Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarr internetten ucuz alabileceğim kitapları nerden bulabilirim bildiğiniz bir site varsa yazarmısınız...yada önereceğiniz bir kitap..şuara hürrem sultan meşhur ama onudna dizisi başlıyo..

kızlar ben kaçar acil çıkmam lazım öptümm hepiciğiniziiii

selammmmm buaradaa kıslarrrr napıyonuss bakemm

selam canım...iyiyiz laflıyoruz kızlarla...Sen nasılsın napıyorsun?

Anladım canım öyle oluyor işte her ne kadar sevsende iyi anlaşsanda canından bir insan gibi olamıyorlar.Ama sen sıkma canını emi.Senin için önemli olan kocanla geçimin ve mutluluğun ki siz de maşallah çook mutlusunuz! Diğer yandan seni anlıyorum canım insanların iyi niyetli bile olsa bebekle ilgili olanları hatırlatmaları ve dile getirmeleri seni üzüyor.Ama Allah'ım sana tez zamanda gönderecek meleğini insallah ben tüm kalbimle buna inanıyorum ve bunun için dua ediyorum canım

Anladım canım öyle oluyor işte her ne kadar sevsende iyi anlaşsanda canından bir insan gibi olamıyorlar.Ama sen sıkma canını emi.Senin için önemli olan kocanla geçimin ve mutluluğun ki siz de maşallah çook mutlusunuz! Diğer yandan seni anlıyorum canım insanların iyi niyetli bile olsa bebekle ilgili olanları hatırlatmaları ve dile getirmeleri seni üzüyor.Ama Allah'ım sana tez zamanda gönderecek meleğini insallah ben tüm kalbimle buna inanıyorum ve bunun için dua ediyorum canım

evet canım ne kadar sevsemde huyu deli ediyo beni ama ne yapim işte eğer eşimi seviyosam ailesini sevmem gerekir onun hatrı için katlanıyorum yoksa bir dakika cekilmez onun kahrı..neyse gece gece kafanızı şişirmiyeyim.:89:.eşimlede allah cok şükür cok mutluyum cok özlemişizde yol yorgunluğu demeden ekşınlandık..
bebek konusundada daha acım cok taze aslında ben böyle olacağını bile bile gittim ve bu yüzdende hiç gitme taraftarı değildim eşim ve ailem bana bu tatilin iyi geleceğini söyleselerde bu tatil beni üzdü acıkcası..
inş. allahım en kısa zamanda sağlıklı nasip ederde bu defa kucaklamak nasip olur..

ayyy bu arada kendi derdimden sen tebrik etmeyi unuttumm..
kıscen hayırlı olsun canım anneciğinin kucağına sağlıklı gelsin inş..
gecen sene kız seneydi geliba nerdeyse topikteki aynı dönemdekilerin hepsinin kızı var..

pembeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tebrik ederim seni canim, insallah saglikli bir gebelik yasarsin ve bebegini saglikli bir sekilde kucagini alirsin....
çok çok çok sevindim çok mutlu oldummmmmmm darisi diger bekleyen kizlarin basina

Allah gönlüne göre versin canım... Katlanıcaz artık eşlerimiz için napalım..Hepimizde aynı dert var malesef Olsun ortam değişikliği oldu senin için,şimdi evinizde bol bol dinlenin ekşınlanın tabii :))Hem kafa şişirmek ne kelime içinde tutarsan üzülürüm..Valla ben bir çok derdimi sizinle konuşarak atıyorum iyi ki varsınız!

Sağol hayatımm çok teşekkür ederim dediğin gibi kızce senesiydi geçen sene sanırım:)
Hayırlısıyla gelsinler dünyaya inşallah

Sağol hayatım

selam kızlarrr....
eve döndüm bende...yarın işbaşı..gıcık bi durumm...
herkese tekrardan çook güzel bi yıl diliyorummm...
önce sağlık diliyorum tabiki....

PEMBEcim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinn.sağlıkla sıhhatlee.çok sevindimmmm..
ben bekliyordum senden böyle bi atak...

canımmmmmm.... arka arkaya ataklar yapıyoruz topikte, biri doğuyor, biri büyüyor, biri yeni konuyor göbüşe...
darısı herkese kızlar, az kaldı...

sağol canım, ben hala inanamıyorum. doktorumu arıycam yarın hemen. anca o inandırabilir beni

kılzarrr ben cıkıyorumm.:80:.bugün cok yorgunum uzun kalamıyorum malum yol yorgunuum...yarın görüşürzzzz hepinizi öptümmmm...
idilimmm cirkin kısceni öp benim için kokulu kokulu..

kızlarrrrrr, gözümü açar açmaz buraya geldim. ben çift çizgi hafif silik olsada gördüm. inansam mı bilemiyorum. elim ayağım titriyor.
ben hamileyim kızlar yaaaaaaaaaa ikinci kere......

pempeee kız yemın ederımm ıkı gundur aklım sende test yaptı mı kı ne cıktı acaba

ay topike bakayım dıyorum ıs guc bakamıyorumm ama sımdı gorunce ccoook sevındım şekerim ya

sağlıkla gelsın ınsallah bebısın ınanıyorum kı bu sefer hıc bır sağlık sorunuyla

karsılasmıycaksınız ınsallahhh eylul ayında çok guzel bır kız veya erkek başak bır kuzun

olucak muhteşem bı sey bu canım sağlıkla gelsın inşallahh

mutlulugunuza mutluluk katsınnn hayırlı olsun

sağol tatlım yaa...ilk zaten topiği açtım ve size yazdım . sonrada annemi aradım. burda paylaşmak şart olmuş bize gerçekten.
benimde içimden geçen o, sağlıklı bir bebeğim olacak,çokta huzurlu içimmm darısı sana tatlım.

evet gercektende burası bambaşka bıyer oldu hepimiz için :)

Amın canım darısı başımmaaa ama amelıyattan sonraa :))

benımde reglım bugun geldı ve ıcım rahatladıı gerıle gerıle nasıl stres olmusumm

çarsamba gunu doktorumdayım gene arastırma tam gaz devam edıyo

sonra ınsallah bende gönül rahatlıgı ıle hamıle kalabilirimm

inşallah çok bekletmeden gelir meleğimm benımde :))

hamile kalmayla ilgili sorunumuz yok Allahtan. en iyisi ameliyatınıda atlat ki, sorunsuz geçsin haileliğin zaten. hadi bak kışı geçirmeee :)))

Canım hoşgeldin evine...Teşekkür ederiz hayatım dilerim hepimiz için süper bir yıl olur 2011!

Pembecim canım sana burdan yazdım feystende yazdım ama görmedin sanırım...

Senin ve eşinin adına gerçekten çok sevindim!
Yeni yıla süper bir güzellikle giriyorsunuz inşallah kucağınıza aldığınız günlerde gelir canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…