Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ahcanım benimm valklaa bizde bekliyoruz sabırsızlıklaaa :))

kızzz sen epidural normal olmuşsun bide bana korkma dion alla allaaa ben epidural olmııcaam çatır çatır olcakk onun için korkuomm

huuhuu idil ordamisin kiz.nasildi dogum korkalim mi yoksa güle oynayai gidelim melojjla bana cesaret ver sekerim .tekrardan gözün aydin allah saglikla büyütmeyi nasip etsn canmm.bide cok tutuyorlarmi hastanede ?

meloj canımın içiii sana bişey söylim mi epidural anestezi olurken kıpırdadım ve az daha felç oluyordum...
doğumdan değil de iğneden çok korktum çok kötü hiç hareket etmemen lazım ben silkelendim anestezist bana kızdı hatta sağ bacağını kaldır bakalım dedi..o da tırstı yani

şöyle bir şey var ama anestezi olduktan sonra sancıları yine de hissediyorsun ama daha az süreli oluyo...acıyı yine çekiyorsun yani...

korkmayın doğumdan kızlarr biliyorum kolay söylemesi ama inanın herşey unutuluyo
hemen kucağıma verdiler ben tabii hemen ağladımmm......sancı mancı hiç bir şey gelmedi aklıma
ağrılarım sızılarım tek tek kayboldu onu gördükten sonra.......
yaşayın görün anacım

elmi ben 21 akşamı acile gittim dün öğle çıktım
normalde pazar günü çıkarcaklardı ama emzirmekte biraz problem yaşadım o yüzden bir gece daha tuttular beni kontrol altına almak için...
hatta biraz sonra eve ebe gelecek baharımın kilosunu kontrol etmek için :)

Son düzenleyen: Moderatör:

yesınler senın baharınııı
ben de epıdural olucam ama sezeryannn
ben çok korkuyıorm normalden zaten gunum de alındı

yesınler senın baharınııı
ben de epıdural olucam ama sezeryannn
ben çok korkuyıorm normalden zaten gunum de alındı

canım cidden normal doğum o kadar da korkunç değil yani ...bilmiyorum her insan farklı farklı yaşıyo doğumu ama benimki kolaydı suni sancı vermelerine rağmen...rahim çok çabuk açıldı ve dediğim gibi ıkınma faslı zaten bir eğlenceydi eşimde girdi doğuma bana gaz verdi sürekli ''hadi aşkım süpersin aşkımmm çok süper ıkınıyorsun'' hahah eşlerinizden destek alın kızlarrrrr bu çok önemlii

bu aradaaa kızım gece hiç uyumadı yaaa gaz sancısından mıdır nedir...nasıl ağlıyo ama var ya offf ben de ağladım onunla...karnına filan masaj yapıyorum ama gazını çıkaramıyo ya dayanamıyorum onu öyle görmeye.... bir çözümü yok mu bunun

idil canın çok svindim sağ salim aldın kucağına anneliği tattın dünyanın en güzel şeyi bebek emzirmek demi

biizm burada eşleri doğuma almaları mııı çok zorrr

idil canın çok svindim sağ salim aldın kucağına anneliği tattın dünyanın en güzel şeyi bebek emzirmek demi

peki alttan kesik yaptılarmı dikişin varmı

çok saol canım senin ikinciyi bekliyoruz sabırsızlıkla

evet canım dikişlerim var...kesmek zorunda kaldılar bizim kız biraz şişko olduğu için

:2:
MERHABA....
TOPİCTE OKUYORUM SADECE ÜYE OLMADIM AMA ... GAZ SANCISINDAN DERT YANINDA DAYANAMADIM YAZMAK İSTEDİM... anne değilim ama annem ebe - hemşire ... ve biz annem emekli olunca çok bebiş büyüttük :) annemin hep tavsiye ettiği bir şeydir işe de yarar..

aktarlarda baharat olarak satılan hindistan cevizi vardır. böyle ceviz büyüklüğünde meyva olarak yenenin ceviz boyutunda olanı...dışında bir kabuk gibi kısım var. emzirirken bışagın ucuyla gösünüzün ucuna azcık o kabugundan tırtıklayıp koyun..emerken onu da almış olsun bebişiniz .. o gazını giderir
rahatlatır der annem hep...
bir de hem kendiniz hem de bebişiniz için rezene çayı için...sütünüzden bebişe geçsin ve gazını atıp rahat uyku uyusyn...bol bol ılık suyla banyo yaptırın ve karnını da bebe yağıyla hafif 2 parmagıızla basrtırmadan ovun..ayaklarını muhakak sıcak tutun..gaz ayaklardan girer...

umarım işe yarar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…