kızlar ben kaçar acil çıkmam lazım öptümm hepiciğiniziiii
selammmmm buaradaa kıslarrrr napıyonuss bakemm
amannn canım ne olsun işte görümcee kör kepce demişleryaa sinir etti benii...birde herkezz ahh yavrumm bu kacıncı olduu yazık sana falan filan belki kötülüğüme söylenmemiş olabilir ama işte alınıyorum artık birde bir amca var cok severim durdu boyna seneye kucağında bebeğinle gel artık dedi nasıl içim cız etti bir bilsen..stresten heryerimde ucuk cıktı öyle işteee amann neyse boşver geldi gecti iyiki orda yaşamıyorum diyorum sadece..
tamam canım sevindimmmm...
Anladım canım öyle oluyor işte her ne kadar sevsende iyi anlaşsanda canından bir insan gibi olamıyorlar.Ama sen sıkma canını emi.Senin için önemli olan kocanla geçimin ve mutluluğun ki siz de maşallah çook mutlusunuz! Diğer yandan seni anlıyorum canım insanların iyi niyetli bile olsa bebekle ilgili olanları hatırlatmaları ve dile getirmeleri seni üzüyor.Ama Allah'ım sana tez zamanda gönderecek meleğini insallah ben tüm kalbimle buna inanıyorum ve bunun için dua ediyorum canım
hoşbuldum hayatımmmmmm ben iyiyim canım sağol sen nasılsınn..
tatil iyi diyelim iyi olsun öylee işte gittik geldik..
amannn canım ne olsun işte görümcee kör kepce demişleryaa sinir etti benii...birde herkezz ahh yavrumm bu kacıncı olduu yazık sana falan filan belki kötülüğüme söylenmemiş olabilir ama işte alınıyorum artık birde bir amca var cok severim durdu boyna seneye kucağında bebeğinle gel artık dedi nasıl içim cız etti bir bilsen..stresten heryerimde ucuk cıktı öyle işteee amann neyse boşver geldi gecti iyiki orda yaşamıyorum diyorum sadece..
tamam canım sevindimmmm...
hoşbuldum hayatımmmmmm ben iyiyim canım sağol sen nasılsınn..
tatil iyi diyelim iyi olsun öylee işte gittik geldik..
Anladım canım öyle oluyor işte her ne kadar sevsende iyi anlaşsanda canından bir insan gibi olamıyorlar.Ama sen sıkma canını emi.Senin için önemli olan kocanla geçimin ve mutluluğun ki siz de maşallah çook mutlusunuz! Diğer yandan seni anlıyorum canım insanların iyi niyetli bile olsa bebekle ilgili olanları hatırlatmaları ve dile getirmeleri seni üzüyor.Ama Allah'ım sana tez zamanda gönderecek meleğini insallah ben tüm kalbimle buna inanıyorum ve bunun için dua ediyorum canım
evet canım ne kadar sevsemde huyu deli ediyo beni ama ne yapim işte eğer eşimi seviyosam ailesini sevmem gerekironun hatrı için katlanıyorum yoksa bir dakika cekilmez onun kahrı. .neyse gece gece kafanızı şişirmiyeyim.:89:.eşimlede allah cok şükür cok mutluyum cok özlemişizde yol yorgunluğu demeden ekşınlandık..
bebek konusundada daha acım cok taze aslında ben böyle olacağını bile bile gittim ve bu yüzdende hiç gitme taraftarı değildim eşim ve ailem bana bu tatilin iyi geleceğini söyleselerde bu tatil beni üzdü acıkcası..
inş. allahım en kısa zamanda sağlıklı nasip ederde bu defa kucaklamak nasip olur..
ayyy bu arada kendi derdimden sen tebrik etmeyi unuttumm..
kıscen hayırlı olsun canım anneciğinin kucağına sağlıklı gelsin inş..
gecen sene kız seneydi geliba nerdeyse topikteki aynı dönemdekilerin hepsinin kızı var..
pembeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetebrik ederim seni canim, insallah saglikli bir gebelik yasarsin ve bebegini saglikli bir sekilde kucagini alirsin....
çok çok çok sevindim çok mutlu oldummmmmmm darisi diger bekleyen kizlarin basina
selam kızlarrr....
eve döndüm bende...yarın işbaşı..gıcık bi durumm...
herkese tekrardan çook güzel bi yıl diliyorummm...
önce sağlık diliyorum tabiki....
PEMBEcim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinn.sağlıkla sıhhatlee.çok sevindimmmm..
ben bekliyordum senden böyle bi atak...
kızlarrrrrr, gözümü açar açmaz buraya geldim. ben çift çizgi hafif silik olsada gördüm. inansam mı bilemiyorum. elim ayağım titriyor.
ben hamileyim kızlar yaaaaaaaaaa ikinci kere......
pempeee kız yemın ederımm ıkı gundur aklım sende test yaptı mı kı ne cıktı acaba
ay topike bakayım dıyorum ıs guc bakamıyorumm ama sımdı gorunce ccoook sevındım şekerim ya
sağlıkla gelsın ınsallah bebısın ınanıyorum kı bu sefer hıc bır sağlık sorunuyla
karsılasmıycaksınız ınsallahhh eylul ayında çok guzel bır kız veya erkek başak bır kuzun
olucak muhteşem bı sey bu canım sağlıkla gelsın inşallahh
mutlulugunuza mutluluk katsınnn hayırlı olsun
sağol tatlım yaa...ilk zaten topiği açtım ve size yazdım . sonrada annemi aradım. burda paylaşmak şart olmuş bize gerçekten.
benimde içimden geçen o, sağlıklı bir bebeğim olacak,çokta huzurlu içimmmdarısı sana tatlım.
evet gercektende burası bambaşka bıyer oldu hepimiz için :)
Amın canım darısı başımmaaa ama amelıyattan sonraa :))
benımde reglım bugun geldı ve ıcım rahatladıı gerıle gerıle nasıl stres olmusumm
çarsamba gunu doktorumdayım gene arastırma tam gaz devam edıyo
sonra ınsallah bende gönül rahatlıgı ıle hamıle kalabilirimm
inşallah çok bekletmeden gelir meleğimm benımde :))
selam kızlarrr....
eve döndüm bende...yarın işbaşı..gıcık bi durumm...
herkese tekrardan çook güzel bi yıl diliyorummm...
önce sağlık diliyorum tabiki....
PEMBEcim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinn.sağlıkla sıhhatlee.çok sevindimmmm..
ben bekliyordum senden böyle bi atak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?