiyorumgözlerim başladı yine kapanmaya..
kendinize iyi bakın şekerlerrr
elmii haklısın şekeriimm şimdi bebikler nazlıı gelmiyolarr ama iş yapmak tetikleseydii ben şimdiye doğururdumm hiç sakınmıyorum her işimi yapıyorumm
canlar ben gece uyuyamadığım uykumun intikamını almaya gidiyorumgözlerim başladı yine kapanmaya..
kendinize iyi bakın şekerlerrr
kızzllaaaarr ben hastaneye gidiyorumm suyumm geliiiyooooo
kızzllaaaarr ben hastaneye gidiyorumm suyumm geliiiyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?