Pembecim canım sana burdan yazdım feystende yazdım ama görmedin sanırım...
Senin ve eşinin adına gerçekten çok sevindim!
Yeni yıla süper bir güzellikle giriyorsunuz inşallah kucağınıza aldığınız günlerde gelir canımmmm
iyi geceler kızlar
hamile kalmayla ilgili sorunumuz yok Allahtan. en iyisi ameliyatınıda atlat ki, sorunsuz geçsin haileliğin zaten. hadi bak kışı geçirmeee :)))
kızlarr size bişey söyliycemmm...
benim bulantılar bitti gibi...
aklıma kötü köü şeyler geliyorr..
Allah korusun ama bebeğin kalbi falan mı durdu diye düşünüyorumm..
çünkü öyle durumlarda hamilelik belirtileri birden kaybolurmuş ortadan...
iştahım falanda iyi...
iyi yiyorummm..bi sorun yoktur dimi...:18:
kızlarr size bişey söyliycemmm...
benim bulantılar bitti gibi...
aklıma kötü köü şeyler geliyorr..
Allah korusun ama bebeğin kalbi falan mı durdu diye düşünüyorumm..
çünkü öyle durumlarda hamilelik belirtileri birden kaybolurmuş ortadan...
iştahım falanda iyi...
iyi yiyorummm..bi sorun yoktur dimi...:18:
bende faceden yazdım ama sana gitmedi... sağol tatlım. inşallah sonuda güzel olacak...
Canım hoşgeldin evine...Teşekkür ederiz hayatım dilerim hepimiz için süper bir yıl olur 2011!
Yok canım getirme aklına öyle şeyler...Arada bir gider gelir bulantılar...Azalmışta olabilir sadece,ya da bünyen alışmış olabilir ama lütfen olumsuz şeyler getirme aklına...
Anladım canım ayy inşallah canım dua edicez herşeyin güzel olması için o size geldi ya bu bile süper bişi
canım senın bebıs 18 haftalık mı yaa sen lale ıle berbare hamıle kalmamıs mıydın
anam yanlış mı hatırlıyorum yoksaa ??? :26:
Yok canım lale ile su aynı zamanın hamileleri...
Biz de Belle yle aynı zamanın hamileleriyiz...
ayy evet canım yaa unutmusum yaa :))
kızlarrrrrr, gözümü açar açmaz buraya geldim. ben çift çizgi hafif silik olsada gördüm. inansam mı bilemiyorum. elim ayağım titriyor.
ben hamileyim kızlar yaaaaaaaaaa ikinci kere......
ayşee senindemi bugün geldi kırmızılar benimde kızbakarsın aynı zamanda hamiş kalırız......sen nezaman amileyat olacaksın canım günün bellimi???ayşem bide sana bişey danışıcam dr.um bana yasmin verdi yaa adet olunca iç demişti ben içmedim bugün içmeyide düşünmüyorum yarında d.r arayıp söyleyeceğim.ama kistimin tekrarlamasında korkuyorum:18::18: sence ne yapmalıyım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?