yok canmm merak etme simdiki cocuklar pek nazli erken gelmiyolar.
ben son bir aydir öyleyim düsün Almanyanin bu karinda ben buzlu ayran dikliyom kafaya ..
gününde gelirde erken gelmez tabii sen böyle yerinde duramaz temizlikti yemekti devam edersen bilemem artik.
kiz ben cok tembelim hic bisey yapmak gelmiyo icimden niye böyleyim:26: acaba ben böyle degildim
vurmaa kıss ben şuan bebeğin geleceğinden rahatsız değilim kii mümkünse biran önce gelsinnn ben stresten bunladım o zmnlar stres yoktu manasında didimm hııhh
canlar ben gece uyuyamadığım uykumun intikamını almaya gidiyorumgözlerim başladı yine kapanmaya..
kendinize iyi bakın şekerlerrr
dogru diyosun öyle olsa benim eltimde hamile kadin dün kaymaya gitmis yerinde duramiyo kesin öyle olsa dgrmustu simdi.
sancilarin devam ediyomu nasil skligi.
kızzllaaaarr ben hastaneye gidiyorumm suyumm geliiiyooooo
günaydınnnnnnn
gökçecim sevindim seni gördüğüme... Dün çok merak ettim seni..neyseki iyimişsiniz..o köfte dudakları benim içinde ısır olurmu
Meloj ve elmiödünüz kopuyo doğuramıycanız diye dimi Rabbim ikinizi de sağ salim bi avazda kurtarsın inşallahh
şekerim nanem bitanem..kırmızılar gelmiş.. Inşallah eşinin sonuçları da güzel çıkar ve meleğiniz bi an önce geliverir size..
canlar ben gece uyuyamadığım uykumun intikamını almaya gidiyorumGözlerim başladı yine kapanmaya..
Kendinize iyi bakın şekerlerrr
bende biraz uzanicam sabahi sabah ettim bu gün yine simdilik hoscaklain hanimlar..
melojj hayatim ins kolay bi dogum olur Allah yardimcin olsun dualarin seninle...
kızlar afiyet olsun hepinize ben çok acıktım yemege gdiyorum
Canlarım hepinize hayırlı günler diliyorum!
Bir tanecik boş dersim var hemen koşup size bakayım dedim...Bizim evdeki net sorunlu şu aralar giremiyorum dün gece girebildim ancak
Sizleri de çok merak ediyorum ve deee çok özlüyorum tabiki...Melojj doğuma gitti sanırsam ne mutlu Allah ım yardımcısı olsun!
Başka haberler var mı bilmiyorum kızlar varsa bilgilendirin beni
merhaba mervecımm
valla meloş doğuma gıttı sanıımm bakalım n olacak ınş. doğurur
nagıhanımı bılıyorsundur bı bebeğinı kaybettı diğeri için hastahanede yatıyor sanırmmm :2:
çiğdoşum ıyıııı uyumya gıttı
ıdılışkomun tosuncuk gbıkızı olduuu
bıldıklerım bunkar sen nasılsın
naperrr kıslarrrrrrrrrr
gökçmemmmmmmmmmm napan
ıyıdır yafffffyum senden naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iiyim kuşumm 101 oynuom
ohhhhhhhhhhhhhhhhhh hayat sana gusellll
kız yedın mı bışıylerrr sen zayıff bişiysınn azcıkm yeeee
yok tatlım ya yemedimmm sabah simit yemiştim hala acıkmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?