canım bence gitmeliisin doktora ben senin neden gitmediğini anlayamıyorum sonuçtaa daha önceden gitmedin diye herşey yolunda olacak diye birşey yok bak bana eğer bende 2 ay önce gittim diye bidaha gitmeseydim o kist büyümüş içimde patlardı bile büyüdüğünü farkedince hemen aldılar bence sakın ihmal etme ve hemen bir jinokoloğa görün derim canım...bukdr gecikmen normal değil benceselam kızlar kaç gündür uğrayamadım kuzenin düğünü abimin eşide doğurdu gelen gidennn ayy evime bile gelemedim 3 gündür yaaa bu arada ben hala adet olmdım yaaa test yaptım 3 gün önce ama yine bişi yokkkkkk bu günle tam 11 gün geçti ama sabır sabır saabredicem doktora gitmicem bakalım ne olcakkkkkk:26:
pembem tebrik ederimmmmmmmm cnm çokkk sevindimmmmsonunda olduuuuu darısı bekleyen arkadaşlaraa ve banaaaaaaaaaaaa
selizzz hoşgeldin.
kırmızlar gelmiş hadi gözün aydın inş. bundan sonra 9 ay boyunca hiç görmessin o kırmızıları..
allahım inş. bu ay ilk denemende nasip etsin dularım seninle canımcım..
emoşşş hoşgeldin canım sende amann tam tamına 11 gün gecmiş ve sen dr. gitmeden duruyosunn canım bence erteleme ve git dr. ne olur ne olmaz sonucta..inş. allahım sana ve bütün arkadaşlarıma en kısa zamanda nasip etsin..gerci maşallah topiğimize herkeşler hamiş kalıyo nerdeyse hamile kalmayan kalmadı inş. darısı sana şekercim...
selizzz hoşgeldin.
kırmızlar gelmiş hadi gözün aydın inş. bundan sonra 9 ay boyunca hiç görmessin o kırmızıları..
allahım inş. bu ay ilk denemende nasip etsin dularım seninle canımcım..
emoşşş hoşgeldin canım sende amann tam tamına 11 gün gecmiş ve sen dr. gitmeden duruyosunn canım bence erteleme ve git dr. ne olur ne olmaz sonucta..inş. allahım sana ve bütün arkadaşlarıma en kısa zamanda nasip etsin..gerci maşallah topiğimize herkeşler hamiş kalıyo nerdeyse hamile kalmayan kalmadı inş. darısı sana şekercim...
canım bence gitmeliisin doktora ben senin neden gitmediğini anlayamıyorum sonuçtaa daha önceden gitmedin diye herşey yolunda olacak diye birşey yok bak bana eğer bende 2 ay önce gittim diye bidaha gitmeseydim o kist büyümüş içimde patlardı bile büyüdüğünü farkedince hemen aldılar bence sakın ihmal etme ve hemen bir jinokoloğa görün derim canım...bukdr gecikmen normal değil bence
hoşbulduk kuzummm ağzından bal damlıyorhadi bakalım inş canımmm adetim bitsin bende çalışmalara başlıcam.buarada benim preseedlar gelmedi ablamın karttan almıştık sanrım beceremedik onay kodu falan kbl ettik ama olmadı bu ayda gelmedi ve iptal edilmiş çok üzügünüm negüzelll preesed kullanacaktım cnm bende eniyisi senin gibi paypall no alayaım o şekilde alayım....sen naptın şeker nasıl geçti tatil yorgunsundur muhtemelen evim evim güzel evimm ev gibisi varmı demi canım ama tatilde sana çok ii gelmiştir naptın tüp bebeğe karar verdiniz mi???
yok cnm yaa bu sefer gitmicemm geçen seferde öle oldu geciktide geciktiii 11. gün geldi alttan üstten muayne oldum kistte yoktu o zamn ben kistten korkuyorum ama demek kist gecikme yapmıyoo bende gecen ay günü gününe gelmişti bu ay neden bu kadar geçti anlamadım gitti:26: aminnn cnmm inşallahhh her isteyene nasip etsin sırada sanırım ben sen seliz kaldık topikte
ayy evet hemşommm yaa ben kaldım gamzeli,sen hatunsultanda var...yeliz varrrr....sanırım başka kimse kalmadıııı hadi bakalım pembe beni çeksin ben hepinizi çekerim sööööööööööööööz
yok cnm yok ben gitmicemkararlıyım bu sefer gidip kendimi oynatmıcammmm bakalım ne olcakk ne olursa olsun bu ay beklicem kist olduğunu düşünmüyorum olsa ağrım olurdu diye diüşünüyorum zaten bi önceki gecikmemde 11 gün geçti ve ne iltihap nede kist tirtemiz çıkmıştı boşuna ellettim oynattım oramı buramıı artık kaldırmıyo midem ve bünyem altan muayneyi
3-4 kişi kaldı di mii :)) maşallahımız var topikcenekkkkk, ben çekerim, 2şer 2şerrr
inşallah canım hayırlısıyla başlarsın...hoşbulduk kuzummm ağzından bal damlıyorhadi bakalım inş canımmm adetim bitsin bende çalışmalara başlıcam.buarada benim preseedlar gelmedi ablamın karttan almıştık sanrım beceremedik onay kodu falan kbl ettik ama olmadı bu ayda gelmedi ve iptal edilmiş çok üzügünüm negüzelll preesed kullanacaktım cnm bende eniyisi senin gibi paypall no alayaım o şekilde alayım....sen naptın şeker nasıl geçti tatil yorgunsundur muhtemelen evim evim güzel evimm ev gibisi varmı demi canım ama tatilde sana çok ii gelmiştir naptın tüp bebeğe karar verdiniz mi???
canım gitmemek ne demek az değilki 11 gün olmuş yanii sakın erteleme sonra altından kalkamıcan sorunlar cıkar allah korusun..yok cnm yaa bu sefer gitmicemm geçen seferde öle oldu geciktide geciktiii 11. gün geldi alttan üstten muayne oldum kistte yoktu o zamn ben kistten korkuyorum ama demek kist gecikme yapmıyoo bende gecen ay günü gününe gelmişti bu ay neden bu kadar geçti anlamadım gitti:26: aminnn cnmm inşallahhh her isteyene nasip etsin sırada sanırım ben sen seliz kaldık topikte
ya ben ilk smartı aradım sabah, açmadı telefonunu. uyuyor sandım ama bu saate kadarda dönmedi bana geri???? merakta ettim aslında hatunu???? onunla paylaşayım dedim kimseler yokken topiktee...
en son onun haberi olacak sanırım bu gidişle...
inşallah canım hayırlısıyla başlarsın...
aaa neden gelmediki acab yaaa preseedle daha cabuk olurdu ama neyse olacağı varsa her şekilde olur boşver takma..
bizde kredi kartıyla aldık sanmıştık ama olmadı sonra paypalla hallaettik..
bende iyiyim canım tatil güzel gecti eşim cok mutlu oldu iyiydi yani..ama ev gibisi yok valla ama tatil bana iyi gelmesi konusunda pekte iyi gelmedi ama neyse yarın görüşürüzz bol bol..
tüp bebeğe karar verdik eşim 1 hafta filan çalışıcak sonra 1 günlük izin alıp gidicez ön görüşme için inş. şubattaki adetimde başlarız..
gerci ben korunmadımda ama sanmıyorum hamiş kalıcamı adet belirtisi var acayip yarın birgün olurum heralde..
canım gitmemek ne demek az değilki 11 gün olmuş yanii sakın erteleme sonra altından kalkamıcan sorunlar cıkar allah korusun..
evet yaaa sen ve seliz kaldı darısı size inş..
[/B]
hoşbuldum canım...Hatice canımm benim evine hoşgeldin! Umarım tatilin süper ötesi geçmiştir...
Yeni yılında kutlu mutlu hayırlara vesile olsun canımm!
Nasılsın?İyisin demi?
ay valla bilmiyom cnm şuan kararlıyım gitmemkte baklım belki kafam eser gidiveririm:97:
hoşbuldum canım...
tatil idare eder canımm benim için değilde eşim için süperdi bende aralarda işte gecindim gittim..
cok sağol hayatım sizlerinde aynını olsun inş..
allah cok şükür iyiyim canım evimde olmaktan cok mutluyum..
sen nasılsınnn bebişimiz nasıl..hamiş fotolarını gördümm bayıldımmm cok yakışmış hamişlik..
eserse falan değil canımcım en kısa zamanda işin olmadığında gidiyosun tamamı...
amannn canım ne olsun işte görümcee kör kepce demişleryaa sinir etti benii...birde herkezz ahh yavrumm bu kacıncı olduu yazık sana falan filan belki kötülüğüme söylenmemiş olabilir ama işte alınıyorum artık birde bir amca var cok severim durdu boyna seneye kucağında bebeğinle gel artık dedi nasıl içim cız etti bir bilsen..stresten heryerimde ucuk cıktı öyle işteee amann neyse boşver geldi gecti iyiki orda yaşamıyorum diyorum sadece..Hayırdır canım tatilin iyi geçmemesinin sebebi var mı yoksa?
Amin canım inşallah...Biz de iyiyiz çok şükür hayatım bebiş büyüyor ve kızımız olacakmış inşallah :)
Ayy canım benim ya o senin güzelliğin beğendiysen mutlu oldum :)
tamam canım sevindimmmm...tamam hatcem 5 - 6 gün daha geçsin gitcem doktoraa
hatçemmmm hoşgeldinn bacımmmm nasılsınnn umarım iyi geçmiştir tatilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?